Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NA LCS Day 2

februari 18th, 2018

Hej!

Har hittat lite fina spel och slänger in dem här under! kommer sitta på mest spel i mötet mellan Echo Fox och Cloud9 då det finns mycket fint att spela här.

Echo Fox 2.08 mot Cloud9. 3/5 units
Båda lagen har visat väldigt god form och nu möts de två stora giganterna och bästa lagen hittills i NA LCS där båda lagen har kammat hem 8 vinster och bara förlorat en enda!
Vanligtvis hade jag nog velat sitta på Cloud9 i denna match men jag tycker inte 1.70 är ett bra spelvärde i en så pass jämn match så jag har valt att spela Echo Fox då 2.08 värdet lockar betydligt mer.
Denna match kan gå hur som helst helt ärligt men tycker det är mer värde att sitta på Echo Fox i denna.

Över 3.5 drakes är även ett spel jag siktar in mig på i stormötet då matchen lär bli rätt utdragen då det är en så pass jämn match och här ligger oddset på 1.60 vilket absolut är ett bra spelvärde enligt mig.
Slänger även in 3 units på denna!

Uppdaterar inlägget om jag hittar fler spel inför kvällen/natten.

/Niclas

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.