Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Lördag – mycket gott!

september 15th, 2018

En bra vecka med få inlägg och få spel. Challenger nivån är inte min starka sida och när jag inte hittar något som jag verkligen gillar avstår jag gärna. Idag har jag hittat ett WTA spel som jag gillar väldigt mycket. Även i allsvenskan har info kommit in som jag gillar och kommer därför ta en position där också. 

WTA 
Kenin – Pegula
–> Kenin -3, 1.81 Pinnacle. Pegula har imponerat i veckan, absolut. Kenin, hon har imponerat ännu mer. Sett otroligt stabil ut och när man då tänker på att det i grunden skiljer en del i nivå mellan dessa spelare, då blir det här oddset genast intressant. Denna börjar 18:00 ikväll, perfekt till förfesten! 

Allsvenskan 
Örebro – GIF Sundsvall –>
Gif Sundsvall +0 AH, 2.13, pinnacle. Giffarna har tickat upp lite under morgonen vilket gör att jag väljer att hugga på 2.13. Lite oroligt hos Örebro med Besara som inte fick sin vilja igenom då han ville lämna för Qatar. ÖSK blåste honom fullständigt. Han säger sig dock vilja ge allt för laget den återstående delen av säsong. Den som lever får se. Giffarna då? Allt är på sin plats, alla tillgänglig och redo. Jag har fått rapporter om att Giffarna kommer överraska lite ikväll med sitt spelsätt. Som bekant spelar Örebro och Giffarna samma formation i vanliga fall. Matcherna kan då bli rätt låsta vilket då Giffarna inte vill. Jag tror det kommer att bita bra på ÖSK som fått med sig lite väl mycket sett till vad de förtjänat senaste tiden. Kom igen Giffers! 

Båda spelas klickas med flat insats och bokförs 5U 

Ha en trevlig lördag bettingvänner! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här