NHL-matcher 13/2-2018 (Bethockeystick) | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-matcher 13/2-2018 (Bethockeystick)

februari 12th, 2018

Coolbet – Resa till VM i Ryssland tävling – Klicka här

Under 12 veckor kommer Coolbet att ha 12 unika tävlingar. Vinsten varje vecka? En betald resa med flyg, hotell och matchbiljetter för två personer till årets VM i Ryssland!

Just nu är det tävling med Champions League för att vinna denna veckans biljetter!

Klicka på bilden eller länkan ovanför för att komma till kampanjen med mer info om hur du vinner vecka 3 av 12 som pågår just nu


Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning

Se spread för spel. Två formstarka lag som ställs mot varandra här. Gillar att vi får Bolts som underdogs då jag tycker laget är en nivå högre än Leafs som haft en del studsar med sig på slutet. Bör vända snart och Bolts bör bli en tuff uppgift för laget. 

 

Arizona Coyotes – Chicago Blackhawks

Hawks ML/Ö2.5 mål. Chicago är inte det Chicago vi är vana att se för tillfället och man är helt enkelt inte bra i år. Dock ställs man mot ett ännu sämre lag och nu har man chansen att hitta tillbaka till ett vinnade spår igen. Bör ha bra chans att ta två poäng här. Bör behöva göra 3 mål för vinst då Forsberg startar…

 

Edmonton Oilers – Florida Panthers

Oilers ML. Gillar det jag sett av Oilers på slutet även om man radat upp 3 raka förluster on the road. På hemmais är man ett betydligt starkare lag och man möter ett Panther som vi vet har svårt med försvaret. Har McDavid en bra dag kan detta bli upskåpning. 

 

Nattens spel

Hawks ML @ 1.80 2/7u

Hawks Ö2.5 mål @ 1.694 2/7u

Oilers ML @ 1.74 4/7u

Trippel: Bolts FT + Hawks FT + Oilers FT @ 12.60 1/7u

Once in a life time: Bolts Hcp -1.5 + Hawks Hcp -1.5 + Oilers Hcp -1.5 @ 35.97 0,5/7u

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

3 Kommentarer

  1. Martin skriver:

    Lycka till med trippeln, hoppas den går in! 🙂

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.