Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-matcher 19/20-2013

oktober 19th, 2013

Natten kan ha varit något av det mest nervösa jag varit med om.. Min tidigare sämsta natt sedan jag började med bloggen har legat på ca minus 7-8 units. Inatt fanns chansen till att gå -13 units. Allt hängde på straffarna i Anaheim-Phoenix. Anaheim löste det och jag gick ca plus/minus noll. Var sjukt nervös.

Inatt nya tag:

Pittsburgh Penguins – Vanocuver Canucks: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Ottawa Senators – Edmonton Oilers: (Matchstart 20:05)

Tycker inte det är värt att gå in på Ottawa ML (singel) när Edmonton ligger och lurar på 3 raka förluster. Däremot Edmonton U2,5 värt ett försök? Om Ottawa bara kommer in pigga i matchen och spelar smart så kommer man vinna detta och då ska inte Edmonton lyckas göra 3 mål på kungen Lehner. Edmonton U2,5 1,91 testas.

Chicago Blackhawks – Toronto Maple Leafs:

Tror på Chicago men lite lågt odds på ML.. För er som kör dubblar så är Chicago ett intressant spel till dubbeln. Uppdatering: Chicago ML 1,53 nattens All-in singel.

Tampa Bay Lightning – Boston Bruins: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

New Jersey Devils – New York Rangers:

Intressant match mellan två lag som floppat än sålänge. Devils fortfarande utan seger denna säsong och det SKA brytas någon gång. Jag anser att man har hyffsad chans till det inatt. Känns som att Devils ML 1,92 är värt ett försök och jag tror man kommer försöka hålla tätt bakåt inatt. Rangers vann senast, men det betyder ingenting om det blir förlust inatt igen. Då är man åter igen: Krislag. Man är fortfarande väldigt mycket sämre än tidigare säsonger.

Buffalo Sabres – Colorado Avalanche:

Colorado förlorade senast, för första gången denna säsong. Nu är det dags att hitta tillbaka in i vinnarspåret för att visa att man är ett lag för övre sidan av tabellen. Man måste kunna klara av att ta en förlust och bygga vidare efter det. Svacka nu och man rasar snabbt i tabellen. Buffalo imponerar inte på mig denna säsong och enligt mig är man det sämsta laget i NHL tillsammans med Flyers och Devils än sålänge… Colorado bör kunna störa Buffalo bra i denna match och faktum är att man vunnit de senaste fem matcherna emot Buffalo. Colorado ML 1,69 kommer definitivt testas. Colorado ML nattens andra All-in singel.

Montreal Canadiens – Nashville Predators:

Svår match, då lagen inte spelat mycket emot varandra tidigare. Tror på Montreal dock. Det som talar för Montreal är att Nashville brukar se borta och vilsna ut på bortaplan. Nashville har haft en del hemmamatcher på raken nu och där vet vi att Nashville kan överraska. Man har bra känsla i laget med sina fans bakom sig. När man är borta på roadtrips brukar det bli problem och frågan är hur det ska gå denna gång? Nashville U2,5 1,70 testas.

Washington Capitals – Columbus Blue Jackets: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

New York Islanders – Carolina Hurricanes:

Intressant match mellan två lag som inte tänker så mycket D när de spelar. Islanders gör iaf inte det på hemmaplan. Kan komma att rinna iväg målmässigt.. Islanders kommer antagligen att ha spelet men Carolina har visat förr emot Islanders att man utnyttjar kontringarna och oftast lönar det sig rejält, då man vunnit de flesta möten lagen emellan. Ö5,5 1,97 testas, samt Carolina Ö2,5 1,85.

Florida Phantes – Minnesota Wild:

Tycker Minnesota spelar bra, synd bara att man inte får den utdelning som man vill ha. Florida däremot är svaga och Minnesota har vunnit 5/6 möten borta emot Florida. Minnesota lär fortsätta med sin gameplan och pressa på rejält på motståndarna i form av mycket skott. Nu är det dags för utdelning! Harding vs Thomas i mål känns 50/50, men Harding har visat sig stark under säsongen. Att man får Minnesota ML till hela 1,72 går bara inte att undvika.

Phoenix Coyotes – Detroit Red Wings: Skippar, rör ej Detroit matcher.. Tror dock på Phoenix!

San José Sharks – Cagary Flames:

Sharks ML 1,35 ETT SKÄMT? Minns inte senast jag såg ett så lågt odds på ett lag (ML). Calgary startar med Ramo i mål igen och senast han stod gjorde han inget bra intryck på mig. Så varför inte testa Sharks Ö3,5 2,00? Sharks lär vara riktigt taggade, sedan förlusten senast, och fullständigt mata skott på mål. Hemma är man starkast i NHL och om jag hade varit motståndarlaget hade jag varit rädd. Ö3,5 2,00 testas, låg insats.

Los Angeles Kings – Dallas Stars: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar


Intressanta spel:

Edmonton U2,5 1,91 (1 unit)
Chicago ML 1,53 (6 units)
Devils ML 1,92 (2 units)
Colorado ML 1,69 (5 units)
Nashville U2,5 1,70 (3 units)
Islanders-Carolina Ö5,5 1,97 (2 units)
Carolina Ö2,5 1,85 (1 unit)
Minnesota ML 1,72 (3 units)
Sharks Ö3,5 2,00 (1 unit)

Ps. hinner inte uppdatera spreadsheet innan matchstart, men ni har spelen här, samt antal units inom parantes! Uppdaterar spreadsheetet så fort jag kan inatt eller imorgon!

Nattens All-in singel: Colorado ML och Chicago ML

Chicago All-in singel

Colorado All-in singel

Lycka till inatt så hoppas vi på att det vänder!


Gör som jag och spela på Betsson och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på länken här under för att komma till sidan och registrera sig!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här