Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Medvedeven!

januari 3rd, 2019

ATP Brisbane
Medvedev – Raonic
Fel favorit eller vad säger ni? Medvedev utmanövrade Murray enkelt. Det säger dock inte så mycket då detta blir en helt annan tennismatch. Raonic har inlett säsongen helt okej faktiskt. Har dock stött på minst sagt tveksamt motstånd. Med tanke på dessa två spelares avslutning på förra säsongen tycker jag inte Raonic ska vara favorit. Medvedev var den bättre spelaren hela hösten. Små marginaler. Givet klick här. 
Spel: Medvedev 2.20, bethard. 

WTA Auckland 
Venus Williams – Bianca Andreescu 
Andreescu tog en meriterande seger mot Wozniacki för någon timme sedan. Här kommer det bli en helt annan match när hon får power tillbaka på sig. Venus imponerade i omgång ett där hon slog ut Azarenka. Andreescu hade stora problem att ens röra sig på slutet av dagens match. Att hon ska återhämta sig mentalt och fysiskt för att slå bort Venus ser jag som otroligt. 
Spel: Venus 1.74, bethard. 

ATP Doha 
Berdych – Herbert 
Berdych är äntligen tillbaka och har fått en pigg start på säsongen. Två segrar mot två gamla herrar i Kolshreiber och Verdasco. Han har bladnad och gett under matcherna den gode Berdych. Herbert utmanövrade en iskall Thiem senast. Servade väldigt stabilt och det bör kunna fortsätta denna match. Gillar 22.5 linan här. 
Spel: Ö22.5, 1.81, SM. 

Vi tuggar på med flatinsats 5U. 

Två spel imorgon och en senare idag. Lycka till! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här