Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 10/1-2019

januari 9th, 2019

Chicago Blackhawks – Nashville Predators

Preds FT/Ö5.5 mål. Köper verkligen att Hawks är på gång igen och spelet ser bättre och bättre ut. Dock så ser skadeläget i Preds bättre ut nu och man har samtliga Arvidsson, Forsberg och Subban tillbaka i lineup nu. Spelade riktigt bra mot ett av ligans bästa lagi Toronto Maple Leafs och nollade även detta offesiva paket vilket är ett enormt strykebesked. Preds känns bra igen och Rinne spelar riktigt bra. Föll oväntat mo Hawks senast och lär vilja visa vilket lag som är bäst. Kan man kontrollera Kane i natt har man mycket vunnet och av det jag såg av Preds mot Leaf så tycker jag deras vinstchanser här är mycket höga. Preds FT plockas.

 

Calgary Flames – Colorado Avalanche 

Flames FT. Calgary Flames fortsätter rada upp segrar och Johnny Gaudreau fortsätter att dominera. Ligans kanske hetaste spelare just nu tillsammans med Kucherov och Flames på hemmais denna säsong har mer eller mindre varit oslagbara. Möter ett Avs som är B2B i natt och som jag tycker tappat tempot lite mot vad man hade tidigare. Förstalinan med MacKinnon, Landerskog och Rantanen är fortfarande väldigt farliga men kan Flames kapa den linan så har man i stort sett hela matchen vunnen. Då Avs spelade en tuff match mot Jets igår där man fick smisk (7-4 torsk) så ser jag Flames chanser att utnyttja lite trötta ben här som bra. Flames FT plockas. 

 

Anaheim Ducks – Ottawa Senators 

Sens ML/FT. Se spread för alla spel. Är medveten om att Duchanes (frun föder) och Bobby Ryan (handskada) saknas i natt för Sens, men detta är alltså två lag som är exakt lika usla just nu. Båda lagen har 8 raka förluster i ryggen och Ducks är storfavoriter till 1.45 ML? Med andra ord ser bolagen det som att Ducks har ca 70% chans att vinna med 8 raka förluter i ryggen? Aldrig i livet. Sens har spelat bra men defensiva misstag har kostat laget segern. Hade Duchanes spelat så är matchen rent 50/50 med nattens förutsättningar men utan han så försämras det såklart då han drar laget. Dock har man Pague tillbaka i lineup och han såg het ut mot Canes senast med ett mål också. Går in i förstalinan och kanske kan han prestera i natt igen. Då har Sens bättre chans är 70% till seger. Sens ML funkar bra till 2.80 men jag går på raka segern här till närmare 4 gånger pengarna (3.95).

 

Nattens spel

Flames FT @ 1.88 4/7u (888Sport)

Preds FT @ 1.92 3/7u (Betsson)

Sens FT @ 3.95 2/7u (Betsson)

 

Twitter: @bethockeystick

Spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/hocketstick1819

Lycka till!

 

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här