Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NB presenterar League Tournament 16/17

september 22nd, 2016

Under den här säsongen kommer det att börja en ny större tävling här på nhlbettingblog som kommer att pågå under grundserien.

Upplägget:

Tävlingen kommer bestå av tre delar kan man säga. En del som är 1. Gruppspel för att komma med 2. Ligassäsonger och, 3. Finalssäong. Regler och hur det fungerar i delarna har ni nedanför.

Här är reglerna för NBs League Tournament:

NBs League Tournament kommer vara uppbyggt utefter ett liga-system där man kommer tävla för att gå upp i högre ligor. Ju högre upp ju bättre förutsättningar har man att vinna i slutändan. Spelsystemet kommer vara rätt likt jultävlingen vi hade i julen 2015.


Ligor och säsonger:

Fyra ligor:

1. NB Ultimate League (8 platser)
2. NB Pro League (8 platser)
3. NB Super League (8 platser)
4. NB Beginner League (8 platser)

Tävlingen kommer vara fördelad på 5 säsonger, en försäsong för att ta sig in i tävlingen, samt en finalsäsong. Samtliga säsonger kommer spelas från och med den 1e, för den specifika månaden, till den 15e samma månad.

Försäsong – Oktober (24e-29e)
Säsong 1 – November (1-15e)
Säsong 2 – December (1-15e)
Säsong 3 – Janauri (1-15e)
Säsong 4 – Februari (1-15e)
Säsong 5 – Mars (1-15e)
Finalsäsong – Slutet av Mars / början av April

Ni kommer kunna följa ställningen i ligorna i en flik uppe till höger på sidan. Här: http://nhlbettingblog.se/nbs-league-tournament/


För att få sin plats:

I oktober kommer det komma en chans att anmäla sig. Då kommer samtliga som anmält sig att tävla under 5 omgångar av NHL (24-29e) för att få sin plats bland de 32 bästa. Därefter delas alla in i sin liga (beroende på hur bra resultat man har).

Sen kommer man under varje säsong ha chans att gå upp / ned i de olika ligorna.

Upplägg i oktober:

Samtliga som anmäler sig kommer komma i en stor liga. Under 5 omgångar i NHL ska ni skicka in spel 1 X 2 på de lagen som vinner. De 32 spelare med flest rätt kommer ta de första platserna till League Tournament. Ligan kommer delas upp så 1-8 hamnar i högsta ligan osv..

Ens plats avgörs genom:

1. Antal rätt
2. Antal rätt i X
3. Utslagsfråga (Antal mål i den 5e omgången)


Upplägg i säsongerna 1-5:

Ni kommer möta samtliga i er liga en gång hemma och en gång borta varje säsong. Det är nattens omgång i NHL som ni ska tippa 1 X 2. Flest rätt vinner det interna mötet. Exakt som i jultävlingen.

Lite regler:

Ni mailar tavlingnb@gmail.com nattens alla vinnare (1 X 2). Den som har flest rätt får 2 poäng och den andra 0. Har man lika många rätt får man 1 poäng vardera. Man får inga minuspoäng om man gissar fel så gissa på varje match.
– Exempel: Vi säger att det är 2 matcher: Edmonton-Wings, Kings-Chicago så kan man maila såhär innan nattens matcher börjat:
''Ditt namn i tävlingen''. Wings, Kings
– Struntar man i att maila blir det 0 poäng och motståndaren måste ha minst 1 rätt för att få 2 poäng. Annars får motståndaren 1 poäng för en draw. Den som struntar i att maila får 0 oavsett.
– Självklart kan man maila för flera dagar i förväg. Om man känner att man inte har tid att sitta och maila varje dag. Man kan även ändra sig men då, såklart, INNAN MATCHSTART.

Vinst = 2 poäng
Förlust = 0 poäng
Draw = 1 poäng vardera

Hemmaplansfördel i 1vs1:

1-4 matcher = En valfri dubbelchans på en valfri match
5-7 matcher = Två valfria dubbelchanser på valfria matcher
8-10 = tre valfria dubbelchanser på valfria matcher
11+ = fyra valfria dubbelchanser på valfria matcher

Ens plats efter avslutad säsong avgörs genom:

1. Antal poäng
2. Antal rätt = målskillnad
2. Antal rätt i X (Dubbelchans kommer ej räknas med i detta utan det ska vara X rakt av)
3. Inbördes möten
4. Antal bortavinster
5. Vi hittar en lösning om det går såhär långt.. haha.


Om man vinner Ultimate League under en säsong:

Då har man självklart en fördel när det blir finalsäsong (om man går dit). Fördelen är att man har en garanterad ''ta bort match'' vid varje omgång = automatiskt vinst (minst 4 matcher under omgången för att få utnyttja denna). Hemmaplansfördelen försvinner sålänge det är minst 4 matcher. Men man har ''ta bort matchen'' oavsett motstånd.

Vinst Ultimate League:
1 gång = 1 ta bort match varje omgång i finalligan (minst 4 matcher)
2 gånger = 2 ta bort matcher varje omgång i finalligan (minst 8 matcher)
3 gånger = 3 ta bort matcher varje omgång i finalligan (minst 12 matcher)

– Är det under 4 matcher för den specifika omgången blir det vanliga hemmaplansfördelssystemet som används. Dvs, 1 valfri dubbelchans på en valfri match (oavsett motstånd får man utnyttja detta till skillnad från de som ej vunnit Ultimate League som måste förlita sig på sin placering i ligorna)
– Har man vunnit ligan 3 gånger men det enbart är 8 matcher en omgång i finalligan har man självklart 2 ta bort matcher och inte 0 osv.


För att gå upp / ned i liga:

Vinner man sin liga är det automatiskt upp till ligan ovanför. Likadant om man förlorar, då det blir automatisk nedflyttning. Sen blir det ett litet kval mellan topp 2-3 i ligan mot botten 6-7 i ligan ovanför. (undantag Beginner League där botten 3 möter nya spelare direkt. Dvs det är ingen automatisk nedgång om man slutar sist där)

Det blir en tillfällig grupp på  4 stycken spelare som kommer få ett likadant upplägg som ligaspelet. Det är en hemmamatch och en bortamatch. Där kommer topp 2 att gå upp till nästkommande liga och botten 2 åka ned till ligan under till nästkommande säsong.


För att komma med i tävlingen i senare tillfälle:

Under månaderna november, december och januari kommer man ha chans att möta botten 3 i Beginner League. Det kommer komma ett inlägg där man har chans att anmäla sig för att få vara med och försöka ta sig in i tävlingen.

Botten 3 i Beginner League kommer efter en säsong att möta samtliga, som sökt, i ett likadant upplägg som är i oktober (Läs ovan). Där topp 3 kommer ta sig in i Beginner League. De som åker ut får göra ett nytt försök att ta sig in i tävlingen igen inför nästkommande chans. Detta kommer pågå samtidigt som liga-spelen för att gå upp / ned i liga pågår.

Under månaderna februari och mars är det stängd liga – dvs, de 32 som är med har låsta platser. De 3 i botten i Beginner League kommer alltså slippa spela för att åka ut.


Finalsäsong Mars/April:

När säsong fem är över så kommer det bli en sista Liga där allt kommer avgöras. Ligan kommer bestå av 14 platser.

Ultimate League (Samtliga 8a går till finalsäsong)
Pro Leageu (Topp 3 går till finalsäsong)

Super League (Topp 2 går till finalsäsong)
Beginner League (Topp 1 går till finalsäsong)

Upplägg:

– Ni kommer möta varandra EN gång.
– Den som har hemmaplansfördel är den som ligger högst rankad i liga-systemen efter 5e säsongen. DVS: Spelaren i Beginner League har ingen hemmaplansfördel. 2an i Super League kommer ha EN hemmaplansfördel och det är vs spelaren i Beginner League.

Undantag:
Spelare som vunnit Ultimate League (Läs: ''Om man vinner Ultimate League för en säsong'' ovan)


1298268524507354096trophy-svg-hi

PRIS till vinnaren: 2000 SEK


Jag är nu inne på min 5e säsong med NHL. Jag kommer självfallet fortsätta att ge ut gratisspel. Om ni uppskattar det jag gör och behöver en ny sida att spela på. Gör gärna då, som jag, och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting). Ta del av det fina erbjudandet (1000 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

3 Kommentarer

 1. Daniel skriver:

  Hej!

  Är det försent att anmäla sig till tävlingen nu när säsongen redan börjat?

  /Daniel

   

   

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

juli 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.