Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Maxspel på cupen

augusti 22nd, 2018

God eftermiddag!

Inlägget kommer utökas senare när jag har mer tid men vill få ut detta så fort som möjligt då jag tror ett eventuell dropp kan koma.

Imorgon kväll gästar allsvenska laget Norrköping division 4-laget Brottby i svenska cupen. Målspelet på Norrköping finner jag ytterst intressant. 

På bänken i allsvenskan sist satt både Kalle Holmberg, Jordan Larsson och Alexander Jakobsen. Samtliga tre är bra allsvenska anfallare som är ur form för tillfället. Jag förmodar att åtminstone två utav dessa kommer få speltid imorgon, och jag tror det finns en otrolig motivation ur spelarna att försöka visa att man vill ha den startplatsen som Simon Skrabb numera tagit. Dessutom kan ytterligare en plats på tremannaanfallet bli ledigt då islänningen Arnor Sigurdsson ryktas till CSKA Moskva för en hög summa, vilket isåfall skulle göra att ytterligare en plats finns ledig i anfallet.

Att allsvenska motstånd möter Division 4-lag i tävlingssammanhang hör inte till vanligheterna, och därför är det svårt att avgöra hur mycket det skiljer i nivå. Det enda exemplet som finns nu senast är från fjolåret då Häcken tvålade dit Kvibille med 9-1. 

Spelet blir därför ett maxspel 6/6 på Norrköping ö3.5 mål till 1.80 på bet365. Jag plockar även 2/6 på Norrköping ö4.5 mål till 2.75.

Som sagt, inlägget utökas senare.

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här