Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Marknaden hatar inte Bencic

mars 15th, 2019

1/2 igår. Jobbar vidare. 

WTA 
Bencic – Kerber 
Här börjar Bencic som dog. Superreaktion direkt och går till relativt klar favorit. Marknaden håller nu på att redigera tillbaka. Får se hur långt det går. Jag väljer att kliva in nu iaf. Ingen tvekan om att Belinda spelar bra. Det gör dock också Kerber. Det är lite svårare att spela mot Kerber än Belindas tidigare motståndare. Bollen kommer komma tillbaka över nätet någon gång extra här. Blir intressant att se hur hon klarar det. Hur som, så stabil att hon ska vara klar favorit här, nej. 
Spel: Kerber, 2.05, bethard. 

Andreescu – Svitolina 
Halvskadad queen-elina? Mycket möjligt. Andreescu mosar motståndarna precis som att hon vore Rafael Nadal. Sanslöst faktiskt. Har fina chanser även här. En otroligt intressant match. Andreescu har förlorat en match sedan Australien Open. Otroligt fint facit. Här hoppas vi att hon följer upp den fina starten under 2019. 
Spel: Andreescu 2.05, bethard. 

ATP
Nadal – Khachanov 
Att Khachanov är i kvartsfinal är i sig rätt märkligt. Hans form under 2019 har varit under all kriitk. Rublev och Isner är motståndarna han haft på sin lott under denna turnering. Inget att imponeras över det. Mot Nadal kommer han behöva spela riktigt bra för att samla på sig games. Det tror jag inte att han har i sig, än. Formen kommer nog komma, var så säkra. Inte till ikväll dock. 
Spel: Nadal -4.5, 1.80, 365

Challenger Phoenix 
Kukushkin – Jarry 
Asien sjunker med linorna med EU bolagen ligger kvar. Givetvis är vi inne och hugger 
Spel: Ö22.5, 1.83, 365. 

Flatinsats på samtliga lir. Trevlig fredag folket! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här