Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-matcher 7/1-2014

januari 6th, 2014

Grym start på nya året med 12/13 senaste som suttit och 28 units plus under månaden.

Nu fortsätter vi såhär, nattens tänk:

Uppdateras senare

New York Islanders – Dallas Stars:

Tycker denna matchen är svår när det matchvinnare. Känns väldigt mycket 50/50. Islanders har höjt sig rejält på sistone och de som tänker att Islanders är ett lag som bara förlorar får tänka om. Man har börjat ta vinster på sistone igen. Men båda lagen är väldigt oförutsägbara och lyckas man med matchvinnare här så är det bara att säga grattis till flytet. Kan dock se framför mig ett spel med väldigt mycket chanser. Islanders kommer sätta press en del, men Dallas kommer inte vara ofarliga. Man har väldigt mycket go i laget och offensiven brukar fungera OK. Tror att Ö5,5 1,90 kan gå in och testar på låg insats. 

New York Rangers – Columbus Blue Jackets:

Columbus fick storstryk senast, och för Rangers del var det motsatsen. Tror inget av lagen kommer få en liknande matchbild inatt. Dvs, Rangers kommer inte krossa och Columbus kommer inte bli krossade. Tror det kan bli ganska jämnt. Tycker oddset på Rangers är helt felsatt av spelbolagen och ML 1,62 är för lågt. Rangers kan spela bra men man kan också vara oerhört usla. Spelbolagen överskattar Rangers. Är lite småsugen på Columbus Ö2,5. Rangers kan fortfarande ta det, men i så fall hoppas jag man vinner med 5-3 eller något liknande. Columbus Ö2,5 2,02 testas på 1 unit.

Montreal Canadiens – Florida Phanters:

Hm gillar inte att Montreal haft svårt för Florida denna säsong, ML är absolut inget jag rör här. Kan tänka mig en ganska dryg match där det kommer bli mycket fokus på defensiv. U5,0 helt klart värt ett försök. Men själv går jag in på Florida U2,5 1,65 istället. Tror Florida kan få det svårt i att komma fram till lägen emot Montreal. Price bör kunna hjälpa oss att hålla Florida på U2,5 också.

Colorado Avalanche – Calgary Flames:

Gillar både Calgary ML 2,70 och Ö2,5 2,10. Calgary kan må bra utav att spela borta lite och slippa att känna pressen man har fått hemma. Kanske kan bortaspelet vända på de usla siffror man gett sina hemmafans. Calgary har under den senaste tiden: Fyra hemmamatcher – fyra förluster – och ett mål…. Riktigt illa. Alltså blivit nollade i 3 av 4 senaste matcherna man spelat. Men kom ihåg: Utdelningen kommer att komma och Colorado har 3 raka vinster, Calgary har 4 raka förluster. Colorado har gjort flopp-matcher hemma tidigare denna säsong och Calgary har överraskat i vissa matcher. Får en känsla på skrällen. Det jag funderar kring är om jag ska gå in på Ö2,5 eller ML… Väljer Ö2,5 för jag tror det kommer att krävas minst 3 mål för att man ska kunna vinna matchen.


Intressanta spel:

Islanders-Dallas Ö5,5 1,90 (2 units)
Columbus Ö2,5 2,02 (1 unit)
Florida U2,5 1,65 (3 units)
Calgary Ö2,5 2,10 (1 unit)

Nattens All-in singel: Skippar inatt

NHL 2013-14

4 svår matcher inatt. Blir att snåla med unitsen då alla spelen känns lite ''riskabla''. Rygga på egen risk! Lycka till.


Ge mig en liten julklapp och signa upp på Betsson via min länk om ni tycker jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här