Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Lördag EH

mars 10th, 2018

Gårdagen slutade med ca 1u minus men en hel drös med matcher idag och inlägget kommet uppdateras under lördagen… 

LCK LOL

MVP – Jin Air Green Wings 09.00

MVP @2.20 bet365 1u

Två lag som ligger på samma poäng och man har både chans att ta sig till slutspel samtidigt som man lika gärna kan få spela "Summer Promotion" och kvala sig kvar i högsta ligan borta i Korea.

MVP hade väldigt stora problem inledningsvis av säsongen men har nu tagit 3 vinster på sina fyra senaste matcher där förlusten kom emot förstaplaserade KZ med 11-2 i w/l). På andra sidan har vi JAG som endast har en vinst på sina fyra senate och den vinsten kom mot Kongdoo Masters som ligger tvärsist med 2-11 i stats.

Två lag med helt olika formkurvor och att jag tycker att MVP har större chans att vinna denna match än vad oddset visar så länge man inte blir totalt överkörda i pick/bans.

KSV Esport -KT Roster 12:00

ö2.5 kartor @2 1u coolbet

KSV Esport @2.75 1u bet365

KSV (föredetta Samsung Galaxy) vars femma har hängt ihop väldigt länge och skördat framgång, eller vad sägs som att så sent som i höstas vann dem både LCK säsongen men även WORLDS som är det största man kan vinna inom League of Legends. Denna säsong har laget dock fått grus i maskineriet och man känns inte alls igen. Måste börja ta poäng för annars lär man missa slutspel och det hade varit ett hårt slag mot denna femma.

På andra sidan har vi suveräna KT Roster som ligger 2a i tabellen och lär inte vila ge sig i första hand då man alltid finns med i toppen men tyvärr aldrig tagit det där riktiga steget förbi varken KSV eller SKT T1 innan. Men båda dessa lag har haft stora problem denna säsong och i år ser det ut som KT och KZ gör upp om vilket lag som är bäst i Korea.

Trots detta så kommer jag välja att spela en mindre peng på att KSV vinner samt att matchen går till en tredje och avgörande karta. För jag såg KSV senaste match och det känns som att laget har något att bygga därifrån. 

SSL HERR:

Jönköping – IBK Dalen 17:00

Jönköping @1.87 2u Unibet (Sitter på 2.10)

Inget av lagen har något att spela för då JIK redan har säkrat sitt kontrakt och Dalen kommer att spela slutspel.  Dalen lämnar följande spelare hemma:Kronberg, Rokka, Ljunggren, J. Johansson, Edholm, Harnesk och 1a Keepern Parsjö- Tegner. Vilket är spelare som alla spelar på två femmor hos dalen.

JIK är absolut inget dåligt lag och med en bättre start på säsongen så hade dem spelat slutspel utan tvekan. Man lär vilja avsluta säsongen snyggt och tack vare att Dalen väljer att lämna dessa spelare hemma så är det ett givet spel. 
 

IBF Örebro – Mullsjö AIS 17:00

IBF Örebro @2.40 2u

Precis som JIK säkrade nykomlingarna Örebro nytt kontrakt i förra omgången och kan bara kliva ut på planen och spela av dem sista 60 minutrarna av säsongen. På andra sidan har vi ett Mullsjö som vilar i stort sett hela förstafemman samt halva andrafemman samt att kapten Gillek inte ens finns med i truppen.

Känslan säger att Mullsjö inte lär vilja gå för fullt och riskera skador eller liknande in för slutspelet vilket ger Örebro ett ypperligt tillfälle att bjuda hemmapubliken på "en sista show" denna säsong.'

Salibandyliiga 

EräViikingit – Oilers

Erä Viikingit @1.65 1.5u Unibet

sista matchen i serien och Erä behöver vinna för att behålla sin tredjeplats i serie och få hemmaplansfördel i slutspelet. Möter Oilers som har förlorat 9 av sina 11 senaste matchen men lär ta sig till slutspel ändå då man har 1 poäng till LaSB som också lär förlora ikväll. Båda lagen har mycket att spela för men jag tror att spetsen i Viikingit truppen är alldeles för bra och Oilers får hoppas att SPV slår LaSB så man tar sig till slutspel.

Classic – TPS / Koovee – Happee

Classic + Happee @1.82 2u Coolbet

Classic har 25 raka vinster (2 st i övertid) i den finska ligan och lär inte vilja avsluta säsongens grundserie med en förlust. Möter ett TPS som inte har något att spela för då man redan är klara för slutspel och lär säkert inte slita ut sina toppspelare 100% då ett slutspel väntar runt hörnet. Classic ska vara klasser bättre och att gå igenom serie obesegrade lär vara en tillräckligt bra morot för att ta 3 poäng ikväll.

LaSB – SPV Seinajoki 

SPV Seinajoki @2.05 Coolbet 1.5u

SPV har egentligen ingenting att spela för mer än att hitta rätt form inför slutspelet och vad passar bättre än att spela bort LaSB ifrån slutspelet? SPV har bättre spets och inbördes har man kört över LaSB varje gång man möts senaste två säsongerna. Ska vinna med ett par bollar här.

EU LCS (uppdaterar imorgon)

Misfits – Giants Gaming 17:00

Misftis @1.58 Pinnacle 1.5u

5. Misfits 7-8

6. Giants 6-9

Misfits har spelarna och organisationen att lyckas men det är något i deras spel som inte funkar. Igår mot Splyce så såg man tydligt att man är inte riktigt där man vill vara och det känns som det finns en del frustration i laget. Nu har man ett ypperligt tillfälle att befästa sin slutspelsplats då man för tillfället är 1 match före Giants som ligger på delad plats med dem fem sista lagen i ligan.

Jag förväntar mig mycket mer än jag sett utav Misfits och jag tror man precis som Splyce måste gå tillbaka till basics och bygga runt sin adc. Gör man det och inte ger bort allt för mycket early till Giants så kommer man att vinna den match och fortsatt ha försprång i kampen om slutspel.

Team Vitality -ROCCAT 19:00

Team Vitality @1.66 bet365 1.5u

Vitality ligger på delad andra plats med Splce & G2 och Roccat precis som Giants på en delad 6 plats med fem andra lag. Detta betyder att med 3 omgångar kvar är alla matcher viktiga och den hybris som Vitality fick efter sin fina start lär man försöka få bort så snabbt som möjligt. För om man åker ner in den dipp man haft igen nu under slutet så kommer man inte att få spela playoffs.

Roccat är absolut inget dåligt lag och även fast man setts som "the king slayers" så har man inte lyckats ta sig till slutspel sen 2016. Men det Vitality visade upp innan man hade en liten dipp samt det spel vi såg igår mot UoL gör att jag har väldigt svårt att se Roccat ta en vinst här och hänga med i platsen om slutspel.

 

Skippar spel i dem andra matcherna pre men kan komma spel live och häng med på twitter isåfall. 

Unicorn of Love – Fnatic 

FC Schalke 04 – G2 Esports 

Splyce – H2K

Ni når mig på twitter under namnet @hoogemil_ vid funderingar och frågor!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här