Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Lördagstennis!

september 28th, 2018

Den som bollar mest vinner! Imorgon har vi semifinaler för herrarna och finaler för damerna. Det är semifinalerna vi kommer sikta in oss på.

ATP Chengdu
Fognini – Fritz –> Fognini 1.74, pinnen. Fritz hade problem mot en bollande junior tidigare i veckan. Han har sedan spela mot två powerspelare och då lyckats vinna. Imorgon möter han Fognini som kommer att hålla i bollen på ett helt annat sätt. Jag tror att det kmomer framkalla misstag hos Fritz som kommer göra att han förlorar matchen helt enkelt! Alltid vanskligt att ha pengar på Fognini såklart, men jag upplever att han faktiskt tagit lite mer ansvar i år och jag litar på honom imorgon.

Flatinsats spelas. Lycka till!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här