Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-matcher 26-27/10-2013

oktober 26th, 2013

Ni som är med i utslagningsomgången. Glöm inte att kommentera i ''Be smart, Bet smart'' tävlingen. Inlägget ligger precis nedanför detta om ni scrollar nedåt. Ni har till matchstart på er!

Nattens tänk kommer här:

Uppdateras löpande under kvällen!

Phoenix Coyotes – Edmonton Oilers: (matchstart 21:05)

Tror på Phoenix men ML är för lågt. Phoenix har varit starka på hemmaplan och överraskat såhär långt under säsongen. Edmonton startade oerhört svagt men har höjt sig på sistone. Framförallt defensiven som blivit lite bättre efter den katastrofala inledningen. Matcher mellan Phoenix och Edmonton brukar bli målsnålt och de senaste fem matcherna har gått U5,5. Tror inte Edmonton kommer lyckas göra mycket mål ikväll med tanke på Phoenix starka hemmaspel och Edmonton U2,5 1,77 testas.

Tampa Bay Lightning – Buffalo Sabres:

Tampa ÄR starka i år, säger det ännu en gång. Man spelar bra och man klarade Ö2,5 hemma emot Chicago väldigt bra. Man har fått in en mer stabil målvakt i Bishop. Buffalo däremot är inte bra och visst, man vann igår borta emot Florida.. Men Florida är inte heller bra, så var väl mer en fråga i vilket av lagen som skulle spela minst dåligt. Enroth räddade förövrigt Buffalo igår och Buffalo övertygar inte alls. Tampa ML är tyvärr för lågt och jag går inte in på Ö3,5 med tanke på att Buffalos målvakter Miller/Enroth är det enda som övertygar i laget. Däremot Buffalo U2,5 1,64 testas.

Toronto Maple Leafs – Pittsburgh Penguins:

Jag gillar att man får Pittsburgh ML 1,70 när laget ligger på två raka förluster. Man kommer vara sugna på att bryta negativa trenden och Toronto har inte övertygat lika mycket som i inledningen av säsongen. Man låter framförallt motståndarlagen föra spelet mer och sånt kan straffa sig emot lag som Pittsburgh med skickliga spelare som Crosby och Malkin i laget. Pittsburgh ML 1,70 testas!

New York Islanders – Philadephia Flyers:

Flyers med bra känsla i laget efter en efterlängtad vinst senast? Islanders vann borta emot Pittsburgh inatt och ja, den matchen måste tagit på krafterna. Nu möter man Flyers som brukar straffa Islanders rejält. Flyers har vunnit 44/62 möten emot Islanders och man brukar trivas bra. Att få utvilat Flyers ML till 1,97 emot trötta Islanders som dessutom ställer usla Poulin i mål kan jag inte bara låta bli att köra. Flyers ML 1,97 spelas!

Montreal Canadiens – San José Sharks:

Sharks rånade på poäng senast borta emot Boston. Nu måste bara utdelningen komma och Montreal är inget dåligt lag heller för den delen.  Montreal kommer också få utdelning på sina chanser och minst 3 mål är att vänta. Så en målrik match där det kommer vara mycket chanser åt båda håll är vad jag ser framför mig. Lagen har snittat 6,6 mål per match emot varandra och kapaciteten i offensiven för att hålla uppe snittet finns där även denna säsong. Så Ö5,5 2,15 testas.

Detroit Red Wings – New York Rangers: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Boston Bruins – New Jersey Devils:

Ser bara ''Boston-vinst'' här. Har svårt att se Devils ta detta. Man är sämre än Boston och man har förlorat 11/12 senaste mötena emot Boston. Boston ML 1,46 lite väl lågt? Överväger All-in singel här.. Ö2,5 1,65 Boston spelas. Man möter ett Devils som släppt in minst 3 mål i 9/10 matcher denna säsong… Boston har bra tyngt inom laget och man kommer sätta mycket press på Brodeur. Frågan är om han klarar av trycket? Det tror jag inte han gör..

Dallas Stars – Winnipeg Jets:

Tror på Dallas här och oddset Dallas ML 1,67 är helt ok! Det som oroar mig är att Winnipeg visade upp riktigt bra spel borta emot Nashville senast. Man spelade MYCKET bättre än vad jag hade förväntat mig. Men Dallas visade sig starkast senast och man bör även ta Winnipeg tycker jag.. Dallas ML 1,67 spelas. Testar även Winnipeg U2,5 1,91. Lehtonen i Dallas är riktigt bra just nu och har en räddningsprocent på ca 95, vilket han även bevisade senaste matchen. 

Nashville Predators – St. Louis Blues:

Carter Hutton startar i kassen inatt igen och har övertygat allt mer denna säsong. Frågan är inte om han är påväg att ta över förstaspaden? Får en känsla av detta… Svår match annars förövrigt och Nashville ML 2,06 lockar. Testar på 1-2 unit. Enbart för att Nashville är starka hemma och man har en bra feeling inom laget. Blues däremot är motsatsen, man har underpresterat på sistone o att vända negativ trend borta emot Nashville är aldrig enkelt… (särskilt inte när man är b2b…)

Chicago Blackhawks – Minnesota Wild:

Chicago måste vinna ikväll. Inte enbart för sig själva utan även för sina fans. Man behöver visa att man är ett lag som kan gå hela vägen även denna säsong. Wild spelat bra på sistone men man har vunnit sina matcher på hemmaplan. Minnesota har enbart vunnit 1/5 bortamatcher denna säsong och vinsten kom emot usla Buffalo… Och då vann man med enbart 2-1. Bortaspelet imponerar inte för Minnesota och frågan är om man får det enkelt ikväll? Nä Chicago ML 1,55 spelas som nattens All-in singel! Spelar även Minnesota U2,5 1,61. Minnesota har inte gjort över 2 mål på en enda bortamatch i år. Och då har man ändå mött lag som Calgary, Tampa, Buffalo osv borta som inte tänker mycket defensivt…

Calgary Flames – Washington Capitals:

Calgary med Rämö i mål återigen och det håller inte. Ingen målvakt i Calgary håller och där sitter ett stort problem. Washington med effektiva spelare kommer antagligen få in ett antal mål och Ö2,5 1,65 känns värt ett försök. Värt att tillägga är även att Washington gjort minst 3 mål i fyra raka matcher emot Calgary.


Intressanta spel:

Edmonton U2,5 1,77 (2 units)
Buffalo U2,5 1,64 (2 units)
Pittsburgh ML 1,70 (3 units)
Flyers ML 1,97 (2 units)
Sharks – Montreal Ö5,5 2,15 (2 units)
Boston Ö2,5 1,65 (3 units)
Dallas ML 1,67 (4 units)
Winnipeg U2,5 1,91 (2 units)
Nashville ML 2,06 (1 unit)
Chicago ML 1,55 (6 units)
Minnesota U2,5 1,61 (2 units)
Washington Ö2,5 1,65 (2 units)

Nattens All-in singel: Chicago ML

Chicago All-in singel

Dags att jobba in Chicago inatt och en hel del andra spel. Hoppas på det bästa! Lycka till alla!


Gör som jag och spela på Betsson och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på länken här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här