Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Mythic – Dignitas

juni 12th, 2018

Finns inte mycket till utbud i dessa mellandagar. Turligt nog kickar två event igång med start imorgon och bjuder på dans veckan ut. Tillsvidare får man nöja sig med en del CIS-matcher och andra onödiga turneringar och lyckligtvis har ESEA klämt in ett par matcher här också. Då EU har väldigt få matcher så slänger jag ögonen över atlanten där NA har ett par roliga matcher inatt. En jag fastnat för är mötet mellan Mythic – Dignitas.

 

Mythic får äntligen chansen att lägga full fokus på ESEA då de tidigare lyckats kvala sig vidare till Minor-Qualifiern och numera kan lägga det bakom sig. Framför sig har man alltså en del ESEA matcher och troligtvis diverse kval om man nu orkar med sådant. Mythic är ett oerhört intressant lag med bra individer till spelare och som lag så gör man ganska bra ifrån sig. Något som utmärker sig i detta laget är att man inte alls är så pass bra som andra lag är men eftersom laget har de spelare laget har och för att mentaliteten i laget är som den är så klarar laget sig förvånansvärt bra. Det blir liksom inte mycket tilt i laget utan det är snarare så att man inte bryr sig speciellt mycket emellanåt.

Det finns en del erfarenhet i laget med spelare som AdreN och Hazed från respektive proffslag. Dessa två spelare är väldigt viktiga för detta Mythic och laget har lyckats växa en del med dessa värvningar. De har också spelare som fl0m och anger som bidrar med sina kunskaper. Den enda som fortfarande inte direkt bidrar med något annat än en sanslös dedikering är Polen. Kvar blir ett lag som praccar, glädjs åt varandra och tävlar tillräckligt. Detta är inget lag som tävlar för att vinna allt, även om de givetvis ger allt de har när de spelar.

Mythic är inget lag som kämpar för att få en ny organisation eller att komma till en Major. De har sina streaming karriärer och Mythic-brandet att tänka på och gör först och främst allt de kan för detta. Detta innebär att fokuset alltid hamnar på content och vad som är bäst för tittarna och nödvändigtvis inte alltid vad som är bäst för sig själva eller laget. Visst, de tränar, kvalar och spelar matcher ofta men de bryr sig heller inte så himla mycket om de faktiskt förlorar. De är nöjda som de är och det är väldigt farligt. Lätt hänt att lag springer om en, lätt hänt att lag läser av en och det är också väldigt lätt att man hamnar på latsidan.

Resultaten är inte riktigt på Mythic's sida och laget i sig har vinster på sina senaste matcher. Ovanpå det så är dessa förlusterna alla från ESEA. Helt enkelt inte fått en bra start i ligan och då har laget ändå haft en del lätta matcher. Denna match mot Dignitas blir inte lättare än vad man stött på förut. Kartan som spelas, Inferno, är inte Mythic's bästa heller, även om man är väldigt glada i att spela den. Laget har bra taktiker där men mot ett Dignitas som är fullt på hugget och som stormtrivs på Inferno lär det bli jobbigt.

 

Dignitas har värvat och ersatt en del. I sin nya lina har man ptr, ryx, gr1m, Infinite och m1tch. Fem bra snubbar och som styrs av ptr. Bra lag med lovande talanger och en del erfarna gubbar som ryx och ptr. Alla bidrar sitt strå i stacken och det ser ut som att detta Dignitas äntligen kan bli någonting att prata om igen efter en lång sejour borta från rampljuset. Grabbarna som spelar i laget är perfekta spelare för att ta detta Dignitas lite längre och sätta namnet på kartan igen.

ESEA är något man trivs i och vill vinna för att komma till ESL Pro League. I skrivande stund sitter laget på spelade matcher med vinster totalt. Inatt vill man åt fjärde. Full fokus ligger på denna ligan eftersom att denna vägen är den enklaste vägen att gå. Även fast fokuset oftast ligger på ESEA så spelar Dignitas alla kval de kan för att komma in till turneringar och än en gång få visa upp sig. Laget missar med andra ord inte chanser.

Formen är fin. vinster på sina senaste matcher där de enda förlusterna är mot Swole Patrol vilket i mina ögon är ett lag man borde kunna ta. Utöver det har man vinster mot lag som BravadoAZIO och iNTACT. Överlag är formen fin och laget börjar få igång sitt spel. Fortfarande ett ungt lag med lite tid ihop med sina nya spelare men laget börjar komma igång. Inte blir det sämre när matchen spelas på Inferno, en karta men stormtrivs på. 6 vinster på sina senaste matcher på kartan. Detta är en karta Dignitas vill spela och har lyckats få till nattens möte.

 

Matchen ikväll ska inte vara ett problem. Möter ett Mythic som inte alls är lika tävlingsinriktade som Dignitas. Dessutom är formen och intresset rätt ifrågasatt i detta laget. Kartan ikväll är heller inte deras bästa karta och helt ärligt finns där nog lite frågetecken kring hur Dignitas spelar på den vilket gör att Mythic lär vara ännu mer rädda för att göra misstag. Dignitas i sin tur är på hugget. Laget är bättre och har bättre spelare och har definitivt något att spela för. Resultaten måste komma, annars åker spelarna och denna matchen är inget undantag. 

Inatt tar Dignitas sin fjärde vinst.

Speltips: Dignitas -2.5

Liga: ESEA NA

Bolag: Pinnacle

Units: 2/5

Odds: 1.925 (finns hos Betsson till 1.88(EJ OVERTIME) men även hos BET365 till 1.83)

Spelstopp: TISDAG NATT 03:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här