Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Next-gen!

november 6th, 2018

Ja, då är det dags för årets next-gen turnering. Formatet här är helt annat. Bäst av 5 sets spelas först till 4 games. Det tillämpas även ett no-ad system så seten kan gå undan ordentligt här. Detta gör det givetvis lite mer chansartat. 

Tiafoe – Hurkazs 
Ja, här är det klasskillnad alltså. Hurkazs bör inte hänga med här. Den ena spelar på atp touren medans den andra har tagit alla sina poäng, i princip, på challenger touren. Allt över 1.50 duger. 
Spel: Tiafoe 1.56. 

De Minaur – Caruana 
Caruana, ett italienskt wildcard som är med enkom av att han är just italienare. Givetvis är han totalt underlägsen alla andra här. Han håller normalt till på futuretouren medans resten av gubbarna är bra atp spelare. Chanslös är bara förnamnet. 
Spel: U3.5 set, 1.66, 365

Bokförs flat 5U! 

Lycka till! 

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här