Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-matcher 20-21/1-2014

januari 20th, 2014

Tack och lov att U5,5 gick in inatt på Rangers-Capitals. Haft en hel del flyt senaste två dagarna. Framförallt Detroit Ö2,5… Kul, men samtidigt väldigt oroväckande..

Nattens tänk: uppdateras under kvällen

New York Islanders – Philadelphia Flyers: Obs, matchstart 19:05

Kommer spela Flyers ML 2,01 och skulle gjort alla dagar i veckan. Gav aldrig ut motivering till Flyers i förrgår (Var All-in singel då), för hann ej. Men Flyers spelstil passar utmärkt emot Islanders och det brukar ofta sluta med Flyers vinst när lagen möts. Spela Flyers varje gång emot Islanders = du kommer gå plus i längden. Islanders brukar gå raka vägen in i fällan när man möter Flyers och därför har Flyers vunnit 42/57 möten lagen emellan…  Skulle det bli så att Islanders för en gångs skull vinner så tar jag det, och vinner tillbaka pengarna nästa gång lagen möts. Blir dock inte All-in singel på Flyers idag, då det är på bortaplan, samt antagligen ett revanchsuget Islanders. Kommer spela två till spel: Ö5,5 1,83 och Flyers Ö2,5 1,72

Boston Bruins – Los Angeles Kings: Obs, matchstart 21:05

Ö5,0 2,11 känns spelvärt. Sett båda lagens senaste matcher och båda lagen spelade väldigt bra och borde haft mer mål i sina matcher. Borde bli utdelning snart och när linan ligger på 5,0 till 2,11 är det svårt att låta bli att röra… lagen emellan snittar 6,1 mål och även det talar för Ö5,0. Kommer dock spela på låg insats.

Pittsburgh Penguins – Florida Phanters:

Pittsburgh bör ha denna matchen i sina händer. Man brukar ha enkelt för Florida och nu spelar man även på hemmaplan, senast man förlorade emot Florida hemma var 3/1-2009. Man har åtta raka hemmavinster emot Florida i dagsläget. Kommer att spela Florida U2,5 1,63. Känns bra och Florida har inte gjort över 2 mål på de sju senaste bortamötena emot Pittsburgh. Sålänge Pittsbrugh kommer ut med rätt inställning och sålänge inte Fleury gör ett slutspel så ska U2,5 gå in.

Detroit Red Wings – St. Louis Blues:

Ett av NHLs bästa lag, Blues, bör vara taggade på revanch inatt efter två (!) raka hemmaförluster. Dock väldigt tungt motstånd i Kings (ett av de fem bästa lagen denna säsong) och Anaheim (NHLs bästa lag). Nu möter man ett Detroit som inte alls är sig lika på hemmaplan och man får ML till 1,65. Detroit levde på tur i sin senaste match emot Kings och bör ha förlorat.. 2-2 målet är sick och det ska bara inte hända… Nä, för att man ska vinna ännu en hemmamatch emot ett sådant bra motstånd som Blues så krävs mer än tur i mitt tycke. Och nej, Detroit är inte skickliga på hemmaplan denna säsong, och jag spelar Blues ML 1,65. Skulle Detroit visa upp bra spel och faktiskt vinna matchen (utan flyt), ja då kan jag börja fundera kring om Detroit börjar hitta tillbaka till sin form hemma i Joe Louis Arena igen..

Phoenix Coyotes – Toronto Maple Leafs:

Två lag som bör kunna gå loss på varandra. Även två lag som hittat tillbaka in i formen efter långa perioder av svackor. Ser Ö5,5 som en bra möjlighet här och samtliga matcher Phoenix haft hemma emot Toronto har gått på Ö5,5. Kommer spela Ö5,5 1,80 på en låg insats.

Nashville Predators – Dallas Stars: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

San José Sharks – Calgary Flames: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar


Intressanta spel:

Islanders-Flyers Ö5,5 1,83 (1 unit)
Flyers ML 2,01 (2 units)
Flyers Ö2,5 1,72 (3 units)
Boston-Kings Ö5,0 2,11 (1 unit)
Florida U2,5 1,63 (3 units)
Blues ML 1,65 (3 units)
Phoenix-Toronto Ö5,5 1,80 (1 unit)

Nattens All-in singel: Skippar inatt

NHL 2013-14

Lycka till kära läsare.


Tycker ni att jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här