NHL försäsong 24-25/9-2017 (NB)

september 24th, 2017

3/5 på gårdagen. Nya tag idag med både kvälls och nattmatcher.

Börjar med kvällsmatcherna. Nattmatcherna går jag igenom senare.

Columbus Blue Jackets – Nashville Predators:

Columbus Ö2,5 1,60

//

Columbus O2,5 1,60

Tampa Bay Lightning – Florida Panthers: Skippar

Colorado Avalanche – Minnesota Wild: Skippar

Anaheim Ducks – Vegas Golden Knights:

BTTS 2 1,66

//

BTTS 2 1,66

Pittsburgh Penguins – St. Louis Blues:

Pittsburgh -1,0 2,25 (pengarna tilbaka vid vinst med 1 mål)

//

Pittsburgh -1,0 2,25 (money back if win with 1 goal)


Nattens spel:

Columbus Ö2,5 1,60 (2 units)
Anaheim-Vegas BTTS 2 1,66 (2 units)
Pittsburgh -1,0 2,25 (1 unit)

Tags:

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

NHL försäsong 24/9-2017 (NB)

september 23rd, 2017

Hej!

Vilken gårdag vi fick på sidan. 6/7 rätt för min del och 3/3 för bethockeystick. Det var ett mål i öppen kasse från Tampa som saknades för att -2,5 skulle gå in till hela 4,5. Två raka plusnätter nu för min del. Hoppas på en tredje!

Lite halvkluriga matcher inatt så väljer att hålla nere unitsen och skippa mycket matcher.

Minnesota Wild – Colorado Avalanche: Skippar

Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs:

Buffalo Ö2,5 Ö2,5 1,65

//

Buffalo O2,5 1,65

Detroit Red Wings – Boston Bruins:

Detroit ML 1,80 på LeoVegas. För högt. Betsso har exempelvis 1,63

//

Detroit ML 1,80 on LeoVegas. Too high. Betsson has 1,63 for an example.

New Jersey Devils – New York Rangers:

Rangers Ö2,5 1,63

//

Rangers O2,5 1,63

Ottawa Senators – Montreal Canadiens: Skippar

Washington Capitals – Carolina Hurricanes: Skippar

St. Louis Blues – Dallas Stars: Skippar

Chicago Blackhawks – Columbus Blue Jackets: Skippar

Arizona Coyotes – San José Sharks: Skippar

Edmonton Oilers – Winnipeg Jets:

Ö5,5 1,79 + Edmonton Ö3,5 2,28

//

O5,5 1,79 + Edmonton O3,5 2,28


Nattens spel:

Detroit ML 1,80 (1 unit)
Buffalo Ö2,5 1,65 (3 units)

Rangers Ö2,5 1,63 (2 units)
Edmonton Ö3,5 2,28 (2 units)
Edmonton-Winnipeg Ö5,5 1,79 (2 units)

Tags:

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Försäsong NHL 23/9-2017

september 22nd, 2017

Fin natt med 5 wins, 2 loss och 1 push!

Columbus Blue Jackets – Pittsburgh Penguins: Skippar

Washington Capitals – St. Louis Blues: Skippar 

New York Islanders – New York Rangers: Skippar

Tampa Bay Lightning – Nashville Predators:

Tampa Ö2,5 1,60 + Tampa FT 1,95 + -2,5 4,50. Detta ska Tampa lösa. Nashvilles bästa spelare är Järnkrok och det är inte mycket NHL spelare. I mål har vi Jake Paterson. Tampa däremot ställer Stamkos, Killorn, Johnson, Kucherov, Palat, Hedman, Kunitz OSV..

//

Tampa O2,5 1,60 + Tampa FT 1,95 + Tampa -2,5 4,50. This shall Tampa solve. Nashville best player on ice is Jarnkrok and there isnt many more NHL players. In the net we have Jake Paterson. Tampa tho. THey have Stamkos, Killorn, Kucheorv, Johnson, Palat, Hedman, Kunitz AND SO ON..

Toronto Maple Leafs – Buffalo Sabres:

Calgary Flames – Arizona Coyotes:

Calgary Ö3,5 2,15

//

Calgary O3,5 2,15

Edmonton Oilers – Vancouver Canucks:

Edmonton FT 1,65 + -1,5 2,03 (hade aldrig varit värde i vanliga säsongen men Vancouver har hela sitt lag i Kina och Edmonton startar med riktigt bra lineup)

//

Edmonton FT 1,65 + -1,5 2,03 (usually not playable under regular season but Vancouver has their whole team in China while Edmonton starts with a really good lineup)

Anaheim Ducks – Los Angeles Kings:

Anaheim FT 1,85

//

Anaheim FT 1,85

Vancouver Canucks – Los Angeles Kings: Obs, matchstart 09:30 Skippar


Nattens spel:

Tampa Ö2,5 1,60 (5 units)
TAmpa FT 1,95 (1 unit)
Tampa -2,5 4,50 (1 unit)
Calgary Ö3,5 2,15 (2 units)
Edmonton FT 1,65 (2 units)
Edmonton -1,5 2,03 (1 unit)
Anaheim FT 1,85 (2 units)

Tags:

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Mina tankar om lagen 17/18

september 22nd, 2017

Tänkte göra som tidigare säsonger och skriva ett inlägg om lagen och mina tankar om dessa. Förra årets inlägg blev på över 70 000 tecken och över 12 000 ord. Kan man slå det i år måntro?

Förra säsongen så hade man, som vanligt, både rätt och fel i vissa lag. Jag synade att Nashville skulle kunna gå långt och eventuellt kunna ta hem hela SC. Även Calgary gav jag en varning för och dom gick bra i grundserien. Annars var man helt fel ute på exempelvis Tampa som jag tippade högt upp. Samma med Toronto och Edmonton fast tvärtom då jag tippade dom längre ned. Detroit hade jag däremot rätt kring som jag satte näst sist i Eastern. Men det värsta av allt var nog ändå att jag gissade Columbus sist. Det slutade dom inte, hehe…

Kommentera gärna med era egna tankar.

Obs, Uppdaterar listan lite då och då (allt såklart uppe innan starten av den nya säsongen)


Atlantic division:

Buffalo Sabres – Kan en motiverat Eichel ta sitt lag till playoff?

Buffalo har många sura säsonger bakom sig och den sensate skriver också in sig i den gruppen. Säsongen började med att Eichel var borta under en längre period men när han väl var tillbaka öste han in poäng direkt. En viktig pjäs för Buffalo att inte ha skadad, helt klart. Om laget håller sig skadefritt i år så kan det och ska det bli en bättre placering!

Ser vi till vad som skett med laget så är det en hel del. Gamla goingar som Gionta, Foligno och inte minst Ennis (!) är nu ett minne blott. Ennis är tungt att tappa då han, under Buffalos mörka tider, var den enda bra spelaren. Men Buffalo har lärt sig att inte kämpa igenom en mörk period igen, utan den dödar man med ljus. Ljuset i detta fallet är Wild och deras anstorming av två värdefulla spelare. Jag snackar om Pominville och Scandella. Dessutom har Pouliot tillkommit. Spännande!

Offensivt:

 • Evander Kane – Ryan O’Reilly – Kyle Okposo
 • Justin Bailey – Jack Eichel – Sam Reinhart
 • Benoit Pouliot – Johan Larsson – Jason Pominville
 • Zemgus Girgensons – Jacob Josefson – Hudson Fasching
 • Extra: Nic Deslauriers, Matt Moulson

Detta måste väl ändå anses som helt ok! Två (tre?) väldigt intressanta lineups. Reinhart är bra och går från klarhet till klarhet. Kane spelar för sitt marknadsvärde den kommande säsongen och hela den linen har fungerat bra. Pominville kommer från Wild och är faktiskt riktigt bra. Spelat bra med Eichel i försäsongen så eventuella ändringar i lineupsen kan ju helt klart ske. Sist men inte minst: vi har en hungrig Nylander på ingång. Det är bara en tidsfråga..

Defensivt:

 • Marco Scandella – Rasmus Ristolainen
 • Nathan Beaulieu – Jake McCabe
 • Victor Antipin – Zach Bogosian

Buffalos svagare sida. Scandella + Ristolainen är ju något de flesta lag skulle vela ha. Men sen är det lite mer oroligt. Behövs mer bredd här.

Målvakter:

 • Robin Lehner (C. Johnson) (???)

Det är svårt att veta vem som tar förtaspaden i år. Jag tror mycket väl att Lehner kommer börja. Men skulle han svaja lite och Johnson göra det bra så kan det mycket väl ta en bergodalbanasväng åt andra hållet.

Buffalo ska sluta högre upp i år och ta mer poäng i år. Räcker det för slutspel? Det är tveksamt.. Då måste verkligen allting klaffa och det skulle bli en liten skräll likt Columbus förra året. Jag tror man kommer sluta runt playoffplatserna men faller tyvärr på en bristande defensiv.

Slutspel? Nej (Kommer vara nära wildcard-plats)

Boston Bruins: Är Boston påväg tillbaka till forna glansdagar?

Förra året blev ett styrkebesked av Boston kontra åren innan då man missat playoff. Inte minst 14/15 då man skrällaktigt nog slutade utanför playoffplats trots att man vann hela ligan året innan.Men nu ser både jag och fansen ljusglimtar i detta lag igen. Faktum är att man förra året faktiskt fick upp spelet riktigt bra. Rask var på toppform och laget spelade med den tyngt och press som man gjorde när man var som bäst. Skillnaden var att man inte gjorde det lika ofta denna säsong men man såg ljusglimtar av det. Men trots detta finns det ändå orosmoln inför kommande säsong. Stora orosmoln.

Efter en svag sommar där man inte förbättrat särskilt mycket gör detta så att allting jag skrev ovan blir kring en mer frågeställning ''Hade Boston bara ett bra år och tar ett steg nedåt nu igen?". Jag tror fansen hade sett att man i alla fall tog in någon spelare som skulle utföra lite mer bredd och chans i en eventuell playoff, men så blev alltså inte fallet. 

Offensivt:

 • Brad Marchand – Patrice Bergeron – David Pastrnak
 • Frank Vatrano – David Krejci – David Backes
 • Anders Bjork – Jakob Forsbacka Karlsson – Ryan Spooner
 • Noel Acciari – Riley Nash – Tim Schaller
 • Matt Beleskey

Som ni ser här så har man sina två förstalines som alltid gör jobbet. Men sen är det mer och mer frågetecken. Ungdomar som MÅSTE ta stegen i rätt riktning ifall Boston ska få den bredd som behövs. Ett orosmoln helt enkelt.

Defensivt:

 • Zdeno Chara – Brandon Carlo
 • Charlie McAvoy – Kevan Miller
 • Torey Krug – Adam McQuaid

Stabilt. Viktigt för Boston att ha en stabil backbesättning ifall man ska kunna spela med den tyngt man vill och kunna hjälpa Rask så han får ett enkelt jobb. Viktigt att inte Krug skadar sig.

Målvakter:

 • Tukka Rask (A. Khudobin)

Suck… Här är en av de positioner som fansen antagligen hade hoppats skulle lösas. Khudobin håller inte. Nu får Rask spela väldigt mycket matcher och vad händer om han skadar sig? Då kan det drabba laget hårt.

Boston är i samma situation som förra året. Man har ungefär samma lag och ett relativt logiskt beslut att ta vore väl att säga att dom kommer härja runt kring wildcard-platserna in i det sista? Frågan är om det blir på den övre eller undre delen man slutar på när säsongen är över.

Slutspel? Nej (Kommer vara nära på wildcard-plats)

Detroit Red Wings: Är playoff magin bruten?

Det har varit en vana under väldigt, väldigt, väldigt, många år att se Detroit i playoff. Förra året ställde jag frågorna. Jag skrev att Detroit skulle få stora problem och frågetecken kring sig, jag skrev att man skulle sluta näst sist i Eastern Conference och jag skrev att man skulle miss playoff. Detroit fick stora problem och mycket frågetecken kring sig, man slutade näst näst sist i Eastern och man missade playoff. Nu är frågan; är magin bruten? Ja.

Detroit har varit kända för att inte göra särskilt stora drag under sommaren och förbättra ett lag som sakta men säkert faller isär. Denna sommar ser vi inga skillnader. Man har fått in en, EEEEN, spelare och det är T. Daley. Annars är laget exakt samma ungefär. En spelare. En. Exakt samma lag. Exakt. Ungefär. Over and out.

Offensivt:

 • Gustav Nyquist – Henrik Zetterberg – Anthony Mantha
 • Tomas Tatar – Frans Nielsen – Dylan Larkin
 • Andreas Athanasiou – Darren Helm – Justin Abdelkader
 • Evgeny Svechnikov – Riley Sheahan – Tyler Bertuzzi

Två goa lines men fortfarande saknas det rutin och en riktigt poänggörare som öser in poäng. Zetterberg börjar gå till åren och att se han skadad under säsongen ligger väl på 1,30. 

Defensivt:

 • Danny DeKeyser – Mike Green
 • Trevor Daley – Xavier Ouellet
 • Nick Jensen – Niklas Kronwall
 • Jonathan Ericsson, Ryan Sproul

Likt förra året är detta Detroits starka sida. Fortfarande lite frågetecken på vissa åldrar i lineupsen. Men det kan hålla några år till. Kanske.

Målvakter:

 • Jimmy Howard (P. Mrazek) (?)

Ställer frågetecknet då Mrazek mycket väl kan ta över förstaspaden här. Det har varit snack om det några säsonger nu. Bör vara dags…

Som ni ser så är laget ungefär exakt densamma. Jag tror inte det kommer göra saken bättre. Daley är ett fint tillskott helt klart. Men det räcker inte. Detroit kommer hamna i botten går mina gissningar på och frågan är hur lång tid det kommer ta tills vi ser dom i playoff igen? En sak är i alla fall säker. Magin kring playoff är bruten.

Slutspel? Nej.

Florida Panthers: Säsongen 15/16 var en tillfällighet?

Florida hade en riktigt fin säsong 15/16 men gjorde ett stort steg bakåt förra säsongen då man slutade på en 13e plats.. Nu kommer Florida's identitet att byggas och avgöras denna säsong: Var 15/16 en tillfällghet eller är Florida ett lag i toppen för att stanna de kommande åren?

Under sommaren har man inte gjort alltför mycket positivt, tyvärr. Man har tagit in några spelare men jag vill hålla fokuset här på vilka man släppt. Jagr, Marchessault, Smith och Jokinen är nu borta. Det är inga roliga tapp och Jagr bidrog med inte minst kämparglöd + erfarenhet till de yngre spelarna.

Offensivt:

 • Jonathan Huberdeau – Aleksander Barkov – Evgeny Dadonov 
 • Jared McCann – Vincent Trocheck – Radim Vrbata 
 • Denis Malgin – Nick Bjugstad – Colton Sceviour 
 • Henrik Haapala – Derek MacKenzie – Alexandre Grenier

Tror att saknaden av Smith, Jagr, Jokinen och Marchessault kan drabba Florida offensivt ganska rejält. De hade redan problem att göra mål förra året, då dom var ett av NHLs målsnålaste lag..

Defensivt:

 • Keith Yandle – Aaron Ekblad
 • Michael Matheson – Alex Petrovic 
 • Mark Pysyk – Jason 

Ser stabilt ut här och kan utvecklas till något bra. När offensiven mycket väl kan svika är det viktigt att defensiven funkar. 

Målvakter:

 • Roberto Luongo (J. Reimer)

Luongo är ingen dålig målvakt och håller som förstamålis. Reimer är mer tveksam men kan funka till ett visst antal matcher som backup. Kan bli problematiskt om Luongo skadar sig.

Det är synd att ett lag som Florida med så unga spelare och kreativitet går ned sig efter succéåret 15/16. Förra året var ett steg nedåt och ser man till lineups och den sommare som var så tyder det mesta på att även 17/18 kommer bli ett steg nedåt. Det är viktigt att spelare som Barkov, Huberdeau och Bjugstad gör jobbet rent offensivt och tar de roller som behövs för Florida ifall de ska ha en chans.

Slutspel? Nej (Kommer vara nära wildcard-plats)

Montreal Canadiens: Kan Montreal hålla samma nivå en hel säsong?

Montreal har haft bra lag på pappret senaste åren men snackisen har väl ändå varit hur ojämna dom är sett över en hel säsong. I alla fall enligt mig. 15/16 rivstartade man säsongen och öste in mål, poäng och var en defensiv mur. Det var snack om att dom skulle vinna hela playoff. Sen kom man halvvägs in i säsongen och då vände det helt. Laget sjönk som en sten och slutade på 13e plats. En chockerande händelse den säsongen. Förra året var det dags igen. Montreal rivstartade och visade prov på intressant spel och ledde sin division överlägset. Sen kom man halvvägs in på säsongen och man tappade sitt spel och lag under kom ifatt och ett tag var bland annat Ottawa nära att gå förbi. Så frågan är om Montreal kan hålla över en hel säsong? En ganska viktig sak att kunna göra då säsongen avslutas med playoff..

Under sommaren har det hänt en del med Montreal. Radulov har lämnat. På defensiven har det varit en smärre katastrof då både Emelin, Barkov, Beaulieu och Sergachev har försvunnit. Men Montreal har ändå ersatt ok. In kommer Hemsky, Drouin. Defensiven då? Där finner vi Schlemko och Alzner. Stora namn och stora spelare.

Offensivt:

 • Max PaciorettyPhillip DanaultJonathan Drouin
 • Artturi LehkonenAlex GalchenyukBrendan Gallagher
 • Andrew ShawTomas PlekanecAles Hemsky
 • Paul ByronTorrey Mitchell –  Michael McCarron

Svårt att blunda för Drouin. Tror han kan göra succé i Montreal. Faktum är att han var riktigt bra i Tampa och det ska inte glömmas bort. Annars ser det ok ut. Bra bredd och det kan nog bli en del mål för Montreal detta år. Problemet kvarstår dock. Saknaded av en högklassig center? Jag ser ingen och det är ett problem som Montreal haft i några år.

Defensivt:

 • Karl AlznerShea Weber
 • Jordie BennJeff Petry
 • David SchlemkoBrandon Davidson

Alzner är en viktig pjäs och bildar en bra förstaline med Weber. Tunga förluster dock i Emelin, Barkov och Beaulieu. Inte samma bredd som förra året här.

Målvakter:

 • Carey Price (Al Montoya)

Price är en världsmålvakt och kommer vara oerhört viktig för Montreal ifall dom ska ha en chans på att vinna SC. Montoya funkar som backup i grundserien och det bevisade han förra året så ser ingen anledning att tvivla nu.

Playoff bör inte vara några problem för Montreal. Att däremot vinna sin division igen kan bli svårt. Det finns lite tveksamheter på laget. Dels undrar jag om man kan hålla en stabil nivå över en hel säsong, kommer backbesättningen att hålla efter tappen och saknaden av en given förstacenter påverka?

Slutspel? Ja

Ottawa Senators: Varför ändra ett vinnande koncept?

Ottawas gångna säsong måste ses som succé. Laget slutade 2a i divisionen och spealde conference final mot Pittsburgh som man förlorade i game 7(!).

Inför denna säsong är det inte alltför stora ändringar inom laget. Men varför ändra ett vinnance koncept? In kommer Oduya som utropstecknet. Ut har vi Wingels, Methot och Stålberg. Ska inte vara några större problem utan dessa tre.

Offensivt:

 • Mike Hoffman – Kyle Turris – Bobby Ryan
 • Clarke MacArthur – Derrick Brassard – Mark Stone
 • Ryan Dzingel – J.G. Pageau – Colin White
 • Zack Smith – Nate Thompson – Alex Burrows

Inte världens mest stjärnspräckade offensiv men det är bra bredd med unga hungriga spelare som ger allt. Hoffman kommer få en stor roll inför den kommande säsongen. Ryan, Turris, Brassard och Stone likaså. Pageau hade sitt genombrott förra året och tar ännu ett kliv inför denna säsong?

Defensivt:

 • Dion Phaneuf – Erik Karlsson
 • Thomas Chabot – Cody Ceci
 • Johnny Oduya – Chris Wideman

Ottawas bästa lagdel. Defensiven har visat sig fungera förut och inte minst i playoff då man rent ut sagt rånade vissa lag ibland. E. Karlsson – världens bästa back. Sen har vi Oduya som kommer in med bra erfarenhet kring playoff. Nä, detta ser bra ut. En av de bättre backuppsättningar i NHL.

Målvakter:

 • Craig Anderson (M. Condon)

Två bra målvakter som håller jämn nivå. Har en trygg backbesättning framför sig som gör jobbet enkelt för dom. Ser inga problem här.

Ottawa kommer ha chans att nå playoff i år igen. Dock är det lag som tagit stora kliv (Toronto), lag som söker revansch (Tampa) och lag som är vana att ligga i toppen (Montreal). Därav kanske det kan bli svårare att sluta 2a i divisionen i år. Men jag tror Ottawa löser playoff. Dock via wildcard-plats denna gång.

Slutspel? Ja (via wildcard)

Tampa Bay Lightning: Revansch att utkräva?

Tampa hade en, rent ut sagt, floppsäsong förra året. Med det lag man besitter ska man inte missa playoff som man gjorde. Oavsett om Stamkos är skadad eller inte.. Nu är det ny säsong och nya tag. En sak kan vi alla vara säkra på: Räkna med mer motiverade spelare än på väldigt länge i Tampa. Det är revansch att utkräva!

Inte nog med att Tampa har revansch som motivationsfaktor. Man har gjort om laget en del och det är inga dåliga spelare man tagit in. Kunitz, vunnit SC två senaste åren, kommer in från Pittsburgh. Utöver detta kommer även Girardi och Sergachev. Ut går, tungt nog, Drouin. Det var väl iofs lite väntat med tanke på hans tid i Tampa. Annars försvinner Garrison. Surt men absolut inget att vara oroliga över.

Offensivt:

 • Ondrej Palat – Tyler Johnson – Nikita Kucherov
 • Alex Killorn – Steven Stamkos – Brayden Point
 • Chris Kunitz – Vladislav Nemestnikov – Ryan Callahan
 • Yanni Gourde – Cedric Paquette – J.T Brown

När man ser denna lineup och tänker att ungefär exakt samma lag missade playoff förra året blir man helt förvirrad i huvudet. Det ska inte gå tänker man. Men det gjorde de. Enligt mig topp 3 bästa offensiv i NHL sett till spelare + bredd.

Defensivt:

 • Victor Hedman – Anton Strålman
 • Braydon Coburn – Dan Girardi
 • Jake Dotchin – Andrej Sustr

Ännu en bra lagdel i Tampa även om det inte sticker ut som offensiven. Men Hedman + Strålman bildar en av NHLs bästa backpar. Girardi blir nyttig att få in.

Målvakter:

 • Andrei Vasilevskiy (P. Budaj)

22 år gammal och redan en av de bättre målvakter. Räkna med att Vasilevskiy kommer ha en ljus framtid. Han spelade väldigt bra förra året och jag tror han kommer vara minst lika bra nu. Efter NHL drog han till VM där han var en av de bästa målvakterna, om inte den bästa.

Tampa ser ruskigt bra ut men så sa jag även förra året. Men jag tror på mer motivation i år. Stamkos är tillbaka och Vasilevskiy i mål från start. Nu är även laget klart. Förra året var det mycket snack om hur Tampa skulle lyckas hålla kvar alla spelare och samtidigt hålla sig under taket. Sånt kan störa ett lag. Man lyckades och nu slipper spelarna tänka på nya kontrakt osv. Yzerman har ännu en gång briljerat och visat att han är en av de bättre på sin post i NHL. Nu skiter spelarna i kontrakt tankar och går enbart ut med en sak i tankarna: Vinna SC.

Slutspel? Ja.

Toronto Maple Leafs: Marleau och Co kommer komma långt?

Förra året måste sammanfattas bra för Torontos del. Många ungdomar som tog stora kliv och fansen ser anledning att ha hopp mer än någonsin. Med Babcock som tränare och med Torontos unga lag så finns det också anledning till att just ha hopp.

Toronto är sig likt i år och utöver att ungdomarna tar förväntade kliv så kommer det in lite spelare. Hainsley från Pittsburgh, Moore från Boston och sist men inte minst Marleau från Sharks. Ut då? Hunwick och Boyle. Inte jätte farligt med tanke på ersättningarna.

Offensivt:

 • Zach Hyman – Auston Matthews – William Nylander
 • James Van Reimsdyk – Tyler Bozak – Mitchell Marner
 • Patrick Marleau – Nazem Kadri – Connor Brown
 • Leo Komarov – Dominic Moore – Matt Martin

Förstalinen behöver jag inte säga någonting om. I andra finner vi Marner som jag anser var en av de bästa rookisarna förra året. I skymundan av Matthews. Han kommer ösa in poäng även i år. När vi finner Marleau i en 3e line då förstår vi hur bra offensiv Toronto har och vilken bredd det blir i offensiven. Detta kan gå riktigt bra.

Defensivt:

 • Jake Gardiner – Nikita Zaitzev
 • Ron Hainsey – Morgan Rielly
 • Martin Marincin – Connor Carrick

Är även denna säsong Torontos frågetecken. Bra att få in Hainsey som gjorde det bra i Pittsburgh och vann SC för bara några månader sedan. Men annars är det inte jätte stabilt här och det känns som Toronto kommer få leva mycket på offensiven samt sin målvakt

Målvakter:

 • Frederik Andersen (C. McElhinney)

 Andersen var en av förra årets bästa trades. Jävlar vad viktig han var för Toronto och jag tror han kommer vara det även i år. En av ligans bästa målvakter och där har Toronto räddat upp den delen av laget efter några svajiga år med olika målvakter.

Toronto ser ungt och hungrigt ut. Defensiven förblir ett frågetecken men med offensiven man har så ska det ändå gå. Det gick förra året och det kan mycket väl gå igen. Jag tror Toronto kommer stiga upp ännu några placeringar i år och defensiven tar ett litet kliv även den. Sen med Andersen där bak kan det gå hur bra som helst.

Slutspel? Ja.

Tabell:

1. Tampa Bay Lightning
2. Toronto Maple Leafs
3. Montreal Canadiens
4. Ottawa Senators
5. Buffalo Sabres
6. Boston Bruins
7. Florida Panthers
8. Detroit Red Wings

Tampa tar revansch på fjolåret. Torontos ynglingar lyfter laget till ännu högre nivåer än fjolåret. Montreal faller ned några placeringar men tar sin plats. Ottawa kniper playoff med nöd o näppe och Karlsson legend ännu en säsong. Buffalo är nära efter en succésäsong av Eichel men det räcker tyvärr inte hela vägen. Boston står still och litar på fjolåret och faller därav ned några steg även om man hänger med in i det sista och fightar om wildcard. Floridas tapp blir för tunga och man missar playoff ännu ett år. Detroits magi är bryten och kommer vara så tills ledningen agerar.


Metropolitan division:

Carolina Hurricanes: Kan Williams bära Carolina till playoff?

Visst har Carolina blivit ett roligt lag med alla unga svenskar att följa? Carolina har under några år nu sett intressanta ut och snart bör det vara dags att ta det kliv Toronto och Edmonton gjorde förra året. Och mycket riktigt har man satsat inför detta år!

Carolina har nya spelare på fyra positioner detta år. Målvakt – Darling. Blir spännande! Även Williams kommer som RW. Kruger fyller upp en bra C plats och sist men inte minst har vi Trevor Van Reimsdyk som defensiv. Fyra bra spelare som ökar bredden inom laget på ett intressant sätt. 

Offensivt:

 • Teuvo Teravainen – Elias Lindholm – Sebastian Aho
 • Jeff Skinner – Victor Rask – Justin Williams
 • Joakim Nordstrom – Jordan Staal – Lee Stempniak
 • Brock McGinn – Marcus Kruger – Josh Jooris

Här har vi en intressant offensiv med bra bredd. Mycket fart och mycket ungt. Williams kommer med erfarenhet och kommer göra allt för att ta detta lag till playoffs. Sen kan man ställa sig frågan ifall Carolinas C positioner är tillräckligt bra. Är det någon av dessa spelare som kan bära ett lag som center? Rask utvecklas väldigt raskt och det är kul att se!

Defensivt:

 • Jaccob Slavin – Brett Pesce
 • Noah Hanifin – Justin Faulk
 • Haydn Fleury – Trevor van Riemsdyk

Också intressant. Faulk är en PP specialist och med Reimsdyk i laget så stiger bredden på defensiven.

Målvakter:

 • Scott Darling (C. Ward)

Satte Darling som etta är. Tror han kan ta över förstaspaden. Han är ingen dålig målvakt och kommer få mycket chanser denna säsong. Annars är det Ward som kommer vara förstamålis men det har under många säsonger sagts att han inte håller som det över en säsong så förhoppningarna ligger nog hos Darling.

Carolina ser intressant, hungrigt och ungt ut! Det kan bli en bra säsong detta om allting bara klaffar rätt. Man kommer antagligen sluta runt wildcard-platserna. Frågan är om man tar en wildcard-plats eller ej. Det går bara att gissa på detta och här kommer min gissning;

Slutspel? Nej (Kommer vara nära wildcard-plats)

Columbus Blue Jackets: Kan Jackets bygga vidare på succén?

För några år sedan hade Jackets en bra säsong där man fick upp förväntningarna på sig rejält. Då blev det totalpladask och rakt ned i botten. Man slutade sist och var urusla rakt igenom. Därav fick man också låga förväntningar på sig inför förra säsongen och jag tipsade dom som sist i mitt inlägg då, liksom många andra. Ouch vad fel man hade. Columbus utmanade Pittsburgh och Washington om Metropolitan och många anser säsongen som succé, inklusive jag. Klarar man av nu att bygga vidare på succén man hade eller blir det totalpladask ännu en gång?

Columbus har faktiskt skött sommaren riktigt bra. Ut gick Saad men in kommer ingen annan än fantastiska Panarin. Han är en världsspelare som gjort väldigt mycket för Chicago i Kanes skugga. Man tappar även Karlsson vilket är synd. Men med Columbus unga lag är detta inga problem då man lyckats behålla kärnan i laget.

Offensivt:

 • Artemi Panarin – Alex Wennberg – Nick Foligno
 • Boone Jenner – Brandon Dubinsky – Cam Atkinson
 • Markus Hannikainen – Pierre-Luc Dubois – Oliver Bjorkstrand
 • Matt Calvert – Lukas Sedlak – Josh Anderson

Väldigt intressant förstalina. Wennberg gjorde succé förra året och Foligno är en väldigt duktig spelare. Dessa tillsammans med spelgeniet Panarin. Andralinen är också riktigt bra. 

Defensivt:

 • Seth Jones – Zach Werenski
 • Jack Johnson – David Savard
 • Gabriel Carlsson – Markus Nutivaara
 • Ryan Murray

Vilket kap Columbus gjorde i Jones. En riktigt stabil spelare. Frågetecken kring tredjelinen men bör inte bli några jätte problem.

Målvakter:

 • Sergei Bobrovsky (J. Korpisalo)

Bobrovsky var en av NHLs bästa målvakter förra säsongen, om inte den bästa. Fortsätter han likadant kommer Jackets spela playoff utan tvekan till våren. Korpisalo funkade ändå som backup även om det aldrig var 100% tryggt. Gäller att Bobrovsky inte skadar sig.

Jackets ser bra ut och visst bör man inte falla pladask likt 15/16 med detta unga lag som ständigt utvecklas? Jag tror det blir slutspel sålänge laget håller sig borta från skador och jag tror även Panarin kommer göra succé.

Slutspel? Ja

New Jersey Devils: Devils har en ljus framtid?

Devils har haft några tunga år nu och förra året var inget undantag. Men med lite intressanta unga spelare på uppgång så är det en ljus framtid att vänta. Faktum är att man enbart har 5 spelare som är över 30 år, där två av dessa är backar. Så det ser minst sagt ljust ut men frågan är om det vänder redan i år?

Devils har gjort en bra sommar då man tagit in Johansson och Boyle. Även Stafford är en bra kortsiktslösning. Sist men inte minst förstadraften Nico Hischier kommer bli intressant att följa och ger Devils en ljus framtid. 

Offensivt:

 • Taylor Hall – Adam Henrique – Kyle Palmieri
 • Marcus Johansson – Nico Hischier – Drew Stafford
 • Miles Wood – Pavel Zacha – Stefan Noesen
 • Joseph Blandisi – Brian Boyle – Blake Speers

När man tittar på detta ser det bra ut. Jag tycker det ser intressant ut. Mycket ungt med stora talanger som Hall, Palmieri och Hischier. Många kommer utvecklas i år och om några år kommer detta blir farligt. Väldigt farligt.

Defensivt:

 • Andy Greene – Damon Severson
 • John Moore – Ben Lovejoy
 • Mirco Mueller – Will Butcher

Också en intressant blandning där vi har Lovejoy och Greene som är över 30. Resten är unga och utvecklas för varje år. Dock tufft med unga backar första åren innan dom utvecklats helt. Backsidan är fortfarande under utvecklingsfasen.

Målvakter:

 • Cory Schneider (K. Kinkaid)

Säger som förra året i att Schneider är en av de bästa målvakterna i NHL och håller vekrligen som en förstamålis. Han räddar matcher åt Devils under vissa perioder. Kinkaid är en av de bästa backup målisarna och är enbart 28 år gammal. Här är inget som Devils behöver vara oroliga över.

Devils är ett ungt lag med god framtid men att det ska bli succé redan i år är nog svårt. Däremot går jag emot många som säger dom ska sluta sist. Jag tycker dom har för bra offensiv och målvakter för att göra detta. Men i botten hamnar man, antagligen.

Slutspel? Nej.

New York Islanders: Vart är Islanders påväg?

När jag tänker på Islanders har jag svårt att bestämma mig. Förra året var ingen säsong att hurra över och man spelade stundstals uselt i jakten på playoff. Nu är det ny säsong och vart är Islanders påväg? Det är svårt att veta och antagligen vet vi inte det förräns en bit in på säsongen.

Vad vi i alla fall vet är att Islanders har tappat lite spelare denna sommare. Strome, Hamonic, Grabovski är väl inte jätte roliga spelare att tappa. Mer kul är att Berube försvinner. För succé de gjorde han då inte. Vad kommer in då? Egentligen bara Eberle. Eller bara och bara. Han är väl en av de bättre spelare som härjat i Edmonton senaste åren. Så det kan nog bli bra.

Offensivt:

 • Anders Lee – John Tavares – Jordan Eberle
 • Andrew Ladd – Brock Nelson – Josh Bailey
 • Anthony Beauvillier – Matthew Barzal – Josh Ho-Sang
 • Nikolay Kulemin – Casey Cizikas – Cal Clutterbuck

Grejen är att jag ändå gillar detta. När jag ser det tycker jag det ser bra ut. Tavares som center med Lee och Eberle SKA kunna funka. Ladd, Nelson och Bailey är ingen dålig 2a line. Sang var intressant förra säsongen och tar ännu ett kliv? 4e linen är riktiga grovjobbare som ibland blixtrar till och Clutterbuck stänker in några mål. 

Defensivt:

 • Nick Leddy – Johnny Boychuk
 • Calvin de Haan – Ryan Pulock
 • Thomas Hickey – Adam Pelech

Även detta ser bra ut även om man kan fråga sig kring bredden. Men både Leddy och Boychuk besitter hög högstanivå.

Målvakter:

 • Thomas Greiss (J. Halak) ?

Frågetecknet är där för jag ej vet vem som kommer ta förstaspaden. Känns som det kommer bli ganska uppdelat men att det i slutändan är Greiss som tar över? Svårt.. Detta är en del av Islanders jag hade varit orolig över. Förra året var det mycket byte av målvakter hit och dit och det stämde aldrig riktigt 100%. Hade varit bra om en verkligen gick ut och tog över och visade vart skåpet ska stå.

Islanders är ett lurigt lag enligt mig. Jag tycker dom har ett bra lag på pappret och bör spela playoff. Men efter förra säsongens spel så kommer också frågetecknen fram. Det är ungefär samma lag detta år minus några spelare. Så sålänge Islanders bara hade en downswing förra året så lär allting vara tillbaka som vanligt i år. Annars kanske ledningen ska överväga ändringar. Innan det är för sent.

Slutspel? Ja. (Via wildcard-plats)

New York Rangers: Håller Zibanejad som förstacenter?

Jag har under några år ställt mig frågetecken kring Rangers och deras framtid. Ofta har jag fått bevisat motsatsen av Rangers. Men i år är inget undantag och när jag kollar på detta lag ställer jag mig frågetecken till vissa saker.

Under sommaren har Rangers släppt iväg ligans bästa andramålvakt i Raanta. Även Girardi och Stepan är nu borta. In kommer Pavelec, Desharnais, och unga spelare DeAngelo. Sen får vi inte glömma stjärnbacken Shattenkirk som inte riktigt lyckades i Washington.

Offensivt:

 • Chris Kreider – Mika Zibanejad – Mats Zuccarello
 • Jimmy Vesey – Kevin Hayes – Rick Nash
 • Jesper Fast – J.T. Miller– Michael Grabner
 • Matt Puempel – David Desharnais – Pavel Buchnevich

Här ställer jag mig ett stort frågetecken till center positionerna. Zibanejad. Klarar han verkligen av att ta rollen som en 1a center? Tveksamt. Annars är det ok offensiv och vi kan nog få se Rangers glänsa vissa matcher framåt.

Defensivt:

 • Ryan McDonagh – Kevin Shattenkirk
 • Brady Skjei – Brendan Smith
 • Nick Holden – Marc Staal

Shattenkirk är en av ligans bästa backar och att se han tillsammans med McDonagh kommer bli kul. Även jävligt farligt vid blålinjen för motståndarna.

Målvakter:

 • Henrik Lunqvist (O. Pavelec)

Pavelec funkar som backup även om det inte är någon Raanta. Lundqvist börjar bli till åren och det har man också märkt av dom senaste säsongerna. Oavsett så ska han hålla några år till och jag räknar med att han spelar som förstamålis denna säsong.

Rangers har ett helt ok lag, rent offensivt. Större frågetecken bakåt. Men det som oroar är alla spelare som försvunnit senaste åren och centerpositionerna. Centerpositioner är väldigt viktigt i NHL. Ofta är det lag med bra centrar som går långt. Zibanejad är ingen dålig spelare. Men som en förstacenter är tveksamt. Sen kanske han tar ett stort kliv i år och då är det bara att säga grattis Rangers. Rangers är i en väldigt (om inte den tuffaste) division och det kan påverka stort om det blir playoff eller ej.

Slutspel? Nej. (Kommer vara nära wildcard-plats)

Philadelphia Flyers: Ett tidigare målvaktsproblem som kvarstår?

När jag tänker på Flyers senaste åren så har det varit stora problem bakåt. Både defensiven och målvaktssidan har varit ifrågasatta. Inför denna säsong ser det… ungefär exakt lika…. fundersamt ut.

Ut går Mason som var stundstals väldigt dålig senaste åren. In tar man istället Elliott som hade en väldigt dålig säsong i Calgary (förutom i mitten av säsongen ett tag) och utöver detta har man Neuvirth och Stolarz.. Utöver Elliott kommer även Lehtera in och draftvalet Nolan. Utöver Mason försvinner även Schenn (tungt), Bellemare, Zotto och Cousins. 

Offensivt:

 • Travis Konecny – Claude Giroux – Jakub Voracek
 • Oskar Lindblom – Nolan Patrick – Wayne Simmonds
 • Jordan Weal – Sean Couturier – Dale Weise
 • Michael Raffl – Valtteri Filppula – Jori Lehtera

Offensiv kraft ska man aldrig ifrågasätta i Flyers. Även om man kommer sakna Schenn så finns det bra spelare och nu kommer det även bli spännande att se vad draftvalet Nolan kan göra. 

Defensivt:

 • Ivan Provorov – Andrew MacDonald
 • Travis Sanheim – Radko Gudas
 • Robert Hagg – Shayne Gostisbehere

Här ställer man sig lite frågetecken. Det ser svagt ut och målvakterna Flyers har skulle verkligen behöva en stark defensiv framför sig. Något man inte har i dagsläget.. Gostisbehere kommer få bära tungt ansvar.

Målvakter:

 • Brian Elliott (M. Neuvirth / A. Stolarz)

Ännu en säsong med målvaktsturbulens i Flyers? Elliott gjorde ingen succé i Calgary och blev stundstals bänkad av Johnson. Neuvirth håller ej och Stolarz vill jag inte ens tänka på. Man är alltså beroende av att Elliott gör succé. Hade jag varit Flyersfan hade jag varit orolig.

Flyers har offensiven. Faktiskt en riktigt intressant offensiv med en blandning av ungt och rutinerat. Men samtidigt saknas defensiven och målvakter. Det kommer antagligen också bli lagets fall och därav missar man playoff.

Slutspel? Nej.

Pittsburgh Penguins: Kan Pittsburgh vinna 3 år i rad?

Det var längesen. Lääääängesen ett lag vann 3 år i rad. Och visst fan ska inte Pittsburgh göra det? Eller man vet aldrig.. Man kan aldrig räkna ut detta snabba lag som har sån fart i sitt spel och en av de bästa målvakterna bakom sig.

Under sommaren har det hänt lite i Pittsburgh. Trotjänaren Fleury togs av Vegas och det svider i varenda Pittsburghsjäl. Räkna med hyllningar när han kommer till Pittsburgh. Men när man tänker att det är tungt så stannar det tyvärr inte där. Daley, Bonino, Kunitz, Cullen, Hainsey och Streit är alla ut. Detta är inga tapp man skojar bort. Det är bra spelare. In kommer Hunwick, Reaves och Niemi. Inte riktigt full ersättning men Pittsburgh har redan ett så bra lag så man kan klara av sådana här tapp.

Offensivt:

 • Jake Guentzel – Sidney Crosby – Conor Sheary
 • Patric Hörnqvist – Evgeni Malkin – Phil Kessel
 • Carl Hagelin – Carter Rowney – Bryan Rust
 • Scott Wilson – Greg Mckegg – Ryan Reaves

Stark offensiv med bra fart. Crosby och Malkin är ju bland de bästa centrarna i NHL. Crosby gör sin omgivning bra och förra året slog både Guentzel (framförallt Guentzel) och Sheary igenom. Pga Crosby? Antagligen. Malkin spelar i en bra line med Hörnqvist och Kessel. Hagelin hänger i 3e linan med bland de snabbaste fötterna i ligan. Även Rust tog stora kliv förra året.

Defensivt:

 • Olli Maatta – Kris Letang
 • Ian Cole – Justin Schultz 
 • Brian Domoulin – Matt Hunwick

Viktigt för Pittsburgh att man fick hålla kvar Domoulin. Nu gäller det att Maatta och Letang håller sig ifrån skador. Annars kan det bli knepigt. 

Målvakter:

 • Matt Murray (A. Niemi)

Vilken målvakt är 23 år gammal och har tagit sitt lag till att vinna SC två gånger? Ingen annan än Murray. Vilken målvakt han är och han kommer klara uppdraget som förstamålis galant. Fleury kommer vara saknad men Murray kommer bli minst lika älskad i Pittsburgh över tid. Niemi är en bra backup och kommer göra ok jobb när han väl får chansen. Håller dock inte som förstamålis. Så Murray får inte skada sig alltför mycket.

Pittsburgh ser starka ut som i vanlig ordning. Finns dock lite orosmoment defensivt och med Murray ifall skador ska ske. Men visst fan blir det playoff. Vinner man för tredje året i rad? Jag tror ej det. Men jag trodde inte dom skulle vinna två år i rad heller..

Slutspel? Ja.

Washington Capitals: Första året man ställer sig frågor?

Washington har alltid varit ett givet lag att räkna med preseason. Dom har år efter år vunnit ligan. År efter år varit favoriter att ta hem SC. År efter år floppat när det väl gäller. Men sen har det sett likadant ut nästa år där dom återigen är favoriter och har ett galet bra lag på pappret. Men i år är första gången man ställer sig frågor? Det är mycket TUNGA tapp i Washington i år som man inte riktigt kunnat ersätta. Man är fortfrande bra men är det nu verkligheten kommer ifatt och man börjar gå nedåt? Är det för sent nu? Har Washington haft sina chanser men inte tagit dom?

Vad är det då för tapp jag snackar om? Jag snackar om 1. J. Williams. En riktig grovjobbare som alltid ger allt i varje byte och varit så viktig för Washington när det vankas playoff. 2. M. Johansson. Svensken som gav en väldigt bra bredd i Washington och alltid gjorde bra jobb och producerade farmåt. 3. N. Schmidt. Backen som alltid spelade och gav en bra bredd bakåt. 4. K. Shattenkirk. Även om han aldrig fick göra succé är han ändå en av de bästa i ligan. Hade han fått chansen från start denna säsong så tror jag mycket väl Shattenkirk hade tystat alla tvivlade när säsongen är över. 5. K. Alzner. Kanske det tungaste tappet. Var grunden i backlinjen och Caps försvar. Spelade alltid 20+ minuter och man såg sällan Alzner göra fel. Frågan är om någon kommer kunna ta hans plats av dagens backar i Washington..

I vanliga fall när man har såhär tunga tapp brukar det dyka upp ersättning. Men icke. Inte för Washington. Endast Smith-Pelly kommer in som kommer husera i en fjärdeline.

Offensivt:

 • Alex Ovechkin – Evgeny Kuznetsov – Jakub Vrana
 • Andre Burakovsky – Nicklas Backstrom – T.J Oshie
 • Brett Connolly – Lars Eller – Tom Wilson
 • Nathan Walker – Jay Beagle – Devante Smith-Pelly

Som ni ser så är det inte samma bredd som tidigare. Även om det fortfarande är bra. Ovechkin har ett frågetecken på sig efter förra säsongen och bör kunna slå den om han inte är på alltför stor nedgång. Bäckström är i en klass för sig och Oshie kommer vara oerhört viktig nu när Johansson och Williams är borta. Burakovsky tror jag även Washington hoppas på att tar ett stort kliv i utvecklingen. 

Defensivt:

 • Dimitri Orlov – Matt Niskanen
 • Christian Djoos – John Carlson
 • Brooks Orpik – Madison Bowey

Det är här man blir orolig. Washington har haft sån sjuk bredd i sin backlinje tidigare år men i år är det faktiskt lite frågetecken hur Djoos och Bowey kommer klara sig över en hel säsong. Schmidt och Alzner har mycket istid som backar kommer behöva fylla upp i. Klarar dessa det?

Målvakter:

 • Braden Holtby (P. Grubauer)

Holtby är en av de bästa i ligan och förra året stod Grubauer upp RIKTIGT bra när han fick chansen. Så här är inget att oroa sig över.

Washington är självklart fortfarande att räkna med. Jag kanske låter hård längre upp. Men faktum är att dom faktiskt för första gången på väldigt länge ser sämre ut på pappret och därav ställer man sig ändå frågan om det är nu det vänder nedåt. Oavsett vad bör Washington komma högt upp i tabellen men man kanske inte vinner den på samma sätt som tidigare. Offensiven och defensiven har fortfrande några världsspelare och det bör man kunna komma en bit på.

Slutspel? Ja.

Tabell:

1. Pittsburgh Penguins
2. Washington Capitals
3. Columbus Blue Jackets
4. New York Islanders
5. Carolina Hurricanes
6. New York Rangers
7. New Jersey Devils
8. Philadelphia Flyers

Pittsburgh levererar och vinner ligan men tar ej 3e raka SC. Washington går ned sig och får se sig besegrad i ligan för första gången på ett tag och kommer även få några lag i Atlantic ovanför sig. Columbus gör jobbet och spelar playoff. Islanders kniper precis sista playoffplatsen via wildcard. Carolina och Rangers slutar på samma poäng och kämpar in i det sista. Devils gör en ok säsong som lovar gott inför framtiden. Flyers gör en Detroit och sviker totalt pga den bristande defensiven och målvaktssidan.


Central division:

Chicago Blackhawks:

Colorado Avalanche:

Dallas Stars:

Minnesota Wild:

Nashville Predators:

St. Louis Blues:

Winnipeg Jets:


Pacific Division:

Anaheim Ducks:

Arizona Coyotes:

Calgary Flames:

Edmonton Oilers:

Los Angeles Kings:

San José Sharks:

Vancouver Canucks:

Vegas Golden Knights:


Eastern Conference:

1. Tampa Bay Lightning
2. Pittsburgh Penguins
3. Toronto Maple Leafs
4. Washington Capitals
5. Columbus Blue Jackets
6. Montreal Canadiens
7. Ottawa Senators
8. New York Islanders

9. Carolina Hurricanes
10. New York Rangers
11. Buffalo Sabres
12. Boston Bruins
13. Florida Panthers
14. New Jersey Devils
15. Philadelphia Flyers
16. Detroit Red Wings

Western Conference:

1. 
2. 
3. 
4. 
6. 

7. 
8.

9.
10.
11.
12.
13.
14. 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Försäsong NHL 22/9-2017

september 21st, 2017

Segt med valet i FT / Ö3,5 Rangers och att Calgary tappar 3-1. Nya tag. Härligt iaf att livespelet Kings Ö4,5 satt tidigare idag. (Med en hel del flyt ska tilläggas).

Boston Bruins – Philadelphia Flyers:

Ö5,0 1,68 (ordinarie tid). Båda lagen ställer bra offensiv. Flyers med det bättre laget på pappret men Boston med bättre D + goalie. Överspel känns bra. Flyers bör kunna göra mål med den offensiv man ställer och Boston bör kunna göra mål på den defensiv Flyers ställer.

//

O5,0 1,68 (full time) Both teams with good offensive. Flyers with the better team but Boston has better goalie + D. Overbet feels good. Flyers should be able to score with that offensive they put out tonight and Boston should be able to score on the defense Flyers put out.

Montreal Canadiens – New Jersey Devils: 

Devils ML 2,40. Bra värde då Montreal vilar mycket NHL spelare

//

Devils ML 2,40. Good value since Montreal rest a lot of NHL players

Minnesota Wild – Winnipeg Jets:

Minnesota FT 1,90 (LeoVegas står löjligt högt här. Under tiden andra sidor ligger på 1,70). Wild ställer mycket bra lineups med många NHL spelare medan Jets spelade sina i gårdagens match och spelar med bara några stycken. Testar även Minnesota Ö2,5 1,52

//

Minnesota FT 1,90 (LeoVegas has way too big odds here. While other betting sites have same bet around 1,70). Wild put out a good team tonight with many NHL players while Jets played with them yesterday so today they just have a few. I also test Minnesota O2,5 1,52

Chicago Blackhawks – Detroit Red Wings:

Chicago Ö3,5 2,15 + Chicago FT 1,70 (återigen LeoVegas). Chicago spelar Kane, Panik, Keith, Crawford, Toews, Saad för att nämna några. Wings har väldigt svagt lag inatt: https://twitter.com/DetroitRedWings/status/910880581424164864https://twitter.com/DetroitRedWings/status/910880581424164864https://twitter.com/DetroitRedWings/status/910880581424164864/photo/1

//

Chicago O3,5 2,15 + Chicago FT 1,70 (once again LeoVegas). Chicago plays Kane, Panik, Keith, Crawford, Toews, Saad just to name some. Wings have a very weak team: https://twitter.com/DetroitRedWings/status/910880581424164864/photo/1

Colorado Avalanche – Dallas Stars:

Dallas ställer tveksamt lag men bör kunna göra några mål på svaga Colorado. Dock vänstas Colorado köra bättre lag inatt än tidigare: "Bednar noted the Avs lineup on Thursday will have more of a veteran presence"

Kommer testa två spel: Ö6,0 2,20 + Colorado Ö2,5 1,60. Kan droppa sen ju nämre matchen så vågar inte vänta mer.

//

Dallas put out a doubtful team tonight but should be able to score some goals on weak Colorado. Colorado prob gonna put out a good team tho than earlier matches: "Bednar noted the Avs lineup on Thursday will have more of a veteran presence"

I will test 2 bets: O6,0 2,20 (FT) + Colorado O2,5 1,60. Can drop the more we wait so i dont dare to wait anymore.

San José Sharks – Vegas Golden Knights:

Inväntar lineups. Men visst känns de som det tar stopp för Vegas inatt om Sharks ställer bra lag?

//

Awaiting lineups. But sure it feels like Vegas winning streak will come to an end tonight if Sharks put out a good team?


Nattens spel:

Boston-Flyers Ö5,0 1,68 (2 units)
Devils ML 2,40 (1 unit)
Minnesota Ö2,5 1,52 (3 units)
Minnesota FT 1,90 (2 units)
Chicago FT 1,70 (4 units)
Chicago Ö3,5 2,15 (1 unit)
Colorado Ö2,5 1,60 (3 units)
Colorado-Dallas Ö6,0 2,20 (2 units)

Tags:

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Kings-Vancouver live

september 21st, 2017

Kings Ö4,5 1,65 (3 units)

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Försäsong NHL 21/9-2017

september 20th, 2017

Nattens matcher:

Pittsburgh Penguins – Detroit Red Wings: Skippar 

New York Rangers – New Jersey Devils:

Rangers FT 1,80. Rangers ställer bra lag här med Zuccarello, Lundqvist, Shattenkirk, Hayes, Staal, Kreider, Vesey osv. Även Ö3,5 kan funka men tänker dom vinner FT då.

//

Rangers FT 1,80. Rangers put out a good team here with Zuccarello, Lundqvist, Shattenkirk, Hayes, Staal, Kreider, Vesey and so on. Also O3,5 could work but i think they will win FT then.

Carolina Hurricanes – Tampa Bay Lightning: Skippar

Montreal Canadiens – Washington Capitals: skippar

St. Louis Blues – Columbus Blue Jackets:

Blues Ö2,5 1,63 + Blues FT 2,12. Stor skillnad i lagen här. Blues kommer till matchen med Tarasenko, Schenn, Jaskin, Schwartz, Stastny, Parayko osv. Columbus kommer med målvakt Thiessen och NHL spelarna Björkstrand, Atkinson och Calvert.. ML funkar med

//

Blues O2,5 1,63 + Blues FT 2,12. Big difference in the teams here. Blues comes to the game with Tarasenko, Schenn, Jaskin, Schwartz, Stastny, Parayko and so on. Columbus comes to the game with the goalie Thiessen and NHL players Bjorkstrand, Atkinson and Calvert.. (ML works aswell)

Winnipeg Jets – Edmonton Oilers:

Kommer bli spel här när Edmonton släppt lineup. 19/20 spelare i Winnipeg har spelat minst 1 NHL match.

Winnipeg ML 1,69 + Ö3,5 2,25 + Ö5,5 1,85

lägg nu redan droppat som in i helvete ö2,5 gått ned till 1,30…

//

Will be bets here while Edmonton released their lineup. 19/20 players in Winnipeg have at least played 1 NHL game.

Winnipeg Ml 1,69 + O3,5 2,25 + O5,5 1,85 (bet now alteady dropped a lot. O2,5 down at 1,30)

Calgary Flames – Vancouver Canucks:

Kommer vara ungt i båda lagen. Framförallt Vancouver. Kan bli hawaii och Calgary ställer några NHLspelare. Kommer spela Ö5,5 1,85. Calgary FT kan funka men tveksam kring goalies + D.

Info: 

The Canucks roster for tomorrow's game in Calgary, COMBINED has 418 NHL GP. Mikael Backlund alone has

//

Will be pretty young teams. Especially Vancouver. Can therefore be hawaii and Calgary put some NHL players. I will play O5,5 1,85. Calgary FT could work but im doubtful about the goalie and the D.

Info:

The Canucks roster for tomorrow's game in Calgary, COMBINED has 418 NHL GP. Mikael Backlund alone has 461. 

Anaheim Ducks – Arizona Coyotes: 

Arizona har släppt lineup och det ser inte vasst ut. Anaheim -1,5 2,30

//

Arizona has put out the lineup and it doesnt looks very strong. -1,5 2,30


Nattens spel:

Rangers FT 1,80 (2 units) 
Blues Ö2,5 1,63 (5 units)
Blues FT 2,12 (1 unit)

Winnipeg ML 1,69 (4 units)
Winnipeg Ö3,5 2,25 (1 unit)
Winnipeg-Edmonton Ö5,5 1,85 (2 units)
Calgary-Vancouver Ö5,5 1,85 (3 units)
Calgary FT 1,80 (2 units)
Anaheim -1,5 2,30 (2 units)

Tags:

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Säsongsspel NHL 17/18

september 20th, 2017

Kommer göra som förra säsongen och lägga ut lite tidiga säsongsspel. Tillfälligt spread finns här: http://www.spreadsheet.se/669792

Kommer flytta över spelen till vanliga grundserie spreadsheetet när säsongen är över. Detta är bara för att göra det vanliga spreadsheetet mindre grötigt när väl säsongen pågår.

Ni hittar mina tidigare lagda säsongsspel här:

http://nhlbettingblog.se/sasongsspel-nhl-1718/

Spelen jag ska lägga nu finns enbart på Coolbet för tillfället och lär droppa. Regga här 

Not to qualify for playoffs:

Philadelphia Flyers 1,65. (4 units)

Flyers trupp ser tunn ut enligt mig och jag tror man kan få det tufft att knipa en topp 8a placering detta år.

Winnipeg Jets 2,20 (1 unit)

Tuff conference och även om man har bra och fantastifull offensiv så är det frågetecken bakåt. Man kan mycket väl knipa åt sig en playoffplats men allting över 2,00 är värde här!

To qualify for playoffs:

Calgary Flames 1,60 (5 units)

Ni som följde bloggen förra året vet hur jag tänker kring Calgary och deras framtid!

Points regular season:

Minnesota Wild U99,5 1,90 (2 units)
Arizona Coyotes U81,5 1,87 (2 units)
Edmonton Oilers Ö98,5 1,87 (väldigt intressant då exempelvis pinnacle ger en 103,5 lina till nästan samma odds) (4 units)
Vancouver U77,5 1,87 (3 units)

Kommer även spela:

Washington vinna Metropolitan division 3,580 (3 units)
Pittsburgh Penguins vinna Metropolitan division 3,110 (3 units)

Gör som förra året och safear här då jag spelade båda lagen att vinna också. Har faktiskt svårt se någon av de andra lagen som utmanar vinna divisionen. Förra året fick jag bra läge med oddsen då Rangers rivstartade är tveksam kring att man får mycket bättre läge än detta så lägger redan preseason denna gång! Spelas på pinnacle 

Ps. Redan lagt mina spel men hittade Betser som erbjuder hela 3,95 på Washington och 3,25 på Pittsburgh. Så lägg på Betser istället ifall ni vill ha de bästa oddsen på dessa två speltips!

Buffalo Sabres h2h Detroit Red Wings:

Buffalo komma högre i tabellen 1,74. Buffalo fortsätter utvecklas medans Detroit sakta men säkert tar steg bakåt. Jag funderade även på Buffalo i h2h vs Arizona till 1,58! Spelas hos betsson! (2 units)

Resterande spel är lagda på Coolbet som ni har här nedan:

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Försäsong NHL 19-20/9-2017

september 19th, 2017

Tung natt igår där vi tyvärr har lite stolpe ut. 2/2 matcher går OT-förluster och Montreal hade 2 mål efter ca 22 minuter men löste ej det 3e målet.

Nya tag ikväll/inatt!

Nashville Predators – Florida Panthers: Obs, matchstart 22:30

Hittar ej odds på matchen just nu

Boston Bruins – Detroit Red Wings: inväntar wings lineup

Buffalo Sabres – Pittsburgh Penguins: 

Likt Devils-Washington senaste natten så kommer Buffalo med ett bättre lag och oddsen blir fel. Testar Buffalo Ö2,5 1,72. Buffalo har tveksam defensiv och därav tror jag man behöver 3 mål för vinst. Offensivt har man Eichel, Kane, Pominville, Moulson, Josefsson osv..

//

As in Devils-Washington last night Buffalo will come to the match with the better team and therefore the odds are wrong. I test Buffalo O2,5 1,72. Buffalo has a doubtful defense tho so i think they will need 3 goals for the win. Offensively they have Eichel, Kane, Pominville, Moulson, Josefsson and so on..

Columbus Blue Jackets – Chicago Blackhawks:

Columbus Ö2,5 1,66 + ML 1,80

//

Columbus O2,5 1,66 + ML 1,80

Tampa Bay Lightning – Carolina Hurricanes:

Värdet ligger på Carolina till hela 2,40. Tampa ställer inte jätte bra lag men det gör inte Carolina heller. Skippar dock

//

The value is on Carolina til 2,40. Tampa isnt playing with a very good team but Carolina doesnt neither. I skip tho

Toronto Maple Leafs – Ottawa Senators: Skippar

Nashville Predators – Florida Panthers: Hittar ej odds 

Dallas Stars – St. Louis Blues:

Dallas Ö2,5 1,53. Dallas ställer bra lag inatt. Bland annat spelar både Radulov, Seguin och Benn! Även Janmark kommer tillbaka. Blues vilar flesta NHL backarna och kommer med dessa backar till matchen: Robert Bortuzzo, Vince Dunn, Carl Gunnarsson, Nate Prosser, Jordan Schmaltz, Thomas Vannelli, Jake Walman

Dallas ska ha bra chans lösa 3 mål här!

//

Dallas O2,5 1,53. Dallas put out a good team tonigth. They have both Radulov, Seguin and Benn in the lineup. Also Janmark is back. Blues comes to the game without a lot of their NHL-defensemen and will put this defense lines to the game: Robert Bortuzzo, Vince Dunn, Carl Gunnarsson, Nate Prosser, Jordan Schmaltz, Thomas Vannelli, Jake Walman

Dallas should have a good chance in scoring 3 goals here!

Colorado Avalanche – Vegas Golden Knights:

Ö5,5 1,82

//

O5,5 1,82

San José Sharks – Anaheim Ducks: Skippar


Nattens spel:

Buffalo Ö2,5 1,72 (2 units)
Columbus
Ö2,5 1,66 (3 units)
Columbus ML 1,80 (1 unit)
Dallas Ö2,5 1,53 (6 units)
Colorado-Vegas Golden Knights Ö5,5 1,82 (2 units)

 

Tags:

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Försäsong NHL 19/9-2017

september 18th, 2017

2/2 senaste natten och +4,39 U. Skönt! 

För er som missat så har jag lagt upp säsongsspel till NHL för ca en månad sedan. Oddsen ligger kvar på 2/3 spel. Bara Islanders-Colorado h2h som har droppat rejält och värdet försvunnit.

Spelen hittar ni här

Nattens spel till försäsongen kommer upp i detta inlägg senare!

Boston Bruins – Montreal Canadiens:

Boston ställer upp med ett relativt otestat NHL-lag. Defensiven ser ju väldigt tveksam ut inatt och jag tycker Montreal Ö2,5 1,74 lockar. Montreal bör kunna kontra bra och har med bland annat Shaw, Gallagher och Galchenyuk i laget i denna matchen.

//

Boston have a pretty untested NHL-team tonight. The defense looks very doubtful tonight and i think Montreal O2,5 seems good. Montreal should be able to do good turnovers and they have both Shaw, Gallagher and Galchenyuk in the lineup tonight.

Buffalo Sabres – Carolina Hurricanes:

Buffalo Ö2,5 1,60. Buffalo ställer bättre lag på pappret här. Kan bli jämnt så även överspel funkar. Buffalo startar med 2 fulla NHL-kedjor och även någon NHL spelare i 3/4e linen och det gillar jag. Lehner vs Smith i mål.

//

Buffalo O2,5 1,60. Buffalo have a better team tonight if you just looks at the lineups. Still can be a close match tho so the overbet could work. Buffalo starts with at least 2 full NHL-lines and also have som NHL players in the 3rd or 4th line and that i like. Lehner vs Smith in the net.

New Jersey Devils – Washington Capitals:

Devils Ö2,5 1,89. Bra värde då Washington matchar ett väldigt otestat NHL-lag. Oshie är med men annars ser det tunnt ut. Bakåt är det inte mycket ordinarie spelare heller. Devils har med bland annat Hall, Palmieri, Johansson och Hayes. Bör kunna göra 3 här på hemmaplan.

//

Devils O2,5 1,89. Good value here since Washington comes to the game with some untested players. Oshie is in the game tho but otherwise it doens seems so good. If you look at the defense they dont have many NHL-players either. Devils have Hall, Palmieri, Johansson and Hayes in the lineup and should be able to at least score 3 goals.

New York Rangers – New York Islanders: Skippar

Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs:

Ö5,5 1,90. Jag var först inne på Ottawa Ö2,5 eller BTTS 2 men oddsen på 1,50 något lockar tyvärr ej. Båda lagen har bra offensiv i nattens möte. Toronto har dock ett litet frågetecken på defensiven. Men jag väljer att gå på Ö5,5 här och få upp oddset till 1,90.

//

O5,5 1,90. I was first thinking about Ottawa O2,5 or BTTS 2 but the odds is around 1,50 and i dont like that. Both teams put out good offensive tonight. Toronto have a pretty untested defense tho. I will go with the O5,5 here and get the odds up to 1,90.

Calgary Flames – Edmonton Oilers: 

Finns bara på Coolbet men är ett måste inatt: Calgary FT 2,05. Hittar ni ML eller framförallt Ö2,5 kör hårt. Jävligt hårt! Medans Edmonton's NHL stjärnor spelar hemma inatt mot Calgary så åker b-laget ut på tur till Calgary. Samma med Calgary som skickar iväg b-laget till Edmonton och nästan ställer FULLT NHL-lag inatt!

Kedjorna:

Calgary offensiv:

Gaudreau – Monahan – Ferland
Versteeg – Backlund – Frolik
Mangiapane – Jankowski – Brouwer
Gazdic – Dube – Hathaway

Defensiv:

Giordano – Hamilton
Brodie – Hamonic
Valimaki – Kylington

Målvakt:

Smith
Gillies

Edmonton offensiv:

Lucic – Draisaitl – Caggiula
Khaira – Kelly – Yamamoto
Callahan – Malone – Rattie
Polei – Gambardella – Chase/Christoffer

Defensiv:

Klefbom – Larsson
Simpson – Auvitu
Lowe – Paigin

Målvakt:

Brossoit
Ellis

Som ni ser så är det klassskillnad på lagen. Sen kan ju vad som helst ske men värdet finns där och jag kommer spela hårt!

I dagsläget är Coolbet enda lag som har en av matcherna uppe. Calgary-Edmonton där det enbart finns 1X2. Raka 1an Calgary ger 2,05. Andra spelbolag har inte lagt ut än och det verkar som dom har problem att hitta rätt odds på denna match då betsson bland annat skrev "we must wait from a third party response before being able to create these." angående att lägga ut odds på matcherna. Men det kommer att komma. Men frågan är hur nedpressade oddsen kommer vara? Därför kommer jag köra Calgary raka 1 2,05 sålänge. Släpper betsson sen bra odds på ML/2,5 kommer det bli påfyll!

//

Only at Coolbet but a bet that you have to play tonight: Calgary FT 2,05. If you can find ML or O2,5 play it hard! Very hard! While Edmonton's NHL stars are playing at home tonight against Calgary the other players will play on the road against Calgary. Its the same with Caglary that sends alot of untested players til Edmonton while they almost put up a FULL NHL team tonight at home.

Lineups:

Calgary offensive:

Gaudreau – Monahan – Ferland
Versteeg – Backlund – Frolik
Mangiapane – Jankowski – Brouwer
Gazdic – Dube – Hathaway

Defense:

Giordano – Hamilton
Brodie – Hamonic
Valimaki – Kylington

Goalies:

Smith
Gillies

Edmonton offensive:

Lucic – Draisaitl – Caggiula
Khaira – Kelly – Yamamoto
Callahan – Malone – Rattie
Polei – Gambardella – Chase/Christoffer

Defense:

Klefbom – Larsson
Simpson – Auvitu
Lowe – Paigin

Goalies:

Brossoit
Ellis

As you can see its a big class difference on the teams! But as we know everything can happen but the value is there and i will bet hard on this game!

Right now its only Coolbet that have bets on this match up. Calgary-Edmonton where they only have 1X2. I will bet Calgary FT 2,05. Other betting companies hasnt put any odds out yet and what it seems like they have problem to find the right ods here since Betsson wrote ''We must wait from a third party response before being able to create these". About putting the odds out on these 2 matches. But they will be up, eventually. But the question is to what odds and how low they will be? Therefore i will play Calgary FT til 2,05 for now. If betsson put out some good odds on ML/O2,5 i will put out more bets with more units later on.

Winnipeg Jets – Minnesota Wild:

Intressant lineups här. Kommer spela både Winnipeg ML 1,66 och Ö5,5 1,80. Winnipeg kommer till matchen med två fulla förstalinor i Laine, Scheifele, Wheeler, Perreault, Little och Ehlers. Sen de andra två linorna med NHL-spelare + utfyllnad. Utöver detta startar även Byfuglien och Enström. Sen Hellebuyck i mål.

Wild ställer laget Coyle, Foligno, Ennis, Stewart och Winnik. Defensivt inga större NHL-namn och i mål Svedberg.

Med detta sagt så måste Winnipeg ha en chans här. Men samtidigt är inte Wild's offensiv fy skam och därav Ö5,5 spelet. Winnipeg Ö2,5 kan funka men det ligger nedåt mot 1,50 och då valde jag ML.

//

Intresting lineups here. I will play both Winnipeg ML and O5,5 1,80. Winnipeg comes to the game with 2 full NHL lines with Laine, Scheifele, Wheeler, Perreault, Little and Ehlers. Also they have in the other 2 lines some more NHL players + other players they will test. Except this they also start with Byfuglien and Enstrom. In the net we find Hellebuyck.

Wild comes with Coyle, Foligno, Ennis, Stewart and Winnik. On the defense there isnt any big NHL players and in the net we have Svedberg.

With this said i must go with Winnipeg here and give them a chance. But at the same time Wild's offensive seems okey so i also test O5,5. Winnipeg O2,5 works but its going down towards 1,50 and i then chose ML instead.

Edmonton Oilers – Calgary Flames: 

samma som med Calgary-Edmonton fast Edmonton som har NHL-laget. Edmonton FT 1,80 spelas hos Coolbet (enda sidan som har matcherna uppe för tillfället)

//

Same as in Calgary-Edmonton, its Edmonton with the NHL-team tho. Edmonton FT 1,80 played at Coolbet (only betting site with the matches available)


Nattens spel:

Montreal Ö2,5 1,74 (2 units)
Buffalo Ö2,5 1,60 (3 units)
Devils Ö2,5 1,89 (2 units)
Ottawa-Toronto Ö5,5 1,90 (2 units)
Calgary FT 2,05 hemmamatchen (4 units)
Winnipeg ML 1,66 (3 units)
Winnipeg-Wild Ö5,5 1,80 (2 units)
Edmonton FT 1,80 (3 units)

Ps. KOMMER bli spel på Edmonton-Calgary och Calgary-Edmonton om odds kommer upp.

Tags:

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.