Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Lördag EH

juli 14th, 2018

Stolpe ut under Fredagen och vi slutar bara på +1.17u… Borde varit ca 7u+ men nya tag under lördagen där vi har en hel del att gå igenom!

LOL – LCK 

10:00 Kingzone Dragon x – Jin Air Green Wings

Kingzone DragonX -1.5 @1.50 2u Bet365

KDX är på pappret det absolut bästa laget i Korea och har efter en liten tuffare start nu börjat få i ordning sitt spel och när man nu har chansen att kliva upp på delad ledning med nykomlingarna Griffin samtidigt som man skapar en lucka nedåt så lär man inte slarva bort det.

Khan fortsätter att vara lagets bästa spelare och leder hela LCKs MVP lista med 7 stycken utmärkelser (BDD ligger som blivit utsedd till MVP 2 gånger är den som fått rösten flest gånger efter Khan)

På andra sidan har vi ett JAGW som i sin förra match tog sommarens första seger och trots att man mötte BBQ (som också låg 0-7) så hade man en del svårigheter. Gjorde dock det jag skrev om att spela mer runt lagets ADC Teddy och ska man ha någon som helst chans mot KDX så gäller det att Teddy verkligen spelar sitt absolut yttersta.

KDX är bättre på allt om man jämför med JAGW och Teddy ska spela "out of his mind" samtidigt som hela KDX faller ihop totalt för att detta inte ska bli en 2-0 vinst för Kingzone. 

LOL – EU LCS

17:00 Unicorn Of Love – H2K

H2K @2.30 Pinnacle 1u

Två av ligans sämsta lag ställs nu mot varandra och det måste börja hända saker från båda håll ifall man ska vara med och slåss om playoff.

H2K har verkligen inte fått någon superstart av summer split då man förlorat 7 av 7 matcher inledningsvis av denna split. Trots att man besitter väldigt mycket talang i laget så har man inte fått ihop sin gameplan och verkar ha svårt att veta hur man själva ska spela i denna meta. Med talanger som Selfie & Sheriff borde man kunna få ut mer än man gjort av sitt spel och någonstans tycker jag att detta kan vara en perfekt match att vända sin negativa trend.

På andar sidan står ett UOL som har lyckats skrapa ihop två vinser såhär långt men det finns precis som med H2K väldigt mycket frågetecken kring lagets spel. Igår så fanns inte Samux med laget på scenen pga. hälsoproblem och att få in en avbytare med väldigt lite erfarenhet i läget som laget är i just nu utan att ha speciellt mycket träning med varandra kan vara svårt. Oavsett om man har Neon eller Samux på ADC positionen så kommer det märkas att allt inte står rätt till.

Det är dags för H2K att börja steppa upp nu och istället för att försöka passa in i meta så borde man gå sin egen väg och spela runt sina egna styrkor. Med det sagt ska man gå tillbaka till en standard ADC comp och spela runt Sheriff / Selfie mycket mer och verkligen få någon av dessa två herrar före sin motståndare. Lyckas man med detta så ska inte UOL vara alldeles för svåra att ta ner och Bet365 / Coolbet ligger mer rätt med ca 2.0 i odds.

18:00 Schalke 04 – Splyce

Splyce @1.64 1.5u Coolbet/ Pinnacle | ö12.5 Torn @2.50 1u Bet365 | ö3.5 Dragons @2.50 1u Bet365

En av lördagens kanske mest intressanta matcher på förhand då mina förväntningar på lagen inför säsongen var relativt höga och där båda lagen haft en tuffare inledning än vad jag trodde. Sitter nu på 3 W / 4 L var och när vi summerar tabellen innan slutspelet så är vinsterna från dem här matcherna otroligt viktiga för att hamna på rätt sida strecket.

Splyce körde totalt över Fnatic igår och jag hoppas verkligen att detta lag lärt sig utav läxan man fått inledningsvis av Summer split. Hur duktiga man än är så handlar det alltid om att göra jobbet 100% och det verkar vara det som saknats ifrån spelarna. För talangen, kunskapen och smartheten finns verkligen i detta lag och kan Xerze fortsätta spela på den nivå han gjorde igår samt få med sig resterande spelare så kommer laget bli svårtstoppade.

Schalke 04 kontrollerade sin match under gårdagen väldigt fint då man använde sig utav en "funnel strat". Jag tycker dock att det finns alldeles för stora brister i Schalkes spel just nu för att räkna dem som ett topplag men att talangen och hungern finns där tvivlar jag absolut inte på. Det som varit Schalkes problem inledningsvis av denna split är att man slarvara alldeles för mycket som lag och lyckas man få till detta tillsammans med dem skillsen som t.ex. Nukeduck och Upset besitter så kommer man att bli farliga.

En perfekt match för båda lagen att visa för övriga Europeiska lag att man ska vara med i toppen. Tror absolut inte på en överkörning åt något håll och därför ligger överspelen bra till när Bet365 fortsätter att bara kopiera oddsen på alla matcher. Splyce ska vinna denna match om man löser en bra P/B och PRE lobby så tycker jag att oddset ska ner mot 1.50-1.55

20:00 Fnatic – Roccat

ö12.5 Torn @2.62 1u Bet365

Autospelar Överspelet här då jag tycker att oddsen återigen ligger helt fel. En jämn match på förhand där ROCCAT nu verkligen börjar få resultat av sitt hårda arbete som man gjort under en längre tid med dessa ungar spelare. 

21:00 Misfits – Team Vitality

ö3.5 Dragons @2.50 1.5u | ö12.5 Torn @2.50 1.5u

Misfits vann igår seriefinalen mot G2 och ställs direkt mot laget på tredje plats. Är lite förstora favoriter för att ja ska kliva in på raka segern här men att vi får se ytterligare än en jämn match tvekar jag inte en sekund på.

Team Vitality är väldigt bra på att spela runt objectives och det känns som det kan bli full fart direkt här både kring Drakar och torn. Ska inte ligga såhär högt i odds och om vi kan få studsen med oss för en gång skull så ska minst 1 av dessa två överspel in här.

Kommer att klicka Över 1.5 inhibs hos Coolbet i dessa tre matcher också:

19:00 G2 – Giants Gaming @1.50 3u

20:00 Roccat – Fnatic @1.76 3u

21:00 Team Vitality – Misfits @1.40 3u

LOL – NA LCS

Uppdateras Lördag Eftermiddag 

 

Finns precis som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här