Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Nationaldagsderby

juni 6th, 2018

Efter en bra period fick vi en tråkigare gårdag då Helsingborg inte lyckades ta tillvara på alla chanser man hade i slutet utan istället spelade oavgjort och -0.5 gick förlorat. Vi studsar däremot tillbaka idag då vi för första gången i bloggen hittills går igenom division 1.

Samtidigt som det är uppehåll för dagen i landets två högsta serier är det full omgång både i Norrettan och Söderettan. Vi beger oss till norrettan där två nykomlingar med olika inledningar på säsongen tampas i ett hett derby.

BK Forward – Karlslunds FF – 5/6 18:00

Under fjolåret var det stora delar utav säsongen mest ett tvåmannarace om seriesegern i Norra Svealandstvåan. Både Forward och Karlslund radade upp seger på seger, och hade vid slutet på året ett poängsnitt på 2.66 respektive 2.5 poäng per match! Till slut så var det BK Forward som tog seriesegern medan Karlslund fick kvala mot Rynninge och Timrå innan även de avancerade.

I år startade lagen helt olika, BK Forward startade med sju raka utan förlust (tre vinster, fyra oavgjorda) innehållande imponerande insatser som oavgjort borta mot Carlstad och seger mot Assyriska, innan man de två senaste omgångarna har åkt på uddamålsförluster mot Akropolis och Linköping City.

Karlslund däremot startade sämre och hade ett antal förluster i rad innan man de två senaste matcherna dels fick ett starkt kryss borta mot Umeå och senast tog sin första seger hemma mot Akropolis.

Idag spelas matchen på naturgräs på Trängen IP inför en förväntad publik på drygt tusen åskådare, och jag förväntar mig en match där vi får se två lag som inte viker sig en tum. Under fjolåret vann man varsin match H2H, båda gånger hemmasegrar för vardera lag.

Inför dagens match får Forward tillbaka lagets bäste spelare, lagkaptenen Björkman i mittförsvaret som var avstängd innan, och man ser ut att komma med en frisk trupp.

Forward lär vara ordentligt taggade att komma tillbaka på vinnarspåret samtidigt som Karlslund naturligtvis vill rida på den våg man hade sist. Däremot kan lagen varandra och man vet hur bra motståndarna är. Jag tror inte att vi får se en råoffensiv ifrån något utav lagen, utan det är spelande lag som försöker lirka sig igenom. Samtidigt som båda lagen är nykomlingar är varenda poäng viktig, då jag knappast tror att Forward kommer orka med i toppen på sikt och Karlslund är antagligen inte onöjda med en poäng även om det är derby.

Jag väljer att plocka underspelet i denna match då jag, trots att det förväntas bra väder och storpublik, tror att lagen vill riskminimera och inte bjuda på för mycket. Jag förväntar mig mycket kamp på mitten och mycket hålla bollen inom laget. Såklart vill båda lagen gå för tre poäng, men man vill heller inte blotta sig bakåt.

Dessutom är Forward och Karlslund inte heller de där målfarliga lagen, där Forward har 5 under/3 över 3.0 mål, och Karlslund har 6 under/2 över 3.0 mål.

 

Spelet blir därmed Under 3.0 mål på bet365 till 1.875 med 3/6.

Må väl och spela sunt, på återseende!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här