Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-matcher 7-8/12-2013

december 7th, 2013

Uppdaterar med nattens matcher senare ikväll runt 20:00

4/4 inatt och äntligen lite flyt åt rätt håll. Devils tog ledningen, men Detroit vände. Calgary gjorde mål direkt, men sen blev det ändå U2,5 i slutändan. Chicago gjorde mål direkt, i första period också, men U3,5 klarade sig. Nucks-Phoenix blev U5,5.

Nya tag inför natten och såhär tänker jag:

Dallas Stars – Philadephia Flyers: Obs, matchstart 20:05: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Detroit Red Wings – Florida Phanters:

Gustavsson får starta återigen och han börjar bli alltmer självklar som förstaval framför Howard, i min mening. Roligt att han börjar få en större roll i NHL, då jag alltid gillat den målvakten. Detroit b2b och inte hemmastarka denna säsong, vilket man har märkt. Frågan är hur mycket b2b påverkar inatt. Även om Detroit är hemmasvaga så är Floridas bortafacit 3-9-2 inte särskilt imponerande. Datsyuk tillbaka för Detroit och det är positivt. Funderade på Ö2,5 Detroit men ändrade tankarna pga låga oddset. Florida U2,5 1,86 testas. Med Gustavsson i mål så bör U2,5 kunna gå in. Jag tror det kommer krävas minst tre mål för Florida för att vinna matchen, därför jag testar U2,5 istället för Detroit ML.

Montreal Canadiens – Buffalo Sabres: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Washington Capitals – Nashville Predators: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Boston Bruins – Pittsburgh Penguins:

Pittsburgh på G och spelade bra senast emot Sharks. Man har vunnit fem raka men inatt tror jag det säger stopp. Boston är sugna på vinst och Pittsburgh är väldigt skadedrabbat. Laget har hela nio spelare skadade. Senast hade Pittsburgh en del skador emot Sharks, där gjorde man visserligen fem mål. Men inatt kommer man ha en svårare uppgift framför sig. Boston är stabilare bakåt + att Rask är en mycket bättre målvakt än Stalock. Boston vet nu också att man kan vinna emot Pittsburgh i serien igen, då man vann 4-3 senast. Boston ML 1,74 spelas.

Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs:

Ottawa är ett away-team i år och förra säsongen var man motsatsen. Då var man ett av NHLs bästa hemmalag. Hela Ottawa är annorlunda i år. Förra året var man ett lag som byggde mycket kring defensiven och lyckades med målsnåla matcher, denna säsong läcker man bakåt när man har Anderson i mål. Lehner har varit bättre men man har fortfarande inte en fungerande defensiv. Inatt står Anderson igen, med en räddningsprocent på 89… Jag ser hela matchbilden framför mig. Ett Toronto, som har fyra raka vinster emot Ottawa, kommer straffa Ottawa i kontringar på en Anderson som inte håller måttet. Ottawa kommer vinna skotten men Toronto kommer göra målen. Det är i alla fall så jag ser matchbilden framför mig, sen får man se hur den blir. Men tycker Toronto Ö2,5 1,85 är intressant och det spelas.

Tampa Bay Lightning – Winnipeg Jets:

Hm Tampa väljer att vila Bishop inför natten och Lindbäck startar i mål. För Winnipegs del startar Montoya i mål. Ser fördel Montoya här emot Lindbäck och frågan är om inte matchen kommer gå Ö5,5? Jag avstår Ö5,5 då jag tycker Winnipeg Ö2,5 känns mer intressant. Winnipeg har verkligen världens läge att göra Ö2,5 på en Lindbäck som inte alls övertygar enligt mig. Sedan har man vunnit tre raka emot Tampa senaste tiden och jag testar Winnipeg Ö2,5 1,94.

New York Rangers – New Jersey Devils: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

St. Louis Blues – Anaheim Ducks:

Ett av nattens största möten. Blues gjorde jobbet senast hemma. Men det var emot usla Islanders, så vad förväntar man sig inte i ett sådant läge..? Ducks spelade bra borta emot Chicago natten  som var och vann på straffar. Men jag ser denna match som tuffare för Ducks del. Varför? Jo, 1. Ducks är b2b. Gårdagens match måste ha tagit på krafterna. 2. Blues är ett av NHLs starkaste hemmalag med 12-1-2 i statistik. 11/12 senaste mötena lagen emellan har slutat med hemmavinster. Men att Blues ML ligger på 1,46 måste vara årets skämt. Lätt det mest konstiga oddset so far denna säsong. Jag testar istället Blues Ö2,5 1,55. Visserligen är det också lågt, men får bli det för jag tror på Blues här.

Edmonton Oilers – Calgary Flames:

Känns helt 50/50 mellan två lag som blandar och ger. Calgary är b2b efter en hemmaförlust emot Colorado. Men samtidigt har man spelat bra emot Edmonton genom åren. Edmonton som kommit igång rejält framåt gör Ö5,5 1,87 intressant och det testas. På låg instast. 

Los Angeles Kings – New York Islanders:

Islanders är pinsamma just nu och sedan man gjorde bytet mellan Vanek och Moulson så har Islanders ras börjat. Man ligger just nu näst sist i hela NHL. Vad hände? Galet. Nu möter man Kings som är väldigt tighta bakåt och man kommer få svårt i att göra mål. Islanders U2,5 1,61 känns värt ett försök. Islanders inte alls varit bra framåt på sistone och att då möta ett tight och defensivt Kings kommer inte göra saken enklare. Enda som talar för Islanders är att loss-streaken måste brytas någon gång, och då kan det mycket väl göra det i en skräll-vinst borta emot Kings. Så er som känner er för att gambla kan ju köra ML Islanders 3,00.


Intressanta spel:

Florida U2,5 1,86 (1 unit)
Boston ML 1,74 (2 units)
Toronto Ö2,5 1,85 (3 units)
Winnipeg Ö2,5 1,94 (1 unit)
Blues Ö2,5 1,55 (4 units)
Edmonton-Calgary Ö5,5 1,87 (2 units)
Islanders U2,5 1,61 (3 units)

Nattens All-in singel: Skippar inatt

NHL 2013-14

Mycket Ö/U spel att jobba in inatt! Lycka till alla!


Tycker ni jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

4 Kommentarer

  1. hokerey skriver:

    Los Angeles Kings – New York Islanders  in mz opinon  Kings  to win 

  2. hokerey skriver:

    good luck! i trust in Canadians, St Luis, Kings,Detroit  and  under at Rangers or   gol after  9.30 minutes. Lets see tonight!  

    Gustavsson -grant portierë –  🙂 in did!

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här