Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NaVi – Gambit

september 26th, 2018

Majorn är avklarad och den senaste vinnaren tillsvidare är Astralis. Oerhört välförtjänt vinnare av denna turnering då de är det bästa laget, utan tvekan, för närvarande. Laget har en sån fantastisk kemi och applicering på den nya metan i detta spelet och ligger hästlängder före alla andra lagen. Ska bli kul att se hur länge de ligger på toppen!

ESL One New York blir nästa anhalt. Lag som NaVi, Liquid, NRG och FaZe dyker upp och ska göra upp om hela $250.000 där vinnaren får merparten av prissumman. Lär bli en rätt rolig turnering detta när det endast är 8 lag som deltar vilket gör att matcherna blir lite mer betydelsefulla och actionladdade. Har redan en spikad vinnare som kallas NaVi för detta event då detta laget helt klart är inne i en bra phase nu där de spelar en oerhört fin CS. Kommer senast från en förlust mot Astralis i Majorn finalen med 2-0 där man inte visade sin bästa sida. Räkna med att laget är ute efter revansch och power och kommer garanterat vilja vinna denna turneringen för att komma tillbaka på benen fortast möjligt.

 

NaVi ser faktiskt bara bättre och bättre ut. Visst, förlusten svider nog extra hårt efter matchen mot Astralis då denna turneringen betyder allt och lite till för varje lag och deltagare men de måste se det från den ljusa sidan – Astralis är oerhört mycket bättre än alla andra lagen för tillfället, och det är bara att rätta sig i ledet. Tillsvidare får NaVi kämpa om andraplatsen med ett par andra lag och jobba utifrån det. Det är alltid enklare att sno förstaplatsen från ett vinnande lag än att behålla förstaplatsen, som nu Astralis ska kämpa för att göra. NaVi har vad som krävs för att bli nummer ett men måste bara få spelet och den ekonomiska aspekten i spelet, att klaffa bättre. Spelare som edward och flamie börjar äntligen hitta formen igen och bidrar mer än vad de gjorde tidigare i år. Spelare som s1mple och electronic fortsätter sin magiska dominans och gör allt och lite till för detta lagets framgång. Det är inte över än. ESL One New York är nästa anhalt och här har man chansen att börja om och återfå den vinnande känslan. Räkan med ett taggat NaVi som inte vill släppa någon eller något förbi sig själva.

Gambit är absolut inte sitt gamla jag. Det är inte det Gambit som vann en Major, det är inte det Gambit som hade en sån fantastisk spelstil under Zeus ledarskap och det är inte det Gambit man generellt känner igen. Förstå mig rätt, samtliga spelare är kvar som vann Majorn med Zeus bortsett från mir, men laget är inte densamma. Saknaden av Zeus, som numera återigen spelar i NaVi, är enorm och har lett detta laget i en nedåtgående spiral där man inte alls vet vart man ska ta vägen eller hitta ut. Detta har lett till en del bråk inom laget och nyligen har det gjorts klart att Hobbit, som helt klart är en av de största talangerna i laget, kommer lämna laget efter detta eventet. Han har satts på transfer och kommer vänta på att ett lag köper ut honom. Normalt sett hade jag sett detta som något positivt, där laget kommer göra allt och lite till för ett fint minne ihop, men detta är ett Gambit som absolut inte visat någonting gällande spelstil eller resultat sedan de vann en Major där allt bara blivit värre och värre inom laget. Att då veta om att sin bästa spelare ska lämna laget efter och oavsett resultat i kommande turnering vill jag inte tro gör saken något nämnvärt bättre för detta Gambit.

 

Nej, detta är en väldigt bra chans för NaVi att rivstarta turneringen med en fin vinst i bagaget. Vinner man denna matchen går man upp i ledning i gruppen direkt och har bra utgångsläge för kommande matcher. Att ha Fnatic, Mousesports och Gambit i sin grupp och veta om att man enbart kommer spela BO3-matcher mot dessa lagen gör allt mycket roligare och enklare för NaVi

 

Speltips: NaVi -1.5

Liga: ESL One New York

Bolag: BET365 

Units: 2/5 

Odds: 1.57 

Spelstopp: ONSDAG 27 September 17:00 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här