Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Mindfreak vs eRa Eternity CWL COD REK

januari 25th, 2018

Då var det dags igen, ny kväll med ett nytt fint spel.

Jag har haft ett spel uppe i min spread sen 2 dagar tillbaka och tänkte slänga upp ett kort inlägg om vilken match det är och en liten movering!
Matchen spelas 22:00 Torsdag kväll 25/1.

Mindfreak vs eRa Eternity – Mindfreak win 3.00 bet365
Kvällens spel blir alltså att Mindfreak vinner mot eRa Eternity och de ger hela 3 i odds på bet365's marknad vilket jag tycker är ett väldigt fint odds för en mycket möjlig rek.

Motivering: Motiveringen blir inte särskilt lång ikväll men kan säga att eRa är ett väldigt talangfullt lag med mycket potential men dem har 3 tidigare snd spelare i laget som precis klivit in och börjat tävla på riktigt och därav saknas den riktiga erfarenheten. Däremot har dem 1 spelare som heter Ricky som har varit med länge och har mycket erfarenhet så ska verkligen inte underskatta dem.
Mindfreak o andra sidan har varit med länge och där har vi spelare som spelat tillsammans i mer eller mindre i 5 år och visat väldigt god form de senaste åren då man kvalat till alla cod championships och spelat bra mot de allra bästa lagen när dem varit som mest underskattade. Jag tror att lagspel och erfarenheten som Mindfreak har jämfört med eRa kommer att knäcka eRa i denna match och att de tar hem en stabil seger.

Spelar 3/5 Units på denna då jag har en bra magkänsla.

/NikzeN

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här