Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Lördag 24/02 EH

februari 24th, 2018

Gårdagen slutade inte som tänkt och ca -1u på dem fem spelen…. Det svåra med att reka LOL pregame är att pick/bans betyder väldigt mycket i detta spel och när man har sett den så kan det vara så att man ändrar tankar. Men idag hoppas vi att lagen sköter sig så går vi för full pott!

 

CSGO SL I-League semifinal

Team Liquid – Mousesports

Team Liquid ML @2.05 1.5u

Två lag som har slagit lite ifrån underläge men nu är framme i semifinal efter att Mousesports slog ut G2 med 2-0 och Liquid slog ut SK med 2-1 i respektive kvartsfinal. Har möts en gång under eventet redan där Liquid stod som segrare med 2-1 och jag tycker att det Liquid visat upp efter att man fått in NAF & Steel har varit väldigt roligt att se. Man vann cs_summit för bara någon vecka sedan och tyvärr för Mousesports del så kommer Liquid bevisa att det inte var en engångsgrej utan man är med och utmanar topplagen på riktigt denna gång. 

I en bäst av tre match så tycker jag att Liquid har över 50% chans att vinna och speciellt i den formen man är. Jag väljer att tro på grabbarna i från NA och klickar därför att Liquid vinner matchen till 2.05x pengarna!

EU LCS

Giants Gaming – H2K

Giants @1.775 1.5u

Detta Giants fortsätter att motbevisa mig gång på gång och idag får dem faktiskt mitt förtroende. Igår körde man totalt över Team Vitality och vinner man idag så har man satt sig själva i ett väldigt bra läge för att nå slutspelet. På andra sidan står dock ett desperat H2K som verkligen inte fått någonting att fungera denna säsong. Blev tillslut överkörda av Fnatic igår och är i desperat behov utav vinster om man inte ska behöva spela kvalspel för att hänga kvar i EU LCS.

Giants hunger att fortsätta motbevisa hela scenen att man är ett lag att räkna med samtidigt som H2K lär vara aningen stressade och desperata kommer göra att Giants kan gå ut på scenen utan press och fortsätta köra sitt spel. Så länge Giants inte slarvar i pick/bans så har jag väldigt svårt att se H2K vinna denna match. 

FC Schalke – Splyce

Splyce @1.952

Två lag som slåss om dem sista slutspelsplatserna och där Schalke gjorde en imponerande vändning igår mot Misfits och det är ingenting jag kommer att ta ifrån dem. Men Splyce är ett lag som vill spela långamatcher och faller tillbaka på att laget är duktiga på att teamfighta. 

Splyce är ett lag som jag så många gånger skrivit tidigare blandar och ger något enormt. Man har väldigt mycket potential i sitt lag och igår förlorade man matchen endast PGA en sak. Man pickade Ezreal för sin ADC som är den spelare som ska bära detta lag.

Då denna match kommer handla väldigt mycket om botlane så har man inte råd att göra om det misstaget och så länge man låter Kobbe spela en champ han har självförtroendet på och som han vet han kan bära hela matchen med så vinner man detta. Så länge man inte blir överkörda earlygame samt gör bort sig i pick/ban så tycker jag man har mycket större chans än vad oddset visar.

 

Misfits – Team Vitality

Misfits @1.82

Team Vitality är ett lag som tagit hela den europeiska scenen med storm och verkligen kommit in som underdogs och kört över det flesta lagen. Men nu känns det som att det andra lagen lärt sig hur Vitality spelar och har nu tre raka förluster.

På andra sidan står Misfits som förlorade igår emot Schalke efter mycket slarv och det är något laget lär har pratat igenom under gårdagskvällen samt imorse. Jag tycker att Misfits är ett så pass mycket bättre lag än Vitality och när vi nu går in i andra halvan av säsongen och då slutspelsracet har börjat så tycker jag inte att Vitality ska vara favoriter här oavsett hur bra man spelat inledningsvis.

Det gäller för Misfits att Sencux (Midlaner) inte faller för långt bakom samt att lagets junglare Maxlore sätter upp botlane för en early lead och sedan snowballar matchen därifrån. Gör man detta så har jag svårt att se Vitality har något svar på detta och tyvärr för deras del så får man se sin fjärde raka förlust

 

Spel 1: Team Liquid att slå Mousesports @2.05 1.5u

Spel 2 Giants Gaming att slå H2K @1.775 1.5u

Spel 3: Splyce att slå Schalke 04 @1.952 1.5u

Spel 4: Misfits att slå Team Vitality @1.82 1.5u

 

Ni finner mig på Twitter under namnet @hoogemil_ om ni har några frågor eller funderingar!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här