Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL – Lagspecialer säsongen 18/19

juli 10th, 2018

Jag har redan slängt upp sex speltips till säsongen 18/19 i detta inlägg:

http://nhlbettingblog.se/de-forsta-nhl-sasongsspelen-2018-19/

Såg nu att betsson släppt lagspecialer till säsongen 18/19 och vi passar på så fort som möjligt:

Bästa placering: Rangers (h2h Islanders) – 1,90

Fint värde här enligt mig. Rangers är ett yngre och alltmer intressant lag numera än tidigare och kommer förmodligen inte att slåss om SC på ett tag. Däremot tror jag inte vi kommer se Rangers i botten under 18/19. 

Angående Islanders så tror jag dom kommer husera i botten den kommande säsongen då det stundstals verkligen inte såg bra ut förra säsongen. Man hade inte alls psyket och lagandan för att vinna de viktiga matcherna för att hamna på en topp 8 placering. Man var med i racet ett bra tag men sedan tappade man allting. Farliga framåt men katastrofala bakåt. NU har man även skickat iväg sin offensiva viktigaste pjäs, Tavares, till Toronto och många ställer sig frågan vart Islanders är påväg?

Nä, tror vi kommer se Islanders i botten den kommande säsongen och att vi får 1,90 på att Rangers kommer ovanför känns värt. Vi kör denna.

Bästa placering: Arizona (h2h Ottawa) – 1,80

Väldigt bra spel. Arizona var pågång i slutet av förra säsongen och om man tar en titt från och med 1e januari 2018 till att säsongen var över så hamnade faktiskt Arizona på en 16e plats medan Ottawa hamnade på en 26e plats (av 31 lag).

Arizona hade stora problem med skador första halvan och en av lagets bästa spelare, målvakten Raanta (ja han var så bra), var skadad. Nu väntar ny säsong och laget ser intressant ut.

Ottawa har tappat/kommer tappa stora delar av laget och man vet inte ritkigt vart man är påväg just nu. Lagets största stjärna, och ligans bästa defensiva spelare, kommer att lämna. Jag snackar om stjärnan Karlsson. När väl detta sker och om eventuellt även Ryan lämnar så tror jag oddset inte kommer ligga såhär högt när säsongen drar igång.

Utöver detta har redan Hoffman fått lämna och var en av de viktigaste framåt Ottawa hade. Detta efter ett tumult familjerna emellan Karlsson och Hoffman. Det var ganska självklart att båda inte skulle stanna och nu ser det ut som att Hoffman fick gå och även Karlsson kommer att gå. Loss/loss för Ottawa här helt enkelt.

Känns som två lag som går åt olika håll och nu denna säsong kommer även detta visas i tabell-läget.


Spelen:

Rangers (h2h Islanders) 1,90 – 3 units
Arizona (h2h Ottawa) 1,80 – 7 units

annars även lite fler intressanta spel som att Vegas hamnar före Sharks / Kings till hela 2,50 men vågar ej röra dessa än då man inte riktigt har koll på hur lagen kommer se ut där till 100% än. Vegas har fått in Stastny vilket är intressant!

Även Arizona före Vancouver kan funka. Likaså med Kings före Anaheim. Sist ut har vi även Devils hamna före Buffalo.

Men vi suger på dessa karameller lite ett tag och ser hur lagen utvecklas innan vi rör dom.

Tags:

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här