Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-matcher 1-2/3-2014

mars 1st, 2014

Tankar kring kvällens/nattens matcher: Blir kort med motivering för att hinna få ut spelen.

New York Islanders – New Jersey Devils: Obs, matchstart 19:05

Tror Devils kan komma att ha bra koll på Islanders. Man kommer spela tight och smart och jag tror Islanders kommer få det svårt att hitta vägar genom Devils D. Islanders U2,5 1,86 kommer att spelas.

Philadelphia Flyers – New York Rangers: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Boston Bruins – Washington Capitals: Obs, matchstart 19:05

Båda lagen kommer från två målrika matcher men inatt tror jag inte det kommer bli så. U5,5 intressant för er som känner för att testa. För min del så kommer jag gå in på Washington U2,5 1,64. Rask tillbaka i kassen för Boston och han var väldigt bra under OS så han kommer med bra självförtroende och bra flow i sitt spel. Boston kommer mala på och vara revanchsugna efter förra matchens sura förlust, inte ofta man ser Boston tappa sådär.. Washington kommer få ta smällen i en jämn kamp där det kommer vara målsnålt. Det är så jag ser matchen och Washington U2,5 1,64 spelas.

Columbus Blue Jackets – Florida Phanters: Obs, matchstart 20:05

Florida U2,5 1,74 spelas. Columbus bör kunna föra denna match helt ok. Bobrovsky i mål kommer behöva hålla sig i normal nivå för att detta ska funka men tror på målsnål match i överlag så Florida U2,5 känns riktigt bra. Columbus har haft enkelt för Florida senaste tiden och har i dagsläget 6 raka vinster där Florida enbart gjort sju mål på Columbus under dessa 6 matcher..

Nashville Predators – Winnipeg Jets: Obs, matchstart 21:05

Nashville Ö2,5 1,70. Jag tror på Nashville här, ML funkar också för er som inte gillar Ö/U 2,5-spel. Själv spelar jag Ö2,5 för jag tror på en målrik match. Nashville har bra go i laget nu efter förra matchen och Winnipeg övertygade inte emot Phoenix (enligt mig). Även om man hittade ett sätt att vinna matchen. Nashville har vunnit 14/19 matcher är också värt att tillägga.

Dallas Stars – Tampa Bay Lightning: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Los Angeles Kings – Carolina Hurricanes: Obs, matchstart 22:05

Spelbolagen gör rätt som sätter Kings som favoriter här. Man har kommit igång efter den usla period man hade. Dock så vill jag varna alla för jag har en känsla av att en skräll kan ske här. Kings höll nollan senast och Carolina är ute och jagar efter en vinst, känns bara som att det är upplagt för en typisk ''skräll-match''. Jag hittade ett spel som jag såg värde i. Jag kan tänka mig att det kommer bli en tight match med få mål och Kings U3,5 1,64 tycker jag är högre än vad jag hade förväntat mig. Och eftersom jag även har en känsla på skrällen så känns ju U3,5 helt ok. Tvivlar på att Kings gör över 3 mål men ändå förlorar.. Men nu händer det väl bara för jag skrev så haha.

Montreal Canadiens – Toronto Maple Leafs:

Ö5,5 2,06

Chicago Blackhawks – Pittsburgh Penguins:

Blackhawks ML 1,70

Edmonton Oilers – Calgary Flames:

U5,5 1,84


Intressanta spel:

Islanders U2,5 1,86 (3 units)
Washington U2,5 1,64 (2 units)
Florida U2,5 1,74 (4 units)
Nashville Ö2,5 1,70 (1 unit)
Kings U3,5 1,67 (3 units)
Montreal-Toronto Ö5,5 2,06 (3 units)
Blackhawks ML 1,70 (2 units)
Edmonton-Calgary U5,5 1,84 (2 units)

Nattens All-in singel: Skippar inatt

NHL 2013-14

Lycka till inatt!


Tycker ni att jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1000 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här