Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL försäsong 16-17/9-2018

september 16th, 2018

Första matchen för säsongen var riktigt sur då vi åker på en straffläggning där Calgary hämtat upp 0-3 till 3-3. Man ledde straffarna med 1 straff kvar för Boston och man stod i 1,08 live. Surt surt. Nya tag denna kväll och natt!

New York Islanders – Philadelphia Flyers:

Islanders ML 1,93 + Ö2,5 1,55. Två helt olika lag möts. Hade detta varit under vanliga förutsättningar med vanliga laguppställningar hade man nog lutat mer åt Flyers. Men vi måste se till att det är försäsong och Flyers spelar med in princip 0 NHL-spelare. Den bästa spelaren man har i laget är Konecny i kvällens uppställning.

Islanders testar också lite spelare men har betydligt fler viktiga rollspelare med i laget. Eberle, Barzal, Leddy, Beauvillier, Clutterbuck för att nämna några.. Defensiven är det luriga i uppställningen och därför väljer jag att köra Ö2,5 också. Förväntar mig att Barzal o co kan få ganska bra snurr på Flyers relativt orutinerade lag.

Boston Bruins – Washington Capitals:

Två ganska orutinerade lag ställs mot varandra där det är en hel del yngre spelare som testas. Yngre spelare = fart = hawaii = mycket mål. Jag kommer att testa Ö5,5 1,95 då jag tycker det oddset känns bra till förutsättningarna. LeoVegas har exempelvis 1,78 på samma spel och jag tror vi kan se en hel del hawaii här.

Inga erfarna och duktiga NHL-målvakter i lineupen heller utan Caps kommer med Copley och Vanecek, medans Boston kommer med McIntyre och Vladar.

Vegas Golden Knigths – Arizona Coyotes:

Intressanta lineups även här. Vegas kommer till matchen med en riktigt vass offensiv. Bland annat Karlsson, Marchessault, Pacioretty och Nosek. Arizona har ett väldigt tunt lag och många NHL-spelare spelar ej. Kollar vi på backarna i Arizona så är det Capobianco, Connauton, Gross, Lyubushkin, Murphy och Oesterle. Som ni kan se, orutinerat.. Kan nog få det tufft mot offensivt starka lineupen Vegas kommer med där bland annat de spelare jag nämnde ovan kommer bli farliga.

Jag kommer välja att köra två spel här. Dels Vegas Ö3,5 (inkl ot) 2,10, samt Vegas ML 1,666. Kommer köra lite hårdare på Ö3,5 och det är på grund av defensiven Vegas kommer med. Relativt svag, samt Ferguson i mål.. Känns som minst 4 mål kan behövas för vinst. 


Kvällens spel:

Islanders ML 1,93 (2 units)
Islanders Ö2,5 1,55 (2 units)
Boston-Washington Ö5,5 1,95 (2 units)

Nattens spel:

Vegas ML 1,666 (1.5 unit)
Vegas Ö3,5 2,10 (2.5 units)

Tags:

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här