Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NA LCS

februari 11th, 2018

Hej!

Gårdagens inlägg blev inte speciellt långt då jag inte hade så mycket tid på att göra ett inlägg. Gårdagen kortfattat gick väldigt dåligt och idag ska de bara gå bättre!

Nattens spel blir Echo Fox att vinna mot Liquid till 1.90 och Optic Gaming att vinna mot Clutch Gaming till 2.50.

Motivering: Echo fox har varit starka sen i början av NA LCS där man tagit hem 6 matcher av 7 och borde ta hem den sjunde vinsten idag mot Liquid som har 5 vinster av 7 vilket inte heller är ett dåligt resultat.
Man kan iallafall säga att att Liquid inte spelat som det förväntats då det varit storfavoriter att vinna hela spliten och verkar ha haft lite små problem det måste handskas med och detta borde vändas till fördel för Echo Fox.

Jag tror även att Optic vinner mot Clutch Gaming till 2.50 är bra. Visst Clutch slog TSM igår och det var väldigt starkt jobbat men TSM slängde iväg en dominant ledning på egen hand och tycker att det var deras fel att dem förlorade den matchen då Clutch kunde ta vara på vändningen enkelt när TSM slängde iväg matchen som de gjorde. Sedan verkar steken ha vänt för Optic Gaming då man slog CLG igår efter en ganska jämn match, tycker optic var väldigt starka igår och kan använda denna motivation boost att även vinna mot Clutch inatt.

Jag spelar lite högre instats på dessa och det blir 3 units på båda dem två i singelspel.

/NikzeN OUT

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här