Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-matcher 4/12-2018

december 3rd, 2018

Esport bara växer. Nu är nästa major i Katowice och Coolbet har lagt ut en liten tävling där man kan vinna biljetter till denna upplevelse.

Konto kan göras här och ni har även info hur man deltar under länken.

Ps. Om ni deltar i denna tävling så har ni också chansen att delta i julkalendern här hos NHLbettingblog. 


New Jersey Devils – Tampa Bay Lightning 

Devils ML/FT. Devils har stora problem, men om nått så är det på hemmais man varit bra i år. Tampa har krossar Devils x2 denna säsong och formen för Tampa finns där. Man stod för en vänding mot Florida Panthers i derbyt senast efter att legat under 2 gånger med 2 mål. En stark insats, men spelet mot Panthers var inte på topp. Man var många gånger pressade och väldigt sjukt att man lyckades vinna matchen. Fortsätter borta nu och tror Devils som tidigare år haft hyfsad koll på Tampa. Tycker oddsen på Devils här är bra och bör kunna ha bra chans så länge man är med från början. 

 

Nashville Predators – Buffalo Sabres

Se spread för spel

 

Dallas Stars – Edmonton Oilers

Oilers FT. Oilers börjar se heta ut just nu och man har tre raka vinster i ryggen. Man slog Dallas med 1-0 i säsongens tajtaste match för några dagar sedan och efter det har man slagit LA Kings och senast Vegas i 3 riktigt tajta matcher. Det är verkligen Mikko Koskinen som tagit över förstaspaden i Oilers och spelat fantastiskt målvaktsspel samtidigt som Oilers D sett lugn och kontrollerad ut. Koskinen höll nollan mot Stars i 1-0 vinsten i OT och nu startar han igen. Stars vann med 1-2 mot Vancovuer efter en vänding från 1-0 till 1-2 i tredje perioden. Riktigt gnetig match där ingen av lagen skapade speciellt mycket. Tycker Oilers form och starka defensiv just nu talar för att man har bra vinstchanser i natt igen. 

 

Nattens spel

Devils ML @ 2.17 2/7u (Pinnacle Sports)

Devils FT @ 2.85 1/7u (888Sport)

Oilers FT @ 2.80 3/7u (Bet365)

 

Twitter: @bethockeystick

Spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/hocketstick1819

Lycka till!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här