Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NEMIGA – SPIRIT

januari 13th, 2019

På onsdag smäller det! Egentligen smäller det väl redan från och med imorgon men på onsdag så börjar kvalen till Majorn! Turneringen kickar igång redan klocka 10.00 CET på onsdag och vi har matcher hela dagen att se fram emot när CIS och EU blir regionerna som är först ut. Mina ögon har riktats mot mötet mellan Nemiga – Spirit där jag helt och hållet tror att Spirit kommer sopa banan med sina CIS-kollegor.


Spirit är ett lag jag alltid har gillat, även om de länge har burit på ett inkonsekvent spel som gjort att man tvivlat på deras potential. På senare tid, när man fått linan ihop och således sitt spel, så har faktiskt laget överlag och även resultaten börjat visa sig. Det är med glädje man ser detta laget spela nu och map poolen samt det taktiska spelet ser lysande ut, eller åtminstone bättre och bättre ut. Spirit i sig har inte en map pool där man har en specifik bana som är så himla bättre ut än de andra utan man är istället ett lag som kan tackla många kartor och spela bra där, typ som Astralis. Givetvis är skillnaden stor mellan Spirit och Astralis, men man är ett lag som har en liknande grund och kapacitet på samtliga kartor. 

Utöver sina fina map pool har man även ett intressant spel att bjuda på. Samtliga spelare har blivit mer seriösa och man har lyckats rubba undan sina tidigare problem med slarv och trams. Detta i sin tur har gjort laget ännu mer intressant att lägga ögonen på och de har också gjort att man, på allvar, blivit ett lag inom CIS som är betydligt farligare än vad man tidigare varit. Samtliga spelare i laget avslutade förra året på topp och kommer in i detta året både utvilade och med en jädra anamma på nya möjligheter. Framtiden ser god ut och det gäller nu bara för laget att ta nästa steg.

Motståndet på andra sidan denna dag heter Nemiga. Ett lag fyllt med vitryska spelare som inte alls är på sin toppnivå och numera endast ser avdankade ut. Minns att detta laget, iallafall förut, hade en del upsets här och där och kunde leverera om man fick en bra karta men i dagsläget så ser det snarare tvärtom ut. Möter dessutom ett Spirit som man inte vunnit en endaste gång emot och inte bör vinna emot den närmaste tiden heller sett till skicklighetsnivå på lagen i skrivande stund. Nemigas map pool bör det inte skrytas om heller. Laget har endast två kartor man kan spela på någorlunda bra och dessa är Inferno samt Dust2 men helt ärligt så ska det inte räcka till i ett kval som detta. Map poolen är alldeles för dålig och där finns inget djup för att kunna utmana på riktigt. Lägger man till den värdelösa mentaliteten ovanpå detta så talar inte mycket för att Nemiga ska lyckas något nämnvärt i detta mötet.

Det går inte tillräckligt nog att säga hur viktigt detta kvalet är för ett lag som Spirit och en flopp här skulle förmodligen störa lagets mentalitet något oerhört. Turligt nog så bör inte detta vara något som ska ställa till det för mycket för Spirit eftersom man överlag ser väldigt mycket bättre ut på alla nivåer. Man är heller inte favoriserade inför detta event, då lag som Avangar och Gambit är med här och detta gör att man kan spela mer avslappnat. 

Detta ska vara en klar vinst för Spirit och handikappet lockar väldigt mycket!

Speltips: Spirit -4.5

Liga: CIS Minor

Bolag: BET365

Units: 3/5

Odds: 1.80 (finns till 1.90 atm faktiskt)

Spelstopp: Onsdag 16 Januari 09:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här