Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

LUMINOSITY – EUNITED

november 8th, 2018

Håller inte med alls om att Luminosity ska vara favoriter eller att det ska vara så jämnt i denna matchen som oddsen påstår. Vissa sidor erbjuder Luminosity som favoriter, andra eUnited. Säger väl en hel del det också.

eUnited är faktiskt ett bättre lag. Bättre form, bättre sammanhållning och bättre som lag är vad eUnited är jämfört med Luminosity. Visst, Luminosity sitter på bra med rutin och erfarenhet och med spelare som kan spela bra om det vill sig. En sådan match var igår när man hämtade upp ett underläge med 14-8 mot AVANGAR och vände det till 14-16. Lyckades även därefter vinna Train som var AVANGAR's pick och vann därmed matchen med 2-0. Men helt ärligt var detta mer än dålig match och dålig veto av AVANGAR än vad det var att Luminosity spelade bra. De utnyttjade liksom AVANGAR's misstag mer än vad de skapade egna sanslösa möjligheter som gjorde att AVANGAR inte hade en chans i slutändan.

Matchen mot eUnited idag lär vara rätt jämn men man måste ha i åtanke Luminosity's katastrofala form de suttit på ett bra tag kontra hur bra eUnited faktiskt spelat. Såg själv inte matchen igår mot Fnatic och kan inte säga vad som egentligen gick fel men bara att man valde att picka Overpass säger en hel del om hur dum veto man gjorde. Tror inte på samma misstag idag mot ett Luminosity man vet om att man ska ta ner i nuvarande form.

eUnited måste ha en fördel. De är ett hungrig lag med intressanta spelare och med en IGL som vet vad som krävs för att nå långt. De har även väldigt intressanta spelare, som tidigare nämnt, som utmärker sig på en hel del olika sätt vilket kan underlätta för laget när de möter ett ganska slarvigt Luminosity.

 

Speltips: eUnited ML

Liga: IEM Chicago

Bolag: 1XBET

Units: 3/5

Odds: 1.944

Spelstopp: Torsdag 8 November 19:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här