Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Mythic – Bravado

juni 7th, 2018

Svårt att hitta spel mellan turneringarna som avlöper varandra från och till nuförtiden. Blir lätt att allt blir stillastående och man mer eller mindre sitter och sover i väntan på något bättre. En del matcher, dock ytterst få, spelas titt som tätt i väntan på det stora evenemangen och en av dessa spelas inatt när NA har lite matcher i ESEA

Mythic mot Bravado skall det skrivas om och detta är en match jag hade gillat mer om förutsättningarna varit lite bättre för Mythic. Nu är det inte så att de inte kan spela denna matchen på ett korrekt sätt utan det största "problemet" de har är att de ska spela deras viktigaste match på länge, direkt efteråt. NA's Closed Qualifier spelas idag och där möter dom ett lag de bara ska ta. Vinner Mythic den matchen så är dom kvalade till Closed Qualifier där dom tävlar om en plats på Minorn som erbjuder en chans att kvala sig till den största turneringen i CSGO, dvs, Majorn.

Mythic har med stor garanti full fokus på just detta kval. Det finns inte mycket annat att tänka på när man har en sådan bra chans att få besöka finrummet och speciellt inte om man är ett stream-team som detta Mythic är. Inte världens bästa spelare, inte världens bästa lag men har ändå tillräckligt bra kapacitet som lag och individ att kunna möta bättre motstånd och göra bra ifrån sig. 

ESEA har inte varit deras starkaste sida än så länge. De ligger just nu och skrotar runt mitten med 1-2 i stats. Givetvis är det för tidigt att säga vart detta laget hamnar men just nu har de inte gått som det ska gå för laget. I denna matchen kan jag inte tänka mig man bryr sig något mer om ESEA än vad man hittils gjort utan fokuset ligger som sagt på matchen efteråt. Kan absolut tänka mig att man spelar för att vinna denna matchen men att man inte bryr sig speciellt om hur det går.

Bravado är redan kvalade till Closed Qualifier. Ligger bra till i mitten av ESEA med 2-2 i stats och möter idag ett Mythic med fokus på ett helt annat håll. Definitivt det bättre laget av dessa två och det mer samspelta. Har ett riktigt bra lag som spelat ihop väldigt länge och gjorde för inte så länge sedan, som många lag i den regionen gör nuförtiden, den magiska flytten över till USA där man nu spelar. Får i detta land möta betydligt bättre motstånd och allt detta är en process för att utvecklas och kunna bli bättre. Laget har visat prov på framgång och Bravado gör verkligen allt för att bli bättre, något som syns i deras resultat sen flytten dit.

Bravado kommer till denna matchen ut med full fokus på att vinna. Möter på andra sidan ett Mythic med möjligt sviktande fokus vilket kan göra det svårt för dom själva. Möter ett oerhört taktiskt och stilrent Bravado med bra kommunikation och kemi som gör under för detta laget. Ska vara lite skillnad på dessa två lagen och speciellt under dessa omständigheterna. Bravado ska ha bra fördel i denna matchen.

Speltips: Bravado ML

Liga: ESEA NA

Bolag: Pinnacle

Units: 2/5

Odds: 1.709 (stuckit upp en liten bit och ligger just nu på 1.787 > finns även hos unibet till 1.80!)

Spelstopp: 7 juni ONSDAG NATT 01:00

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här