Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-matcher 30/10-2018

oktober 29th, 2018

Toronto Maple Leafs – Calgary Flames

Leafs FT/U6.5 mål. Leafs utan Austin Matthews som skadade sig senast, men med Leafs bredd ska man ha bra chans till seger i natt igen. Flames ser inte bra ut om du frågar mig då man defenisvt har stora problem trots att man enligt mig har toppklass på backuppsättningen. Senast mot Caps lyckades man komma tillbaka från ett 0-2 samt 2-3 underläge och ta med sig en poäng men Flames har många brister. Leafs på hemmais är riktigt svårtslagna och går aldrig att räkna bort och med en moraliskt stark seger senast efter sen vändning mot Jets så tror jag man rider vidare på segertåget i natt. 

 

Vancouver Canucks – Minnesota Wild

Canucks ML/FT/Ö2.5 mål. Se spread för alla spel. Canucks har i natt tillbaka både Brock Boeser och Elias Pettersson vilket jag ser som ett stort positivt tecken då Canucks spelat många bra matcher men inte haft den där spetsen i de förluster man åkt på. Wild är förvisso i bra form, men det är främst på hemmais man dominerar. Man ska nu iväg på en lång roadtrip och jag tror det kan bli jobbigare för Wild från och med nu. Canucks ska inte underskattas på hemmais och jag testar raka segern här. Annars funkar Canucks Ö2.5 mål mycket bra då jag tror man med dessa offensiva pjäser i laget ingen och mållösa senast mot Pens kan ge lite ketchup.

 

Nattens spel

Leafs FT @ 2.15 4/7u

Canucks FT @ 3.25 3/7u

 

Till imorgon 31/10:

Sharks Hcp -1.5 @ 2.34 (vs NY Rangers) 4/7u

 

Twitter: @bethockeystick

Spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/hocketstick1819

Lycka till!

 

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här