Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

LOL World Champs Onsdag 09/10

oktober 8th, 2018

Hejsan!

LOL Worlds har äntligen dragit igång vilket det gjorde för några dagar sedan med play ins osv. skippade att reka där för att jag kände inte att det fanns något som var tillräckligt lockande enligt oddsen då det flesta matcherna oftast hade att det ena laget var så stora favoriter att oddsen inte lockade för fem öre. Nu på Onsdag börjar det bli lite mer spännande och bättre odds på marknaden vilket är positivit. Alla spel jag plockar nu kommer jag att skriva nedanför!

Grupp C Kvalificering // 3u
Team Liquid till 2,75 hos Bet365

Motivering: Tror att Liquid kan ställa till det väldigt mycket i denna gruppen då man besitter ett sån starkt lag med bra teamwork. Man vann LCS finalen mot Cloud9 med 3-0 och har bevisat gång på gång nu under det senaste att man är ett lag som verkligen kan hänga i det högsta divisionerna.

——-

KT Rolster vs Team Liquid // 10:00 // 3u
Ö3.5 Dragons till 2,37 hos Bet365

Motivering: Jag tror helt enkelt inte på en överkörning av favoriterna KT Rolster här utan jag tror att det kan bli en rätt utdragen match och inte så ensidig som marknaden tror vilket kommer att leda till fler drakes och då sitter vi riktigt bra till på ö3.5 då båda lagen brukar prioritera detta objective.

——-

KT Rolster vs Team Liquid // 10:00 // 3u
Team Liquid +7.5 kills til 1,83 hos Bet365

Motivering: Som jag skrev ovanför så tror jag att det blir en jämnare match än vad folk tror och det är faktist inte helt omöjligt att Liquid kan till och med vinna denna match. Tycker 7.5 linan är för hög till bra odds här och är ett spelvärt odds enligt mig.

Lycka till!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här