Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-matcher 9-10/11-2013

november 9th, 2013

Härligt natt bakom mig. Både All-in singeln och home teams -2,5 gick in! Toronto blev precis som jag trodde, 2-1 eller 2-0. Var bättre odds på Toronto Ö2,5 men vågade inte gå in på det, då jag trodde på en målsnål match. 

Förövrigt fortsätter Anaheim att vara NHLs bästa lag. Kollar man på deras matcher ser man hur mycket högre tempo de har just nu och passningarna går fort, rakt och enkelt. Kul lag att kolla på i dagsläget!

Nattens tänk:

Philadephia Flyers- Edmonton Oilers: Obs start 19,05

Lite kluven här. Visst, Edmonton Ö2,5 känns riktigt bra. Men samtidigt håller Flyers hyfsat tätt bakåt i många av sina matcher och Mason har varit en av de bästa spelare i laget. Problemet ligger oftast framåt för Flyers del och faktum är att man inte gjort över 2 mål på en enda hemmamatch denna säsong… Uselt Flyers, uselt. Man har blivit nollade senaste två hemmamatcherna också för den delen. Men det måste vända någon gång och om det är något lag man har en bra chans i att vända en sådan negativ trend så är det emot lag som Edmonton. Flyers Ö2,5 1,70 testas. (låg insats)

Ottawa Senators – Florida Phanters: Obs start 20,05

Ottawa bör vinna detta. Men Ottawa är Ottawa i år och blandar och ger. Svåra att tippa på. Det enda som talar för Florida är väl att de har en ny tränare (nytändning inom laget?). Annars är det bara fördelar Ottawa. Ser man till historien: Ottawa vunnit 11/13 senaste mötena och senast Florida vann borta emot Ottawa var så länge sedan som 10/1-2010. Ottawa har även gjort Ö2,5 mål i 10 av de 11 vinsterna. Ottawa Ö2,5 1,54 testas.

Detroit Red Wings – Tampa Bay Lightning:

Detroit fortsätter att svika sina fans när det väl är hemmaspel som gäller. Nu möter man Tampa, som man förövrigt haft enkelt för genom åren. Tampa ligger på tre raka vinster och frågan är om inte förlusten kommer nu? Senast hade Datsyuk och Z lekstuga i offensiv zon emot Dallas, trots det förlorade man matchen… Problemet ligger i att man inte har fyra starka kedjor. Datsyuk o Z kan inte göra hela laget.. Behövs mer bredd. Däremot fortsätter jag på förra Detroit-matchens spår i Ö2,5. Detroit Ö2,5 1,73 spelas. Detroit har bara gjort under 3 mål i en hemmamatch emot Tampa och som jag skrev innna, känns som det är två trender som kan brytas inatt (Tampas 3 raka vinster och Detroits negativa hemmaspel).

Boston Bruins – Toronto Maple Leafs: Skippar spel, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Columbus Blue Jackets – New York Islanders:

Columbus loss-streak fortsätter (5 raka förluster). Förövrigt två formsvaga lag, och Islanders har två raka i dagsläget. Tror båda lagen ser sig själva som favoriter i denna match och det kan bli en hel del hawaiihockey och spel utan tänk. Kommer gå in på två spel här: 1. Columbus bryter sin negativa trend och klarar av Ö2,5 på formsvage Nabokov. 2. Pga, hawaiihockeyn som jag hoppas kommer bli av så testas Ö5,5 i matchen. Ö2,5 1,70 spelas, samt Ö5,5 1,94.

Carolina Hurricanes – Minnesota Wild:

Såg Washington-Minnesota senast och jag kan säga såhär: Washington förtjänade inte att vinna. Minnesota spelade mycket bättre och Carolina är inte ens i närheten av Washington. Så man bör få problem inatt emot Minnesota, tror jag. Carolina är inte tillräckigt bra helt enkelt. man underpresterar i hela laget. Minnesota ML 1,73 känns helt klart spelvärt.

Phoenix Coyotes – Washington Capitals:

Mina tankar är på Phoenix ML 1,68 här. Washington övertygade inte senast emot Minnesota och jag tycker inte alls det var samma kreativitet i spelet längre. Dags för streaken (fyra raka vinster) att brytas nu får jag en känsla av. Phoenix förlorade sist också, men det var emot NHLs bästa lag i dagsläget, så inget att skämmas för enligt mig.. Smith redan confirmed och det går rykten om att Capitals kommer starta med Neuvirth i mål. Ser det som fördel Smith isf! Phoenix ML 1,68 blir nattens All-in singel.

St. Louis Blues – Pittsburgh Penguins: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Dallas Stars – Chicago Blackhawks: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Los Angeles Kings – Vancovuer Canucks: Skippar, kommentear om ni undrar kring mina tankar


Intressanta spel:

Flyers Ö2,5 1,70 (1 unit)
Ottawa Ö2,5 1,54 (3 units)
Detroit Ö2,5 1,73 (2 units)
Columbus Ö2,5 1,70 (3 units)
Columbus-Islanders Ö5,5 1,94 (3 units)
Minnesota ML 1,73 (4 units)
Phoenix ML 1,68 (5 units)

Nattens All-in singel: Phoenix ML

Phoenix All-in singel

Kvällen började bra med Ottawa och Flyers Ö2,5. Låt oss hoppas det fortsätter bra nu!


Gör som jag och spela på Betsson och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på länken här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här