Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Misfits vs H2k Gaming EU LCS

januari 26th, 2018

Då var det dags för vecka 2 av EU LCS

Misfits vs H2k Gaming – H2k Gaming WIN 3.00
LCS har allt börjat väldigt oväntat och många av de underskattade lagen har slagit de bättre laget på pappret så det finns mycket fina odds på marknaden.
Här hittade jag ett odds på att H2k vinner matchen och jag kunde inte stå emot att tipsa och även lägga detta själv när jag såg att H2k satt på 3 gånger pengarna.

Motivering: H2k har haft en bra start där man bland annat förra veckan slog Fnatic som är storfavoriter för att ta hem hela LCS, Fnatic är även det lag som haft minst förändringar sen förra säsongen då man bara bytit ut sin support.
H2k och andra sidan är ett helt nytt lag och ändå går och slår ett så pass bra lag som Fnatic är så tror jag att den goda formen fortsätter även idag då speciellt Misfits är svagare nu efter ett byte i sin femma.
Misfits är även ett bra lag och kom väldigt långt på Worlds förra året men dock så har det tappat sin midlaner PowerOfEvil som var en stor del till deras framgång. Jag skulle säga att Misfits har blivit betydligt svagare sen denna ändring.

/NikzeN

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här