Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL – Lagspecialer säsongen 18/19

juli 10th, 2018

Jag har redan slängt upp sex speltips till säsongen 18/19 i detta inlägg:

http://nhlbettingblog.se/de-forsta-nhl-sasongsspelen-2018-19/

Såg nu att betsson släppt lagspecialer till säsongen 18/19 och vi passar på så fort som möjligt:

Bästa placering: Rangers (h2h Islanders) – 1,90

Fint värde här enligt mig. Rangers är ett yngre och alltmer intressant lag numera än tidigare och kommer förmodligen inte att slåss om SC på ett tag. Däremot tror jag inte vi kommer se Rangers i botten under 18/19. 

Angående Islanders så tror jag dom kommer husera i botten den kommande säsongen då det stundstals verkligen inte såg bra ut förra säsongen. Man hade inte alls psyket och lagandan för att vinna de viktiga matcherna för att hamna på en topp 8 placering. Man var med i racet ett bra tag men sedan tappade man allting. Farliga framåt men katastrofala bakåt. NU har man även skickat iväg sin offensiva viktigaste pjäs, Tavares, till Toronto och många ställer sig frågan vart Islanders är påväg?

Nä, tror vi kommer se Islanders i botten den kommande säsongen och att vi får 1,90 på att Rangers kommer ovanför känns värt. Vi kör denna.

Bästa placering: Arizona (h2h Ottawa) – 1,80

Väldigt bra spel. Arizona var pågång i slutet av förra säsongen och om man tar en titt från och med 1e januari 2018 till att säsongen var över så hamnade faktiskt Arizona på en 16e plats medan Ottawa hamnade på en 26e plats (av 31 lag).

Arizona hade stora problem med skador första halvan och en av lagets bästa spelare, målvakten Raanta (ja han var så bra), var skadad. Nu väntar ny säsong och laget ser intressant ut.

Ottawa har tappat/kommer tappa stora delar av laget och man vet inte ritkigt vart man är påväg just nu. Lagets största stjärna, och ligans bästa defensiva spelare, kommer att lämna. Jag snackar om stjärnan Karlsson. När väl detta sker och om eventuellt även Ryan lämnar så tror jag oddset inte kommer ligga såhär högt när säsongen drar igång.

Utöver detta har redan Hoffman fått lämna och var en av de viktigaste framåt Ottawa hade. Detta efter ett tumult familjerna emellan Karlsson och Hoffman. Det var ganska självklart att båda inte skulle stanna och nu ser det ut som att Hoffman fick gå och även Karlsson kommer att gå. Loss/loss för Ottawa här helt enkelt.

Känns som två lag som går åt olika håll och nu denna säsong kommer även detta visas i tabell-läget.


Spelen:

Rangers (h2h Islanders) 1,90 – 3 units
Arizona (h2h Ottawa) 1,80 – 7 units

annars även lite fler intressanta spel som att Vegas hamnar före Sharks / Kings till hela 2,50 men vågar ej röra dessa än då man inte riktigt har koll på hur lagen kommer se ut där till 100% än. Vegas har fått in Stastny vilket är intressant!

Även Arizona före Vancouver kan funka. Likaså med Kings före Anaheim. Sist ut har vi även Devils hamna före Buffalo.

Men vi suger på dessa karameller lite ett tag och ser hur lagen utvecklas innan vi rör dom.

Tags:

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

De första NHL säsongsspelen 2018/19

juli 8th, 2018

Har suttit och tittat igenom noga på de NHL-spel som finns tillgängliga inför säsongen 18/19 och har hittat en del spel som jag gillar och som jag tror kommer droppa!

Återkommer med spreadsheet för säsongen 18/19 inom en snar framtid där dessa spel kommer läggas in!

Spelen:

P. Laine bästa finska målskytt – 2,55
P. Laine bästa målskytt – 8,00

Säsongen 17/18 hade Laine hela 44 mål och han gjorde mål i väldigt många matcher, vilket enbart 1 hattrick tyder på. Med 44 mål var han överlägset bäst av finska spelare rent målmässigt och tvåorna, Haula, Aho, Rantanen, hittar vi på enbart 29 mål.

Kikar vi ett år till tillbaka. Tillbaka till 16/17 så ser vi Laine etta även där. Den säsongen gjorde Laine 36 mål och tvåan Granlund hamnade på 26 mål.

Det jag gillar här är att vi har en formkurva som går spikrakt uppåt. 36 mål första året, 44 mål andra året. Laine är ung och lär fortsätta att bli bättre och bättre. 50+ mål 18/19 är frågan? 

Jag ser ärligt talat inte hur detta spel ska kunna gå loss då Laine är en så mycket bättre målskytt än alla andra finska spelare i dagsläget. Allt över 2 här är spelbart och det enda som kan förstöra detta spel är ifall Laine blir skadad över en längre period.

Kommer även köra P. Laine bästa målskytt 8,00. Ligger som andrafavorit bakom Ovechkin och denna är absolut möjlig. Ovechkin hade en magisk säsong men både han och Washington kan mycket väl vara lite trögstartat av säsongen och Ovechkin börjar bli äldre. Vi kör Laine här!

Toronto Maple Leafs vinna Stanley Cup 11,00
Toronto Maple Leafs spela final 8,00

Toronto, ja vart ska vi börja? Detta lag har en ljus framtid. Man har blivit bättre och bättre för varje år. Mycket ungt som Matthews, Marner och Nylander. Dessutom har man nu tradat till sig ingen annan än Tavares från Islanders.

Detta lag börjar bli VÄLDIGT intressant nu. Man har otroligt bra offensiv och Tavares ger offensiven en ännu bättre bredd. Defensiven är lagets svaga punkt men man jobbar på det och blir bättre och bättre för varje år här. En stor anledning är målvakten, Andersen, som var helt galet bra förra året. När han når sin högstanivå är han en av de bästa målvakterna i hela NHL.

Nä, detta lag börjar bli intressant och vi har redan börjat se oddsen droppa på Toronto som vinnare efter Tavares blev klar. Men betsson står pall (haha?) och håller kvar vid 11,00 medan de flesta gått ned på 8-10. 

Jag tror verkligen att när säsongen går mot sitt slut kommer detta odds vara bra mycket lägre än 11,00. Dessutom får vi fina 8,00 på Toronto spela final hos LeoVegas. Hos många andra sidor erbjuder man inte i närheten av 8,00. Ska vi ta betsson till exemepel så står det på 5,00 där. Ännu ett spel jag inte tror kommer ligga i närheten av 8,00 när vi närmar oss playoff.

Vi testar dessa två spel där vi kör Toronto spela final lite hårdare då det blir vinst ifall de når finalen medan de måste vinna finalen för att spelet på 11,00 ska sitta.

C. McDavid vinna poängligan 4,50
N. MacKinnon vinna poängligan 13,00

Kör dessa två på vinna poängligan. C. McDavid är såklart den givna favoriten och har vunnit två år i rad nu. Detta trots att han spelade i Edmonton förra säsongen som inte alls fick det att funka. Spräckte 100 gränsen förra året och är precis som Laine, ung, och lär knappast bli sämre.

Crosby som andrafavorit köper jag ej. Okej, han är bra och han är en av de bästa genom tiderna. Men han blir äldre och McDavid tar över nu. Kommer fortfarande vara briljant och göra sina poäng men tror inte att han vinner poängligan. Slutade liksom på 10e plats i poängligan förra säsongen. Ser faktiskt rätt många som större favorit än Crosby. Bland annat Kucherov, Giroux, Hall, Malkin, Scheifele och Barzal (japp tror Barzal kommer göra en ännu crazy säsong). Sen har jag en till som jag ser som större favorit som jag även kommer spela på.

Snackar självklart om MacKinnon. En som vaknade förra året. Slutade 5a i poängligan och bar Colorado på sina axlar. Man såg verkligen när hans line var inne hur Colorado spelade så mycket bättre. Det var stundtals lekstuga i offensiv zon när MacKinnnon var inne. SÅ bra är han. Det som är intressant här är att även om han slutade femma hade han mycket mindre spelade matcher. 97 poäng på 74 spelade matcher. Detta gav ett snitt på 1,31 poäng/match. Med detta näst bäst efter McDavid som hade 1,32 poäng/match. 

Finner detta spel intressant då jag verkligen tror att MacKinnon kan vinna poängligan om han stannar skadefri denna säsong. Han är 22 år gammal och det är precis nu han kommer börja peaka några år framöver. Kanske han till och med kan peaka så hårt att han slår McDavid här och jag är beredd att ge det ett försök till hela 13,00!


Spelen:

P. Laine bästa finska målskytt 2,55 (5 units) – Spelad hos Betsson
P. Laine bästa målskytt 8,00 (1 unit) – Spelad hos Betsson
Toronto Maple Leafs spela SC final 8,00 (2 units) – Spelad hos LeoVegas
Toronto Maple Leafs vinna SC 11,00 (1 unit) – Spelad hos Betsson
C. McDavid vinna poängligan 4,50 (4 units) – Spelad hos Betsson
N. MacKinnon vinna poängligan 13,00 (2 units) – Spelad hos Betsson

Tags:

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Erbjudande på Sverige v Mexiko – Spela riskfritt på Sverige!

juni 27th, 2018

Onsdag och en av de mest nervkittlande fotbollsmatcherna på väldigt länge där Sverige möter Mexiko i VM 2018! En direkt avgörande match om slutspel! Har ett fint erbjudande via NHLbettingblog där ni får ett riskfritt spel på Sverige att vinna mot Mexiko!

Hur ni tar del av erbjudandet:

1. Gör konto hos Mr Green via NHLbettingblog genom denna länk (måste ske via denna länk för annars aktiveras inte erbjudandet):

Exklusivt erbjudande – riskfritt spel på Sverige – Klicka här

2. Lägger spelet genom att spela på Sverige vinna mot Mexiko innan matchstart 16.00 på onsdag. Vinner Sverige får du vinsten. Förlorar Sverige får du pengarna tillbaka, helt utan omsättningskrav.

Viktigt att veta: Insatsen betalas INTE tillbaka vid oavgjort!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Oddserbjudande på Sverige v Tyskland – Sverige vinna – 30,00

juni 23rd, 2018

Lördag och en fantastisk fotbollsmatch där Sverige möter Tyskland i VM 2018! Har ett fint erbjudande via NHLbettingblog där ni får ett odds på 30,00 i att Sverige vinner mot Tyskland!

Hur ni tar del av erbjudandet:

1. Gör konto hos Mr Green via NHLbettingblog genom denna länk (måste ske via denna länk för annars aktiveras inte oddsbonusen):

Exklusivt erbjudande Sverige vinna odds 30,00 – Klicka här

2. Lägger spelet genom att kryssa i "odds boost" på kupongen innan matchstart 20.00 på lördag.

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Slutspelsnatt 8/6-2018

juni 7th, 2018

Fotbolls-VM tävling:
Vinn 4500 hos Coolbet

För mer info: http://nhlbettingblog.se/fotbolls-vm-tavling-vinn-4500sek-hos-coolbet/

Enkel tävling som kommer pågå under Fotbolls-VM med en prispott på 4500! Ni ska gissa en vinnare varje omgång och gissar ni rätt går ni vidare till nästa omgång. Man får inte gissa på samma lag mer än en gång så det gäller att tänka taktiskt!

Tävlingen sponsras av Coolbet

Om ni inte har konto hos Coolbet får ni gärna göra det via NHLbettingblog för att sponsra sidan.

Regga hos Coolbet för att delta!


Platserna i grupperna börjar fyllas inför Major League. Anmälan och mer info hittas här:

http://nhlbettingblog.se/major-league-fotbolls-vm-2018-nytt-tavlingskoncept/

Ps. Kan bli ändringar i grupperna här.


+/- 0 senast då vi hade en hel del oflyt med mycket spel som var 1 skott/tackling från sitta. Nya tag inatt och har hittat en hel del bra spel!

Vi välkomnar Alive till NHLbettingblog och ni hittar hans spel här framöver:

http://nhlbettingblog.se/alive/

Speltips av andra hos NHLbettingblog:

Pollettregn kör fotbollen och massa speltips till VM uppe redan nu:

http://nhlbettingblog.se/pollettregn/

Även Simpe kommer köra VM, Allsvenskan och Superettan. Inlägg av Simpe kommer hittas här:

http://nhlbettingblog.se/simpe/

Ni har Laakieee som kör tennis och denna vecka pågår franska öppna. Hittas här:

http://nhlbettingblog.se/laakieee/

Ni har Esport av NikzeN och EH under veckan som hittas här:

Nikzen: http://nhlbettingblog.se/nikzen/

EH: http://nhlbettingblog.se/eh/

Game 5 och nu kan allt avgöras!

Vegas Golden Knights – Washington Capitals:

Tidigt lagda spel:

T. Wilson Ö4,5 tacklingar 2,50
B. Oprik Ö3,0 tacklingar 1,75

Wilson har mest istid i laget och tacklar mest i Washington. Har följt han noga under Tampa och Vegas matchserierna och linan mot Tampa har gått in 5/7 gånger och mot Vegas 3/4 gånger. Han hade 4 tacklingar i game 4. bra värde här (tidigare spelat på 1,80-1,90) så vi höjer självklart insatsen denna gång!

Kör Wilson som all-in singel men det är bara för jag tycker värdet är så högt så då höjer vi insatsen här. Har som sagt varit nöjd med 1,80-1,90 tidigare efter att följt han i slutspelet där han har en väldigt stor roll i laget!

Spelen känns även bättre på bortaplan än hemmaplan enligt mig då jag tycker det känns som Vegas får mer spel på hemmaplan och därav öppnar chanserna för tacklingarna upp mer! Oprik kör vi vidare på när det är 3,0 lina!

Nya spel:

Ö5,0 1,62. A. Ovechkin U4,5 2,00. J. Marchessault Ö3,5 skott 1,80. B. Holtby Ö27,5 räddningar 1,689. E. Haula Ö1,5 1,70. Oshie fler skott än Bäckström 1,70.

Ovechkin U4,5 känns vädigt bra och spelas hos 10Bet då man står för högt i detta odds. Andra sidor erbjuder runt 1,70 och 10Bet har verkligen satt detta odds fel. Ska inte vara så högt.. Ovechkin skjuter inte ofta 5+ skott detta slutspel och det är för att han blir så markerad och har en tendens att skjuta utanför målet. Bortaplan och Vegas styr pressen så vi kör till fina 2x pengarna!

Förra gången gick vi på U4,0 Marchessault men nu hemmaplan och vi testar Ö3,5 istället! Holtby saves känns bra då jag förväntar mig stor press av Vegas här. Haula Ö1,5 är intressant då oddset sticker ut hos Coolbet till fina 1,70! Sist kör vi även Oshie fler skott än Bäckström istället för Bäckström U2,5 skott!

Ö5,0 testas och känns bra! Skulle Washington ha ledning här kommer Vegas plocka målis av ren desperation. Jag tror dock Vegas vinner men att Washington även hjälper oss på Ö5,0.

Testar Vegas ML 1,689 + -1,0 inkl ot 2,320 också!

Ryggar även stickans två spel. Vegas Period 1 (pengarna tillbaka vid lika) 1,76 och Vegas 1-0 P1 5,80

//

Earlier put bets:

T. Wilson O4,5 hits 2,50
B. Orpik O3,0 hits 1,75

Wilson has the most icetime in the team and he is the guy which hit the most. I have followed him carefully over the series against Tampa and Vegas and the line against Tampa has been win 5/7 times and against Vegas 3/4 times. He had 4 hits in game 4. Good value here (earlier been on 1,80-1,90) so we will of course raise the stake here this time!

Will play Wilson as an All-in single but that is only beacuse i think the value is so high and therefore we raise the stake here. As i said before i have been happy with 1,80-1,90 earlier and ive followed him this playoffs and he has a big impact in the team!

The bets also feels better on the road according to me since i think Vegas will have more puck at home and therefore it opens up for the hits. Orpik we keep going with when its a 3,0 line!

New bets:

O5,0 1,62. A. Ovechkin U4,5 shots 2,00. J. Marchessault O3,5 shots 1,80. B. Holbty O27,5 saves. E. Haula O1,5 shots 1,70. Oshie more shots than Backstrom 1,70.

Ovechkin U4,5 feels very good and is played at 10Bet since the odds is way too high there. Other sites gives us around 1,70 and 10Bet has really got this bet wrong. Shouldnt be that high.. Ovechkin doesnt shoots 5+ shots very often this playoffs and that is beacuse he is very marked and beacuse he is shooting wide of the net very often. On the road and Vegas with pressure so we play this to beatiful 2x money!

Last time we went with U4,0 on Marchessault but now at home and we try O3,5 instead! Holtby saves feels good since i expect Vegas with the pressure here. Haula O1,5 is intresting since the odds is special at Coolbet to 1,70! Last out are Oshie more shots thant Backstrom instead of Backstrom U2,5 shots!

O5,0 will be tried and feels good! If Washington should have the lead Vegas will desperatily put the goalie. I do think tho that Vegas will win but that Washington will help us on O5,0.

Il also try Vegas ML 1,689 + -1,0 inc ot 2,320!

Also i play Stickans two bets. Vegas period 1 (Draw and money back) 1,76 and Vegas 1-0 P1 5,80


Nattens spel:

T. Wilson Ö4,5 tacklingar 2,50 (5 units)
B. Orpik Ö3,0 tacklingar 1,75 (2 units)
Ö5,0 1,62 (3 units)
A. Ovechkin U4,5 skott 2,00 (4 units)
J. Marchessault Ö3,5 skott 1,80 (2 units)
B. Holtby Ö27,5 räddningar 1,689 (2 units)
E. Haula Ö1,5 skott 1,70 (2 units)
Oshie fler skott än Bäckström 1,70 (2 units)
Vegas ML 1,689 (2 units)
Vegas -1,0 (inkl ot) 2,310 (1 unit)
Period 1 slutar 1-0 Vegas 5,80 (1 unit)
Vegas period 1 (DNB) 1,76 (2 units)

Ovechkin spelas på 10Bet (lägre på andra sidor)
Vegas period 1 spelas på 10Bet (lägre på andra sidor)
Haula spelas på Coolbet (lägre på andra sidor)
Vegas 1-0 P1 spelas hos LeoVegas (lägre på andra sidor)
T. Wilson spelas på Betsson 

Nattens målskytt: J. Marchessault – 2,75

Nattens All-in singel: Wilson Ö4,5 tacklingar (All-in singel hittas på Betsson)

Tunga units ute på Ovechkin och Wilson till höga odds men tycker värdet är stort på båda här så vi kör! 

Tags: , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Slutspelsnatt 5/6-2018

juni 4th, 2018

Fotbolls-VM tävling:
Vinn 4500 hos Coolbet

För mer info: http://nhlbettingblog.se/fotbolls-vm-tavling-vinn-4500sek-hos-coolbet/

Enkel tävling som kommer pågå under Fotbolls-VM med en prispott på 4500! Ni ska gissa en vinnare varje omgång och gissar ni rätt går ni vidare till nästa omgång. Man får inte gissa på samma lag mer än en gång så det gäller att tänka taktiskt!

Tävlingen sponsras av Coolbet

Om ni inte har konto hos Coolbet får ni gärna göra det via NHLbettingblog för att sponsra sidan.

Regga hos Coolbet för att delta!


Vilken dag med bettingen vi fick senast! 8 wins, 1 loss och 1 push och över 15u plus, samt även målskytten som satt! Bland annat hittade 0-0 P1 hem till 4,65! Över 30u plus förra veckan på SC-finalen och det är skönt att man varit lite rätt ute på sistone ändå!

Vi välkomnar Alive till NHLbettingblog och ni hittar hans spel här framöver:

http://nhlbettingblog.se/alive/

Speltips av andra hos NHLbettingblog:

Pollettregn kör fotbollen och massa speltips till VM uppe redan nu:

http://nhlbettingblog.se/pollettregn/

Även Simpe kommer köra VM, Allsvenskan och Superettan. Inlägg av Simpe kommer hittas här:

http://nhlbettingblog.se/simpe/

Ni har Laakieee som kör tennis och denna vecka pågår franska öppna. Hittas här:

http://nhlbettingblog.se/laakieee/

Ni har Esport av NikzeN och EH under veckan som hittas här:

Nikzen: http://nhlbettingblog.se/nikzen/

EH: http://nhlbettingblog.se/eh/

Dags för game 4 och en viktig match för båda lagen som kan avgöra en hel del:

Washington Capitals – Vegas Golden Knights:

Tidigt lagda spel:

J. Carlson Ö3,0 skott, J. Marchessault U4,0 skott, T. Wilson Ö4,5 tacklingar, B. Orpik Ö3,0 tacklingar

Carlson motiverade jag inför game 3 och eftersom oddset och linan står kvar kör vi vidare sålänge det är hemmaplan! Marchessault är intressant då vi får en 4,0 (!) lina på bortaplan. Visst, han sköt 4 skott senast och därav blev väl linan såhär hög och det tycker jag vi ska utnyttja. Det är svårt att skjuta 5 skott på bortaplan och framförallt att göra 4+ skott två matcher i rad. Tidigare matcher har han alltid haft en 3,5 lina och att vi nu får en 4,0 lina på bortaplan får mig att inte tveka en sekund. Värde!

Wilson och Orpik är samma linor och samma odds som senast så här kör vi vidare som vanligt på 2 u vardera.

Nya spel:

J. Neal U2,5 skott, T.J Oshie Ö2,5 skott, Fleury Ö27,5 räddningar, Ö5,5, Washington Ö2,5 och -1,0 inkl ot (ML funkar med)

Viktig match att vänta och jag tror vi kan få lite fler mål här än senast. Någonting säger mig Washington 3-1 i matcher och att Vegas tar game 5 sen. Tror att Vegas kommer plocka målvakt tidigt inatt om de skulle ligga under med några kassar så öppen kasse kan funka isätllet för Ö5,5. Washington Ö2,5 kör jag idag och det är för att jag tror Vegas gör minst 2 mål denna gång och tvingar upp Washington på 3 för att kunna ta vinsten. ML funkar med.

Neal U2,5 är bra värde och samma med Oshie där båda står över 2 x pengarna. Oshie sköt 0 skott senast och har skjutit en del i matcherna innan den matchen så hans odds steg lite nu och det är spelat på pinnacle. När det gäller Neal så stänger Washington av honom bra och det är även ett bra odds här! Synd man inte lastade U3,5 senast som en All-in singel. Det var galet värde där..

Jag tar en liten chansning på Washington -1,0 då jag tror Vegas kommer plocka målvakt tidigt om dom ligger under och jag tror Washington kommer vinna. Även Fleury räddningar är intressant. Jag tror på mer skott från båda lagen inatt.

//

Earlier played bets:

J. Carlson O3,0 shots, J. Marchessault U4,0 shots, T. WIlson O4,5 hits, B. Orpik O3,0 hits

Carlson was explained before the last game, game 3, and since we get the same line and odds we keep going with this bet as long as he plays at home! Marchessault is instresting since we get a 4,0 (!) line on the road. Sure, he shot 4 shots last game and therefore the line is this high i guess and then i think we should make use of this. Its pretty hard to shoot 5 shots on the road and especially to shoot 4+ shots in two games in a row. Earlier matches he has had a 3,5 line and that we now get a 4,0 line on the road makes me not hesitate for a second. Value!

Wilson and Orpik are the same lines and odds as last time so we keep going with these two with 2 units each.

New bets:

J. Neal U2,5 shots, T.J Oshie O2,5 shots, Fleury O27,5 saves, O5,5, Washington O2,5 + -1,0 inc OT (ML works aswell)

Very important game here and i think we may get more goals here than last time. Something says me Washington 3-1 in the series and then Vegas takes game 5. I think Vegas will put their goalie early in the game if they are down some goals so goal in empty net could work instead of O5,5. Washington O2,5 il go with this time and that is beacuse i think Vegas will score at least 2 and then force Washington up on 3 for be able to take the win. ML works aswell.

Neal U2,5 is good value and the same with Oshie where both bets are over 2x. Oshie shot 0 shots last time and he has shot pretty much in the matches before so the odds went up a bit here and is played at pinnacle. When we talking about Neal Washington closing him down very good and there is a good odds there aswell! Pretty sad we didnt played U3,5 last time as an All-in single. It was crazy value there..

I take a chance on Washington -1,0 since i think Vegas will put goalie early if they are down and i think Wahsington will win tonight. Also Fleury saves is intresting. I think we will see more shots tonight from both teams.


Nattens spel:

J. Carlson Ö3,0 skott 1,85 (2 units)
J. Marchessault U4,0 skott 1,65 (4 units)
T. Wilson Ö4,5 tacklingar 1,80 (2 units)
B. Orpik Ö3,0 tacklingar 1,80 (2 units)
J. Neal U2,5 skott 2,15 (2 units)
T.J Oshie Ö2,5 skott 2,35 (2 units)
Fleury Ö27,5 räddningar 1,840 (2 units)
Ö5,5 2,110 (2 units)
Washington Ö2,5 1,769 (3 units)
Washington -1,0 (inkl ot) 2,510 (1 units)

Nattens målskytt: A. Burakovsky – 5,00

Nattens All-in singel: Skippar inatt

Var redo imorgon för då dyker det upp tidiga skottspel till game 5 som vanligt! Vågar vi hoppas på en 4,5 lina på Ovechkin och en 3,0 lina på Marchessault? I så fall måste Ovie skjuta mycket inatt och Marchessault tvärtom, skjuta lite!

Tags: , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


2 Kommentarer

Slutspelsnatt 3/1-2018

juni 2nd, 2018

Fotbolls-VM TÄVLING:

För Anmälan: http://nhlbettingblog.se/major-league-fotbolls-vm-2018-nytt-tavlingskoncept/

Femte säsongen av Major League blir lite annorlunda då det kommer vara ett annat koncept som är specialgjort (liknar jul- och playofftävlingen) för Fotbolls-VM 2018! Tävlingen kommer också att börja, när VM börjar, den 14e juni denna gång.

Priser: 

Fördelas på topp 4 enligt följande:
1. 3000sek bonuspengar
2. 1000sek bonuspengar

Major League sponsras av Coolbet.

Gör gärna konto via NHLbettingblog för att sponsra sidan. Du behöver inte sätta in pengar, att ha ett konto räcker för att delta i tävlingen och det görs här:

Regga hos Coolbet för att delta!


Riktigt fin start på denna matchserie och game 2 gav över 11u plus där även målskytten L. Eller 5,20 hittade hem! 

Vi välkomnar Alive till NHLbettingblog och ni hittar hans spel här framöver:

http://nhlbettingblog.se/alive/

Speltips av andra hos NHLbettingblog:

Pollettregn kör fotbollen och massa speltips till VM uppe redan nu:

http://nhlbettingblog.se/pollettregn/

Även Simpe kommer köra VM, Allsvenskan och Superettan. Inlägg av Simpe kommer hittas här:

http://nhlbettingblog.se/simpe/

Ni har Laakieee som kör tennis och denna vecka pågår franska öppna. Hittas här:

http://nhlbettingblog.se/laakieee/

Ni har Esport av NikzeN och EH under veckan som hittas här:

Nikzen: http://nhlbettingblog.se/nikzen/

EH: http://nhlbettingblog.se/eh/

Dags för game 3 där det bär av till Washington:

Washington Capitals – Vegas Golden Knights:

Tidigt lagda spel:

A. Ovechkin Ö4,0, E. Haula U2,0 All-in singel, J. Carlson Ö3,0, T. Wilson Ö4,5 tacklingar och B. Oprik Ö3,0 tacklingar

Motiveringar:

Senast gick jag på under 4,5 skott av Ovechkin och bara pga att han sköt 3 skott så ger detta ett bra läge att gå över på andra sidan. Spelbolagen bygger mycket på dagsform i skotten och att vi nu får en 4,0 lina när Washington spelar hemma känns bra och måste testas!

Allt på Carlson Ö2,5/Ö3,0 är bra sålänge oddsen inte är alltför låga. Skjuter ofta en hel del, framförallt på hemmaplan.

E. Haula är ett väldigt bra spel och blev väldigt förvånad över både linan och oddset. Haula brukar inte skjuta så mycket och ligger oftast på en 1,5 lina. Nu spelar Vegas borta och helt plötsligt ser vi en 2,0 lina till hela 1,87.

Ser vi till de två tidigare mötena mot Washington så hade Haula 0 skott, respektive 1 skott på mål. Detta är på två hemmaplansmatcher. Nu bortaplan och jag ser verkligen value i U2,0 här. Ska vi gå ännu längre bak i tiden till de fem matcher när Vegas mötte Winnipeg hade Haula 0 skott i två bortamatcher, samt 3 skott i 3e bortamatchen. I de båda mötena på hemmaplan hade Haula 1 skott och 3 skott.

Jag förväntar mig att Caps har pressen här på hemmaplan och att Vegas inte kommer få iväg jättemycket skott. Att få Haula U2,0 (pengar tillbaka vid 2 skott på mål) som har haft U1,5 skott i 5/7 senaste matcherna är bra värde och måste spelas! All-in singel.

Vi fortsätter med Wilson tacklingar. Sålänge oddset står kvar så ser jag value här.

Intressant lina och vi testar Orpik här istället för Ovie som steg till en 4,5 lina inför game 3!

McNabb Ö3,5 tacklingar kan funka men känner att jag inte har tillräckligt bra koll på tacklingsspelen hos Vegas spelare (följt Wilson och Caps noga senaste tiden) för att reka ut denna.

Nya spel idag:

L. Eller Ö1,5 skott 1,549. J. Neal U3,5 skott 1,65. Washington ML 1,80 + Washington  -1,0 inkl ot 2,50 (Ö2,5 funkar med). U0,5 P1 4,65

Jag tror Washington vinner inatt. Dom har bra momentum efter att vunnit game 2 och nu tillbaka hem och spela inför sina fans i sin arena. Washignton Ö2,5 kan funka med. Jag ville även spela Fleury räddningar men kunde itne hitta någon lina på pinnacle denna gång? vänligen säg till ifall ni ser att det kommer upp senare. Även Neal linan är nice så vi kör.

//

Earlier played bets:

A. Ovechkin O4,0 shots. J. Carlson O3,0 shots. E. Haula U2,0 shots All-in single. T. Wilson O4,5 hits and B. Orpik O3,0 hits.

Motivations:

Last game i played U4,5 shots by Ovechkin and just beacuse he only shot 3 shots we find a good opportunity here to over to the other side. The bettingsides bulding these bets on the day form and that we now get a 4,0 line here when Washingotn plays at home feels very good and has to be played!

Everything on Carlson O2,5/O3,0 as long as the odds isnt too low is good. Shooting a lot, especially at home

E. Haula is a very good bet and i got suprised by both the line and the odds. Haula usually dont shooting very much and we often see a 1,5 line. Now Vegas plays on the road and suddenly we get a 2,0 line to 1,87.

If we take a look at the earlier 2 meetings Haula has 0 shots, and 1 shot on goal. That where at home. Now on the road and i really see value in U2,0 here. If we go any further back in the time til the last 5 games when Vegas played against Winnipeg Haula had 0 shots in 2 matches on the road, and 3 shots in the third on the road. In the other two meetings at home Haula had 1 shot and 3 shots.

Im expecting Caps to have the pressure here at home and we wont see Vegas get so many shots on goal. To get Haula U2,0 (money back by 2 shots) which has had U1,5 shots in 5/7 last games is good value and has to be played! All-in single

We keep going with Wilson hits. As long as we get the same odds here as before i see value.

Intresting line and we try Orpik instead of Ovie which went over to a 4,5 line to game 3!

New bets today:

L. Eller O1,5 shots 1,549. J. Neal U3,5 shots 1,64. Washington ML 1,80 + Washington -1,0 inc ot 2,5 (O2,5 works aswell). U0,5 P1 4,65

I think Washington will win tonight. They have good momentum now winning game 2 and now back home and playing for the fans in the arena. Washignton O2,5 could work aswell. I aslo wanted to play Fleury saves but i couldnt find any line on pinnacle this time? Please tell me if you see if it comes up later. Also Neal line is pretty nice so we try.


Nattens spel:

A. Ovechkin Ö4,0 skott 1,85 (3 units)
J. Carlson Ö3,0 skott 1,85 (2 units)
E. Haula U2,0 skott 1,87 (5 units)
T. Wilson Ö4,5 tacklingar 1,84 (2 units)
B. Orpik Ö3,0 tacklingar 1,86 (2 units)
J. Neal U3,5 skott 1,64 (3 units)
L. Eller Ö1,5 skott 1,549 (2 units)
Washington ML 1,80 (2.5 units) 
Washinton (inkl ot) -1,0 2,50 (1.5 units)
U0,5 P1 4,65 (1 unit)

Nattens målskytt: E. Kuznetsov – 2,65

Nattens All-in singel: E. Haula U2,0 skott

Mycket spelarspecialer inatt men har bra känsla på dessa så de blev så denna gång.

Tags: , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Slutspelsnatt 31/5-2018

maj 30th, 2018

Be smart, Bet smart Series S03 drar igång när Fotbolls-VM drar igång den 14e juni. 16 platser, först till kvarn. 

För anmälan:

Anmälan Be smart, Bet smart Serieis S03

Info om de andra två tävlingarna som kommer pågå under VM har ni här: 

http://nhlbettingblog.se/tre-tavlingar-fotbolls-vm-2018/


Första matchen var jämn och Capitals kunde faktiskt likväl vunnit. Nu väntar game 2 och vi får se om denna match blir lika urballad med mål osv.

Speltips av andra hos NHLbettingblog:

Pollettregn kör fotbollen och massa speltips till VM uppe redan nu:

http://nhlbettingblog.se/pollettregn/

Även Simpe kommer köra VM, Allsvenskan och Superettan. Inlägg av Simpe kommer hittas här:

http://nhlbettingblog.se/simpe/

Ni har Laakieee som kör tennis och denna vecka pågår franska öppna. Hittas här:

http://nhlbettingblog.se/laakieee/

Ni har Esport av NikzeN och EH under veckan som hittas här:

Nikzen: http://nhlbettingblog.se/nikzen/

EH: http://nhlbettingblog.se/eh/

Dags för game 2:

Vegas Golden Knights – Washington Capitals:

Låt oss börja med skottspelen. A. Ovechkin U4,5 skott. Oshie fler skott än Bäckström. Neal Ö2,5 skott.

Tycker att Oshie fler skott än Bäckström är intressant då han skjuter mer än Bäckström i dagsläget (istället för Bäckström U2,5 skott). Även Neal Ö2,5 är fint och bara pga 1 skott senast har oddset stigit på Neal nu. Ovechkin U4,5 skott kommer jag köra rätt hårt på. Ser bra värde här då betsson erbjuder 1,85 medan andra sidor ligger på 1,60. Ovechkin har i sina 5 senaste bortamatcher (4 mot Tampa och 1 mot Vegas) haft 4 skott 2 gånger, 3 skott 2 gånger och 2 skott 1 gång. Han blir väldigt markerad på bortaplan och med denna lina och när betsson erbjuder ett sådant odds kan vi inte göra annat än köra.

Kommer även köra T. Wilson Ö4,5 tacklingar. Även Ovechkin åkt ned till 3,5 lina på tacklingar och testar Ö3,5 där.

Kommer även testa U0,5 P1 4,80 och U6,0 1,714 igen. Var helt fel på game 1 här men efter matchen gick framförallt Washington ut med att man måste spela mer tight och smart i game 2. Man var nöjda att man gjorde mål framåt men inte alls nöjda med att man släppte in en massa. Tänker därför att fokus kommer ligga på D i game 2 och vi provar samma spel igen till odds som stigit pga första matchen!

Sist ut har vi Holtby Ö27,5 räddningar. Linan förra matchen låg 26,5 men återigen kommer jag köra denna istället för Caps ML. Spelet bygger delvis på att Caps håller ledning och att press kommer från Vegas. Jag tänker att Washington har en bra chans inatt men Holtby Ö27,5 räddningar ska bli vinst om Caps vinner och kan även bli vinst om dom förlorar som senast.

//

Let us begin with the shooting bets. A. Ovechkin U4,5 shots, Oshie more shots than Backstrom. Neal O2,5 shots.

I think Oshie more shots than Backstrom is nice since he is shooting more lately (instead of Backstrom U2,5 shots). Also Neal O2,5 is nice and only beacuse he had 1 shot on goal last game the odds is higher this time. Ovechkin U4,5 will be played pretty hard. I see big value here since betsson give us 1,85 while other sites are on 1,60. Ovechkin has in his last 5 matches on the road (4 against Tampa, 1 against Vegas) 4 shots on goal 2 times, 3 shots on goal 2 times and 2 shots on goal 1 time. He gets very marked on the road and when betsson give us this line to such a odds we cant do anything other than try it and play.

I will also play T. Wilson O4,5 hits. Also Ovechkin is down at a 3,5 line on the hits and O3,5 will be played.

I will also try U0,5 P1 4,80 and U6,0 1,714 again. I was wrong in game 1 here but after the game, especially Washington, went out and said they need to play with more smart and tight in game 2. They were happy about scoring so many goals but not happy about letting go of so many. Therefore i think the focus will be on the D in game 2 and we will try both bets once again to odds that is higher beacuse of the first game.

Last out we have Holtby O27,5 saves. The line in the last game was 26,5 but once again i will go with this bet instead of Caps ML. The bet is partly building on that Caps will have the lead while Vegas put a lot of pressure. I think that Caps may have a big chance winning tonight but Holtby O27,5 saves should be win if they win but also have a chance if they lose.


Nattens spel:

A. Ovechkin U4,5 skott 1,85 (4 units)
B. Holtby Ö27,5 räddningar 1,840 (3 units)
Oshie fler skott än Bäckström 1,70 (2 units)
T. Wilson Ö4,5 tacklingar 1,80 (2 units)

J. Neal Ö2,5 skott 1,746 (2 units)
A. Ovechkin Ö3,5 tacklingar 1,86 (2 units)
U0,5 P1 4,80 (1 unit)
U6,0 1,714 (3 units)

Nattens målskytt: L. Eller – 5,20

Nattens All-in singel: Skippar inatt (Ovechkin U4,5 skott kan funka)

Tags: , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Slutspelsnatt 29/5-2018 + seriespel

maj 28th, 2018

Fotbolls-VM 2018 är på ingång och vad vore NHLbettingblog utan tävlingar som den är känd för? Totalt kommer det att vara tre tävlingar med 10500kr i prispengar och dessutom kommer även sportbingo att komma tillbaka med priser upp till ett värde av 5000kr.

Mer info om dessa tävlingar och datum för anmälan har ni här:

http://nhlbettingblog.se/tre-tavlingar-fotbolls-vm-2018/


Dagen är här eller ska vi säga natten? SC finalen 2018 drar igång och vem hade kunnat ana choke Caps mot nykomlingarna Vegas i en final? Inte många men blir fortfarande spännande och kul att följa!

Nu går NHL mot sitt slut men NHLbettingblog kommer leva vidare under sommaren detta år då det är massa rekare som numera skriver här utöver området NHL. Även en ny rekare är på ingång och utannonseras inom en snar framtid.

Ni har Pollettregn som kommer sköta fotbollen. Bland annat fantastiska VM och det ligger massa speltips uppe redan nu. Även landskamper till denna veckan som pågår. Inlägg hittas här:

http://nhlbettingblog.se/pollettregn/

Även Simpe kommer köra VM, Allsvenskan och Superettan. Inlägg av Simpe kommer hittas här:

http://nhlbettingblog.se/simpe/

Ni har Laakieee som kör tennis och denna vecka pågår franska öppna. Hittas här:

http://nhlbettingblog.se/laakieee/

Ni har Esport av NikzeN och EH under veckan som hittas här:

Nikzen: http://nhlbettingblog.se/nikzen/

EH: http://nhlbettingblog.se/eh/

Nu fokus NHL! Har lite seriespel samt spel till natten som känns bra!

Vegas Golden Knights – Washington Capitals:

Matchen:

Fleury vs Holtby. Nog de två bästa målvakterna detta slutspel och det känns som dessa två kan hålla det lowscoring. Fösta matchen och lagen kommer känna på varandra här? U1,5 P1 funkar men jag kommer välja att gå på U6,0 mål 1,602. Kommer även testa U0,5 mål P1 4,40.

Tror Washington kan ta det men pga seriespelet så kommer jag skippa och istället fokusera på ett spel som jag tror kan sitta vid både Caps vinst eller förlust. Nämligen B. Holtby Ö26,5 räddningar. Mycket lägre lina än jag tänkte mig och Vegas brukar skjuta en del hemma. Om dessutom Washington skulle ta ledningen borde denna sitta.

Lite skottspel som testas:

Neal Ö2,5, Bäckström U2,0, Kuznetsov mer skott än Ovechkin och J. Carlson U3,0 1,85

Tycker Neal ska ligga på en 3,0/3,5 lina. Bäckström skjuter inte mycket och tror att som värst vi får push här. Annars funkar U2,5 1,561. Kuznetsov är bra värde då han skjuter en hel del och Ovechkin ofta är väldigt markerad av motståndarna då dom vet hur farliga hans skott är. Borde vara lägre än 2,50. Runt 2,10 vore mer rätt. Gillar även U3,0 Carlson och tänker som med Bäckström att vi som värst får push på den.

Sist ut är T. Wilson Ö4,5 tacklingar 1,80

Seriespel:

Fleury vs Ovechkin här. Två stycken stora profiler i lagen. Samtidigt som man tänker att det är dags för Ovechkin o Co nu kan man inte undvika tanken att Fleury tar Vegas till en SC vinst sitt första år. Jag tror däremot att Vegas saga tar slut här och ser värde i Washington vinna SC 2,190. Även Washington +1,5 1,52 är intressant men kör vinna istället. Även Ö5,5 matcher 1,54

//

The game:

Fleury vs Holtby. May be the two best goalies during the playoffs and it feels like they can keep it lowscoring. The first game and the teams will play safe in the beginning here? U1,5 P1 works but i will go with U6,0 1,602. I will aslo try U0,5 P1 4,40.

I think Washington will win this but beacuse of the seriesbets i will instead put my focus on a bet which i think can be win even if Caps win or lose. B. Holtby O26,5 saves. Much lower line than what i expected. Also if Washington  will take the lead this one should be win.

Some shootingbets that will be played:

J. Neal O2,5 shots, N. Backstrom U2,0 shots, Kuznetsov more shots than Ovechkin 2,50 and J. Carolson U3,0 shots.

I think Neal should be on a 3,0/3,5 line. Also Backstrom not shooting very much and this should be as worst a push here. Otherwise U2,5 1,561 works. Kuznetsov is good value since he is shooting a lot and Ovechkin very often is more marked by the enemies since they know how dangerous his shots are. Should be lower than 2,50. Down by 2,10 maybe should be right. I also like Carlson U3,0. See this as with Backstrom that we will as worst see this bet as a push.

Last out is T. Wilson O4,5 hits 1,80

Seriebets:

Fleury vs Ovechkin here. Two big profiles for the teams here. When you think about its time for Ovechkin and Co to win SC now you cant just leave the thaught about Fleury taking his team to win SC in the first year. I do think Vegas fairy tale takes an end now tho and see value in Washington to win SC 2,190. Also Washington +1,5 1,52 is intresting but i will stay with the bet to win SC. Also O5,5 matches 1,54


Conn Smythe spelen (lagda i söndags):

E. Kuznetsov vinna Conn Smythe 5,00 (2 units hos LeoVegas)
A. Ovechkin vinna Conn Smythe 3,05 (4 units hos Betsson)

Hittade dessa två spel som känns väldigt intressanta då bolagen värderar dessa spelare väldigt olika. Ovechkin exempelvis ligger på 2,35 hos LeoVegas

Conn Smythe Trophy är MVP för slutspelet och det brukar vanligtvis bli en spelare i det lag som vinner SC i slutändan som får detta ärofyllda pris. Tidigare år har det varit Crosby. Nu i år tror jag att om Vegas vinner får Fleury priset och vinner Washington får Ovechkin priset. Det känns som ganska givet. Däremot kan Kuznetsov utmana lite här med då han hållit en hög nivå och spelat väldigt bra hela slutspelet och därav vågar jag inte bara köra Ovechkin här.

Spelar man dessa spel bör man tro att Washington vinner för annars lär det bli Fleury som tar priset. Vinner Vegas tar Fleury priset, kan inte se någon annan då. 

Kommer köra en liten chansning och välja att fördela unitsen så vi får en win-win situation oavsett vinnare här då jag tror det kommer handla om någon av dessa två om Washington vinner i slutändan.

Uppdatering

Otroligt nog har oddsen stigit på både Fleury, Ovechkin och Kuznetsov sedan jag rekade ut detta i söndags. Pinnalce öppnar upp oddsen extremt mycket högre på Kuz och Ovie än betsson/LeoVegas. Kuznetsov finns bland annat till 10+ oddset hos pinnacle (5 hos Leo och 2,75 hos betsson) och Fleury 1,80+ oddset (låg 1,40 i söndags hos betsson). Även Ovechkin är mycket högre hos pinnalce medans de droppat hos betsson/Leo sedan jag rekade ut i söndags.. Jag tror verkligen någon av dessa vinner och om jag såg värde redan i söndags så förstår ni att det känns ännu bättre nu.. Det har Blivit en helt annan sits nu på spelen och jag har kommit fram till att refilla här.

Kommer gå plus 6,78u om Kuz vinner, plus 4,84 om Ovie vinner och -4,69 om Fleury vinner. Detta känns dock bättre än tidigare då jag hade gått -6 om Fleury hade vunnit. Totalt riskerar vi 14 units här men jag ser som sagt ingen annan vinnare. Det vore om Karlsson skulle gå helt crazy och göra hattrick varje match eller om Holtby håller nollan varje match och släpper in max 1-2 mål de andra matcherna. En risk jag är beredd att ta!


Nattens spel:

B. Holtby Ö26,5 räddningar 1,793 (5 units)
U6,0 1,602 (3 units) 
U0,5 P1 4,40 (1 unit)
J. Neal Ö2,5 skott 1,602 (3 units)
N. Bäckström U2,0 1,85 (2 units)
J. Carlson U3,0 1,85 (2 units)
E. Kuznetsov mer skott än A. Ovechkin 2,50 (2 units)
T. Wilson Ö4,5 tacklingar 1,80 (2 units)

Seriespel:

Washington vinna SC 2,190 (3 units)
Ö5,5 matcher 1,54 (4 units)
Kuznetsov vinna Conn Smythe Trophy 5,00 (2 units)
Ovechkin vinna Conn Smythe Trophy 3,05 (4 units)

Refill:

Kuznetsov vinna Conn Smythe Trophy 10,780 (1 unit)
Ovechkin vinna Conn Smythe Trophy 3,320 (2 units)
Fleury vinna Conn Smythe Trophy 1,862 (5 units)

Nattens målskytt: E. Kuznetsov – 2,75

Nattens All-in singel: B. Holby Ö26,5 räddningar

Tags: , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


2 Kommentarer

Exklusivt odds på Real Madrid – Liverpool – Liverpool vinna – 15,00

maj 25th, 2018

Lördag och Champions Leauge Final! Har ett fint exklusivt erbjudande via NHLbettingblog där ni får ett odds på 15,00 i att Liverpool vinner mot Real Madrid!

Hur ni tar del av erbjudandet:

1. Gör konto hos Mr Green via NHLbettingblog genom denna länk (måste ske via denna länk för annars aktiveras inte oddsbonusen):

Exklusivt erbjudande Liverpool vinna odds 15,00 – Klicka här

2. Lägger spelet genom att kryssa i "odds boost" på kupongen innan matchstart 20.45 på lördag.

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

juli 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.