Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NB startar samarbete med hockeyfreak.se

februari 28th, 2014

Från och med i detta läge och på en obestämd tid framöver så kommer hockeyfreak.se sponsra tävlingen ''Be smart, Bet smart''. Hockeyfreak.se är en fantastisk hockeypryl-sida med ett härligt utbud. Det finns allt från kepsar, mössor, puckar, badlakan, nyckelband, hockeykort osv till väldigt bra priser. Eller vad sägs om en puck, med Malkin, Karlsson, Selanne eller någon annan favoritspelare på, för under 100-lappen?

Lägger upp en länk till hockeyfreak.se till höger på bloggen. Tycker att om ni är sugna på en keps eller puck eller något liknande så ska ni bara klicka på länken, gå in och småshoppa lite om ni hittar något intressant!

http://www.hockeyfreak.se/


Eftersom att hockeyfreak.se ska sponsra tävlingen be smart, bet smart så kommer det bli ändringar i tävlingen. Dels att priset kommer inte vara samma sak som tidigare osv. Jag har även gjort lite små-ändringar som jag känner att behövs för att tävlingen ska utvecklas och bli roligare. Ett inlägg med vilka ändringar detta handlar om kommer att komma upp denna helgen.

2081511274_c14d54313eversion2


Tycker ni att jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1000 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk

Tags: ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här