Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL försäsong 20/9-2018

september 19th, 2018

Riktigt fin gårdag med 11+u in. Columbus synades fint med -2,5 till hela 5,20. 7 matcher inatt:

Carolina Hurricanes – Tampa Bay Lightning:

Carolina FT, ML, Ö2,5 och Ö4,5. Spelade tidigare idag och legat uppe. Värde borta.

Carolina kommer med riktigt bra lag till matchen med sina bästa NHL-spelare medans Tampa ställer upp ett riktigt svagt b-betonat lag. Igår satt vi på Tampa i en liknande situation men tyvärr blev det förlust. Men vi satt på värdet och det kommer alltid en förlust någon gång.

Tampa visade dålig inställning och spelade oerhört dåligt. 17 skott på Carolina med in princip 0 NHL-spelare medans Tampa hade alla sina största stjärnor. Carolina är ett lag där många tävlar om plats och alla ger allt. Man kan aldrig vila och därför gillar jag verkligen Carolina inför denna match. Tampas spelare Stamkos och Co var väldigt lojja igår men kommer knappast tappa sina platser i NHL för det.

Nä här sitter vi på bra värde efter alla oddsdropp!

New York Rangers – Philadelphia Flyers:

Detroit Red Wings – Pittsburgh Penguins:

Pittsburgh ställer ett minst lika svagt lag som senast mot Buffalo. Detroit lite sämre lineup än Buffalos men man har fortfarande ett bra lag. Ska fortfarande inte stå såhär högt och vi testar FT hos LeoVegas!

Vi kör även ML 1,78 hos Coolbet efter att det sticker ut där! Sidor som exempelvis betsson har 1,58 och det kommer droppa hos Coolbet med.

Montreal Canadiens – Florida Panthers:

Florida med ett in princip fullt NHL lag. Barkov, Huberdeau, Yandle, Ekblad, Trochek, Bjugstad, Loungo, Malgin osv. Alla spelar. Montreal testar några av sina NHL stjärnor med lite andra utfyllnader. Montreal ett svagt lag överlag och det är stor skillnad på lagen här.

Florida droppat under dagen men ML 1,80 är fortfarande värde.

Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs:

Toronto FT 2,22. Toronto -2,5 5,10 (Ö3,5 funkar med). Toronto ML 1,76

Senast lagen möttes vann Toronto stabilt med ett helt ok lag där man mötte Ottawa som ställde bra lineup. Inatt ställer Ottawa ett riktigt B-betonat lag under tiden Toronto kommer med helt ok lineup med framförallt Marleau, Matthews och målvakten Andersen. Tänker mig 4-1/5-1 här. 

Minnesota Wild – St. Louis Blues:

Blues Ö2,5 och Ö5,5.

Var först inne på Minnesota Ö2,5 men sedan oddset där är så lågt så kör vi Blues. Blues har en väldigt intressant offensiv inatt och ska inte ha några problem att lösa linan. Man spelar bland annat med Schenn, Steen, Fabbri, Schwartz och Bozak. Bakåt har man Pietrangelo och Edmundsson.

Minnesota å sin hand har också en intressant offensiv men alltmer svag defensiv som kan få det tufft när Blues kontrar. Båda lagen sitter på målvakter som inte visat sig på stora scenen än och jag har svårt att se Minnesota med sin grymma offensiv inte hjälper oss på Ö5,5 här.. Så den testas med! 

Vancouver Canucks – Calgary Flames:

Inväntar lineups


Nattens spel:

Carolina Ö2,5 1,60 (2 units)
Carolina ML 1,90 (2 units)
Carolina FT 2,45 (1 unit)
Carolina Ö4,5 4,50 (1 unit)
Detroit FT 2,35 (2 units)
Detroit ML 1,78 (2 units)
Florida ML 1,80 (3 units)
Toronto -2,5 5,10 (1,5 units)
Toronto FT 2,22 (1 unit)
Toronto ML 1,76 (2 untits)
Blues Ö2,5 1,78 (2 units)
Wild-Blues Ö5,5 1,90 (2 units)

Tags:

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här