Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

LOL Fredag

juli 13th, 2018

Torsdagens inlägg slutade med 2 vinster och 1 förlust vilket ledde till +1.65u in.

LOL – LCK

10:00 Griffin – Gen.G

Gen.G @2.37 1u Bet365 | ö1.5 Barons Karta 1 @2.75 1.5u Bet365 | ö1.5 Barons Karta 2 @2.75 1.5u Bet365

Två av topplagen möts samma i LCK och jag tycker att värdet på detta spel då Bet365 återigen har kopierat oddset på alla matcher vilket jag tackar för.

Griffin är nya i LCK och just nu leder man ligan och visar verkligen att det är här man hör hemma.  Jag imponeras gång på gång över lagets tydliga gameplan oavsett motstånd och det fina med Griffin är att man inte har någon stjärna utan att alla spelare drar sitt strå till stacken och olika spelare kliver fram och avgör matcherna.

Gen.G har under många år varit ett topplag i både Korea men även världen och denna lineup har verkligen väldigt fina meriter tillsammans. Jag tycker att dessa två lag liknar varandra väldigt mycket och den stora skillnaden är väl att just Gen.G har erfarenheten och spelare som varit på denna nivå under en längre tid.

Två bra LAG som möts och där värdet absolut ligger på Gen.G då man vid bra P/B ska ha bättre chans än vad oddset visar.  Det kommer handla om att starta ligan bra efter uppehållet och att vi får ö1.5 Barons i någon av matchens första 2 kartor är det absolut större chans än vad oddsen visar. Jag tycker att ni som inte kan lira på Bet365 även har ett bra odds hos Coolbet till 2.48 då oddset här ska ner ytterligare ett par punkter.

EU LCS

19:00 G2 Esport – Misfits

Misfits @2.27 1u Coolbet | ö1.5 Barons @2.75 1u Bet365 | ö12.5 torn @2.50 2u

EU LCS två  absolut bästa lag just nu där båda lagen har gått obesegrade igenom sina 6 första matcher för denna split inför detta möte. Jag tror och hoppas att få se en väldigt jämn match men trots det så tycker jag att bolagen har givit G2 lite för stort favoritskap.

Dessa två lag har helt olika gameplans och det känns rent spontant inför matchen och före P/B att Misfits har väldigt goda chanser att vinna här. Lagets spring split var riktigt fiasko och det känns som att man lärt sig utav misstagen man gjorde då och nu ser så bra ut som man kan vara. Den stora skillnaden är att alla lagets spelare har samma tankar kring hur man vill spela. Man bygger väldigt mycket runt sin ADC "Hans Sama" vilket är helt rätt då han just nu leder hela MVP-Ligan och är den spelaren som ska bära laget i dessa viktiga matcher.

G2 Däremot bygger väldigt mycket runt sin midlaner och superstjärna Perkz då man allt som oftast under säsongen har spelat någon form utav "funnel strat". Perkz tillsammans med Wunder har burit detta lag precis som i våras och den stora frågan kring G2 är hur bra man är när det ska spelas normala teamcomps.

Det Misfits behöver göra i denna match är att få G2 till en normal teamcomp och således fortsätta låta sin egen stjärna Hans Sama få göra sin grej. Alphari / Sencux som kommer att få ställas mot Wunder / Perkz i sina sololanes behöver egentligen bara spela säkert och inte försöka leka hjältar. Lyckas Misfits med detta så har man bra chans till att fortsätta vara obesegrade.

Spelet på ö1.5 Barons & Ö12.5 torn är taget ifrån att oavsett vilka som vinner så ska detta inte kunna bli en överkörning åt något håll och snittar man 9.7 respektive 10 dödade torn så är det något som bara ska in.

20:00 ROCCAT – Unicorn Of Love

ROCCAT @1.70 2u Coolbet

ROCCAT har startat denna split helt okej och det finns stor potential för detta lg att äntligen få ta sig till slutspel och slåss om dem finare platserna. 

Man har gått sin egen väg och istället för att bygga laget på stjärnor så har man tagit in unga lovande spelare som har fått bygga något eget under en längre tid och man börjar äntligen att se resultat.

På andra sidan så har vi ett UOL som har det fortsatt svårt att få fram en fungerande gameplan och det gör det ju inte bättre att man kommer att få spels med en utav sina SUBs detta game pga olika anledningar. 

Känslan är att ROCCAT är hungriga och allmänt bättre än vad UOL är och det gäller egentligen bara för ROCCAT att börja förstå att man har något bra på gång och kliva ur "vi gillar att vara underdogs" kostymen.

22:00 Splyce – Fnatic

ö12.5 Torn @2.50 1.5u Bet365 | ö1.5 Barons @3 1u

Ni kommer kanske få dumförklara mig efter imorgon men återigen tycker jag att det är helt sjuka odds på överspelen här och det är odds som jag inte kan blunda för.

Splyce har varit sommarens besvikelse i EU LCS och jag hoppas att uppehållet ifrån ligan har givit dem ny energi. Man besitter en väldigt talangfull lina och jag hoppas verkligen att Rift Rivals har givit laget ny energi och att man nu kan hitta en bra gameplan och komma tillbaka till formen man hade under våren.

Fnatic har blandat och gett väldigt mycket under inledningen av summer split och där det mest omtalade varit bänkningen utav lagets stora stjärna Rekkles för att göra plats för två TOPlaners i sin startlineup. Jag tycker att det blivit något positiv utav det och detta bevisar på att laget verkligen kan läsa hur spelets meta fungerar och hur man ska spela runt den.

Återigen tycker jag att bet365 är helt fel ute kring överspelen och jag tycker absolut det finns goda chanser till en jämn match och jag tror aldrig jag någonsin sett detta odds på ö1.5 barons.

Ni finner mig på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här