Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-MATCHER 15/3-2019

mars 14th, 2019

Buffalo Sabres – Pittsburgh Penguins

Se spread för spel. Ö6.5 mål funkar

 

New York Islanders – Montreal Canadiens

Skippar. U5.5 mål funkar men tycker oddsen är på gränsen och väljer att skippa. 1.83 är ok, helst 1.90.

 

Philadelphia Flyers – Washington Capitals

Ö6.5 mål/Ö1.5 mål P1

 

Ottawa Senators – St Louis Blues

Sens ML/FT/Ö5.5 mål. Blues är skadeskjutet och saknar Tarasenko, Schenn Edmundson (spelar eventuellt), Gunnarsson, Perron. Dvs man är enormt försvagadfe både offensivt och defensivt. Sens är usela inget snack om det men med tanke på att man är helt borta från slutspel finns det goda chanser för de unga spelarna att ta för sig. Ser en öppen match här som lär bli hawaii och då ska Ö5.5 mål vara bra. Gamblar även Sens ML/FT då Blues som sagt är väldigt skadebelagda och sett till deras insats mot Coyotes senast så var man inte spetsiga. Sens kan straffa.

 

Detroit Red Wings – Tampa Bay Lightning

Wings ML/Ö6.5 mål. Ja såklart är detta ett litet långskott. 0 vinster för Wings mot detta mer eller mindre ostoppbara Tampa gör att nattens val här är lite sjukt. MEN jag utgår från att Tampa som nu är officiellt klara för slutspel kommer att gå ner sig mer och mer då man kommer träna ner sig för att hitta formen till slutspel. Man möter ett av ligans sämsta lag och motivationen för att gå ut och kötta i denna matchen tror jag inte är hög. Allt detta gynnar Wings som nån gång kommer bryta denna svit. När vi får 4.00+ på ML seger på hemmais så måste jag testa. 

 

Minnesota Wild – Dallas Stars

Ö5.0 mål. Väldigt skum satt lina tycker jag i en väldigt målrik säsong. Två lag som absolut inte öst in mål men två lag som besitter fin offensiv kvalite. Tycker ändå det är stor chans på minst 2 mål från båda lagen här och då frirullar vi. Plockar Ö5.5 mål också med 1u till höga 2.45. 

 

Winnipeg Jets – Boston Bruins

Ö6.5 mål/Ö1.5 mål P1

 

Arizona Coyotes – Anaheim Ducks

Skippar. Sög lite på Coyotes FT men favoriter till 2.10 lockade inte även om Coyotes är bättre än på länge och behöver vinna för att behålla sin slutspelsplats. 

 

Los Angeles Kings – Nashville Predators

Skippar. Inget som lockade här då Preds är totalt usla just nu. Uddlösa och inte nått att komma med. Möter ett avslaget Kings som man inte vet vart man har. U5.5 mål enda som kan vara ok men oddsen för låga där. 

 

San Jose Sharks – Florida Panthers

Ö6.5 mål. Två lag som besitter mycket stark offensiv och öst in mål på slutet. Panthers ställer Montembeault i mål mot detta formstarka Sharks med 6 raka vinster i ryggen känns som en tuff uppgift. Men båda lagen tror jag kan sätta en del puckar här och Ö6.5 mål sitter bäst till. 

 

Nattens spel

Blues-Sens Ö5.5 mål @ 1.79 3/7u (Betsson)

Sens ML @ 3.30 2/7u (Bet365)

Sens FT @ 4.75 1/7u (Bet365)

Wings ML @ 4.10 3/7u (Bet365)

Wild-Stars Ö5.0 mål @ 1.83 3/7u (Betsson)

Wild-Stars Ö5.5 mål @ 2.45 1/7u (Betsson)

Sharks-Panthers Ö6.5 @ 1.79 3/7u (Betsson)

Dubbel: Caps-Flyers Ö1.5 mål P1 + Wings-Tampa Ö1.5 mål P1 @ 2.84 3/7u (Bet365)

 

Twitter: @bethockeystick

Spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/hocketstick1819

Lycka till!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här