Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-MATCHER 5/12-2018

december 4th, 2018

Florida Panthers – Boston Bruins

Skippar. Svår 50/50 match. Skadedrabbat Bruins som brukar ha lätt för Panthers mot ett desperat Panthers. Känns verkligen som detta går hur som helst. 

 

New York Islanders – Winnipeg Jets

Ö6.0 mål. Två lag med fin offensiv och en matchup som skriker mål. Jets har visat upp hur bra man är då man vände ett 0-3 underläge senast mot Rangers och Islanders vände och vann mot Jackets. Två lag med bra självförtroende och Islanders brukar trivas mot Jets. Ö6.0 mål känns bra då jag tror båda lagen kan bidra med en del mål här. 

 

Pittsburgh Penguins – Colorado Avalanche

U6.5 mål. Intressant lina då vi erbjuds 6.5 lina igen i denna matchup som förra mötet. Blev 6-3 till Avs då och Pens tror jag kommer hantera Avs förstalina på ett helt annat sätt i natt då det inte gick vägen senast. Pens egna offensiv ser riktigt trött ut och det kan blir problem att komma igenom en formstark Varlamov.

 

Columbus Blue Jackets – Calgary Flames

Jackets FT. Jackets på hemmais är något jag gillar väldigt mycket och man möter ett lag man brukar ha lätt för. 

 

Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs

Leafs FT. Som sagt har Sabres luft gått ur och man föll igår mot Preds. Är B2B och möter ligans snabbaste lag och jag har svårt att se de orka med Leafs tunga offensiv. 

 

Montreal Canadiens – Ottawa Senators

Skippar. Usla odds på Habs här och Ö6.5 lina. Känns svårt då jag hade velat ha Ö5.5/6.0 här för att titta på överspelet. Sens Ö2.5 mål funkar men lurigt. 

 

Detroit Red Wings – Tampa Bay Lightning

Wings FT/Ö6.0 mål. Överspelet i denna match känns bra då Wings bör ha bra chans att skrälla här mot B2B Tampa som vann igår med 5-1 mot Devils. Tampa är dock mycket bra och har svårt att se Wings svaga defensiv stå emot här. Debuterande målvakt för Tampa troligtvis och Wings som blev nollade senast får inte bättre chans här att göra ett par mål. Sugen på Wings FT men nöjer mig med Ö6.0 mål.

 

Vancouver Canucks – Minnesota Wild

Canucks ML/FT. Två formsvaga lag med 3 raka förluster var. Canucks har endast vunnit en match senaste 10 matcherna men seanst hade man en 1-0 ledning som man tappade i tredje perioden mot Stars och vinsten känns som den kommer närmare. Wilds styrka är på hemmais som jag sagt många gånger och de spelar ett helt annat spel on the road. Ser verkligen inte Canucks som såhär stora underdogs på hemmais och jag testar både ML och FT.

 

Vegas Golden Knights – Washington Capitals

Se spread för spel

 

Los Angeles Kings – Arizona Coyotes

Kings ML/FT. Kings är skadedrabbat men man tog en fin seger senast mot Canes där man avgjorde sent. Quick tog första seger denna säsong och hade vi haft normala förutsättningar så hade Kings ML stått i 1.66 här. Vi får 1.856 få några spelare saknas i Kings men jag håller inte Coyotes som ett bra lag och Kings ska trots allt vara klara favoriter här. 

 

 

Nattens spel

Jackets FT @ 2.28 3/7u (Pinnacle Sports)

Pens-Avs U6.5 mål @ 1.877 3/7u (Pinnacle Sports)

Isles-Jets Ö6.0 mål @ 1.90 3/7u (Pinnacle Sports)

Leafs FT @ 2.00 3/7u (Pinnacle Sports)

Kings ML @ 1.854 2/7u (Pinnacle Sports

Kings FT @ 2.389 2/7u (Pinnacle Sports)

Wings-Tampa Ö6.0 mål @ 1.826 3/7u (Pinnacle Sports)

Canucks ML @ 2.45 2/7u (Bet365)

Canucks FT @ 3.28 1/7u (Pinnacle Sports)

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här