Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Mannarino älskar inte grus

april 15th, 2019

De är igång med spel i Monte Carlo. En 1000-turnering. Alltid trevligt. Smygstart idag med fyra matcher. Imorgon varvar de igång på riktigt. 

ATP Monte Carlo 
Mannarino – Norrie 
Som rubriken lyder, han älskar inte gruset, fransmannen. Det går alldeles för långsamt för hans flacka slag. Det blir liksom inget bra. Norrie är bättre på grus än man tror. Har bland annat pressat RBA i davis cup. 
Spel: Norrie 1.65, bethard. 

Dzumhur – Cecchinto 
Nu är det inte hardcourt längre. Cecchinaton är en klasslirare på grus. Dzumhur har bevisligen haft stora problem i år. Att grinda på grus är då inte speciellt lätt. Mot en klasspelare dessutom, nej du. Hänger Dzumhur med här blir jag förvånad. 
Spel: Cecchinato -4.5, 1.91. 

Tsonga – Fritz 
Spelade final, den gode Tsonga. Tillbaka långt framme i turneringarna. Fritz är ingen gruskung direkt. Dock har jag svårt att se Tsonga vända på klacken här och komma hit och mosa Fritz. Tror på en lite trögstartad Tsonga och då är linan för låg. 
Spel: Ö21.5, 1.90, bet365

Tre flatlir till imorgon. Kör vi ny vecka! 

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här