Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NB startar samarbete med hockeyfreak.se

februari 28th, 2014

Från och med i detta läge och på en obestämd tid framöver så kommer hockeyfreak.se sponsra tävlingen ''Be smart, Bet smart''. Hockeyfreak.se är en fantastisk hockeypryl-sida med ett härligt utbud. Det finns allt från kepsar, mössor, puckar, badlakan, nyckelband, hockeykort osv till väldigt bra priser. Eller vad sägs om en puck, med Malkin, Karlsson, Selanne eller någon annan favoritspelare på, för under 100-lappen?

Lägger upp en länk till hockeyfreak.se till höger på bloggen. Tycker att om ni är sugna på en keps eller puck eller något liknande så ska ni bara klicka på länken, gå in och småshoppa lite om ni hittar något intressant!

http://www.hockeyfreak.se/


Eftersom att hockeyfreak.se ska sponsra tävlingen be smart, bet smart så kommer det bli ändringar i tävlingen. Dels att priset kommer inte vara samma sak som tidigare osv. Jag har även gjort lite små-ändringar som jag känner att behövs för att tävlingen ska utvecklas och bli roligare. Ett inlägg med vilka ändringar detta handlar om kommer att komma upp denna helgen.

2081511274_c14d54313eversion2


Tycker ni att jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1000 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk

Tags: ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.