Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-matcher 15-16/3-2014

mars 15th, 2014

Bra natt återigen. Tidiga matcher ikväll och jag kommer jobba idag så gör uppdatering runt 15 på mobilen

Kvällens/Nattens tänk:

Boston Bruins – Carolina hurricanes: Skippar

Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins: Obs, matchstart 18:05

Ö5,5 1,87. Pittsburgh rånar mig än en gång och jag känner sån ilska emot det laget nu.. Hoppas på natten nu!

Montreal Canadiens – Ottawa Senators:

Montreal ML 1,72 nattens All-in singel + Ö5,5 2,10 + Montreal Ö2,5 1,67. Montreal spelade helt okej senast (med tanke på motståndet) emot Boston och det känns som att en vinst ligger bakom hörnet för Montreals del nu.. Ottawa går inte ens att jämföra med Boston denna säsong. Såg även Ottawas senaste match emot Nashville och visst, Ottawa spelar med bra fart framåt. Men man spelar helt utan att tänka. Man kör All-in framåt och skiter i hur det går bakåt. Sånt bör straffa sig emot skickliga Montreal som brukar kunna utnyttja sådana matcher. Som man exempelvis gjorde emot Carolina när jag hade Montreal som All-in singel. Om Montreal spelar som man gjorde emot Boston så kommer Ottawa åka på väldigt mycket bakåtmål när man spelar så offensivt som man gör. Montreal är bättre än Nashville på D denna säsong och en Price i mål bör kunna hjälpa Montreal till att få en vinst inatt. Samtidigt tror jag inte att Ottawa sviker framåt utan dom kommer göra mål också och det kommer bli mycket chanser. Ö5,5 är också att vänta och jag går in på tre spel här.

Tampa Bay Lightning – New Jersey Devils:

Tampa Ö2,5 1,65. Går på känsla här, samt att Tampa äntligen fick sin islossning senast och en efterlängtad vinst. Nu bör självförtroendet stiga och man har något att bygga vidare på.

New York Islanders – Buffalo Sabres:

Islanders satta som favoriter till hela 1,64… (trots att man har tre raka förluster hemma emot Buffalo och startar med Nilsson i mål). Ett enda stort skämt är vad det är… Buffalo Ö2,5 2,00 spelas utan att ens tveka (värdespel)

Nashville Predators – St. Louis Blues:

U5,5 1,60. Nashville vet vad som kommer behöva göras här. Man måste spela smart och tänka med D för att ha en chans emot ett stekhett Blues som går som tåget.. Nashville med bra flow i spelet på sistone. Tror det kan bli en kamp mellan två lag som kommer spela smart och använda defensiven och därav få mål. Spela X ni som vill gamla till bra odds.

Minnesota Wild – Columbus Blue Jackets:

Wild ML 1,67

Phoenix Coyotes – Calgary Flames:

Phoenix Ö3,5 2,25

Los Angeles Kings – Anaheim Ducks:

Kings Ö2,5 1,75


Intressanta spel:

Flyers-Pittsburgh Ö5,5 1,87 (2 units)
Montreal ML 1,72 (5 units)
Montreal Ö2,5 1,67 (2 units)
Montreal-Ottawa Ö5,5 2,10 (3 units)
Tampa Ö2,5 1,65 (3 units)
Buffalo Ö2,5 2,00 (2 units)
Nashville-Blues U5,5 1,60 (2 units)
Minnesota ML 1,67 (2 units)
Phoenix Ö3,5 2,25 (1 unit)
Kings Ö2,5 1,75 (2 units)

Nattens All-in singel: Montreal ML

Montreal All-in singel

Pittsburgh svek som vanligt.. Valde mellan Flyers Ö2,5 och Ö5,5.. Trodde inte Pens skulle gå ut och göra 0 mål.. zzzz. Hoppas det går bättre inatt!


Tycker ni att jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1000 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

2 Kommentarer

  1. BlooNHL skriver:

    Vilken natt! Habs stod för den sjukaste upphämtning man någonsin sett!

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här