Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Mållös

augusti 18th, 2018

Tråkig period för tillfället med tre raka röda bloggspel, men såna är till för att brytas.

Kortare inlägg idag, men troligtvis ett längre imorgon!

AFC Eskilstuna – Jönköpings Södra IF – 18/8 18:00

På Tunavallen i Eskilstuna möts toppjagande AFC och det sjunkande nordsmåländska skeppet J-Södra. 

Jönköping har tre raka förluster efter uppehållet där man släppt igenom alldeles för mycket. Att man fått fyra straffar emot sig på tre matcher har naturligtvis spelat in, men man är för dåliga för tillfället. Man har dessutom gjort sig av med offensiv kraft då två utav lagets interna skyttekungar Arni Wilhjamsson och Peter Gwargis tackat för sig efter att ha lämnat Jönköping för Island respektive Brighton. Anton Andreasson som spenderat mycket tid skadad har också han lämnat laget. In har istället otroligt intressante Pavle Vagic kommit på lån ifrån Malmö FF.

Jönköping har haft förtvivlat svårt att göra mål, och snittar under ett mål per match efter att ha gjort 17 mål på 18 omgångar. Förutom tappen på spelarna över som gjort tre mål vardera är den offensiva spindeln i nätet Daryl Smilye (två gjorda mål) avstängd likt vindsnabbe ytterspringaren Jesper Svensson (ett mål) som båda åkte på röda kort senast hemma mot Värnamo. 

Kvar har man därmed fyra spelare i laget som gjort mål i år. Ytterbacken Alexander Jallow har gjort tre av dessa, sedan har mittfältaren Al-Ammari gjort två likt anfallaren Jakob Orlov och mittbacken Moberg har ett gjort mål som har prickade in senast. 

Jönköpings startelva är bekräftad och på konstgräset om en timme ställer man upp med en helt ny spelare på Smilyes position där antingen Fendrich, Crona eller Al-Ammari ska försöka axla den rollen. En matchotränad Pavle Vagic placeras därmed på bänken.

Allt detta ovanför borta mot ett AFC som släppt nio bollar förbi sig på 18 omgångar, och fyra av de på hemmaplan. Man får tillbaka tre spelare från senast, bland annat lagkaptenen Anel Raskaj. Wellyson saknas i truppen.

Nä, Jönköping kommer få det otroligt svårt mot ett spelskickligt AFC som kommer att hålla i den mesta bollen, och när Jönköping väl kommer i motattack är man troligtvis för tunna då man i dagsläget inte har den individuella kvalitén som krävs. 

Det som talar emot är att Jönköping faktiskt har gjort mål sju matcher i rad, men jag har svårt att se att det blir en åttonde raka.

Jönköping Under 0.5 mål (AFC Eskilstuna att hålla nollan) spelas därför med 3/6 till 2.28 på Unibet.

Må väl och spela sunt, på återseende!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här