Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 10-11/2-2019

februari 10th, 2019

Nu kan ni ta del av ett exklusivt erbjudande via NHLbettingblog.se med vår samarbetspartner LeoVegas Sport!

Erbjudandet gäller för nya kunder och är ett riskfritt spel på NHL upp till 500kr. För att ta del av kampanjen måste man regga via denna länk:

Ta del av erbjudandet – Klicka här

Det gäller samtliga NHL-matcher mellan perioden lördag 9/2 19.00 till och med söndag 11/2 01.00.

Lite regler:

  • Man får köra dubblar, tripplar osv sålänge man enbart rör matcherna inom kampanjperioden.
  • Man kan även ta del av vanliga erbjudandet med en bonus upp till 2000kr utöver det riskfria spelet.
  • Du får ett riskfritt spel tillbaka som motsvarar 100% utav det första bet du lägger (max 500kr) efter din insättning. Detta gäller enbart NHL matcher som spelas under kampanjperioden.

//

Har ni fler frågor är det bara att kommentera eller maila.

Lycka till!


Nashville Predators – St Louis Blues

Preds FT. B2B möte mellan dessa lag där Blues vann med 3-2 igår. Inatt är det Preds som har hemmaisfördelen vilket väger mycket då Preds är otroligt svårslagna på hemmais. Tycker också man har klar fördel i målvaktsmatchen där Sauros är en stabil backup och Allen haft en riktigt tung säsong. Alltid svårt att vinna två matcher i rad, speciellt för ett sämre lag mot ett bättre. Tror Preds har mycket bra chanser att ta revansch redan inatt. 

 

New Jersey Devils – Carolina Hurricanes

Skippar

 

Buffalo Sabres – Winnipeg Jets

Se spread för spel

 

Boston Bruins – Colorado Avalanche 

Avs ML/FT/Ö5.5 mål. Avs har usel form och det är enda anledningen till denna oddsättning. Finns inte en janne att Bruins ska vara favoriter 1.80 FT mot Avs. Båda lagen är B2B och Avs har kvaliteter. Man förlorade efter OT senast och studer i matchen såg man bra ut. Två jämna lag som är B2B är betydlitg jämnare än än detta och allt värde ligger på Colorado enligt mig. Tog FT till över 4 gånger pengarna i morse men finns fortfarande kring 3.80 vilket fortfarande är bra. ML 2.70 spelas också.

 

Chicago Blackhawks – Detroit Red Wings

Ö6.0 mål. Hawks är lite väl stora favoriter enligt mig även om man radat upp segrar på slutet. Man är lite väl ostabila och Wings kan helt klart straffa laget här. Dock känns Hawks på gång och Kane i storform tillsammans med DeBrincat och Gustavsson på backpostision är en riktigt farlig kombo för tillfället. Vågar inte riktigt gå emot då man haft lätt för Wings, men Ö6.0 mål känns mycket bra då Hakws tenderar att släppa in en del mål men samtidigt har fin offensiv just nu.

 

New York Islanders – Minnesota Wild

Skippar. Funderade på Ö5.5 mål vilket jag vanligtvis hade spelat i denna matchup till det oddset, men med tanke på Islanders förbättrade försvarsspel och B2B skippar jag

 

Florida Panthers – Tampa Bay Lightning

Panthers FT/Ö1.5 mål P1. Se spread för alla spel. Bra värde på Panthers som spelade riktigt bra mot Caps igår. Tampa vann också men detta är ett derby och gillar att vi får Panthers som stora underdogs. Tror på fartfylld match och även om Panthers förlorat mot Tampa samtliga matcher i år så har man spelat bättre än laget 2/3 gånger. Revanschen känns nära och till 3.00+ är det värde på hemmasegern.

 

New York Rangers – Toronto Maple Leafs

Ö6.0 mål. Leafs B2B efter vinst med 4-3 efter OT mot rivalerna Habs igår. Rangers utvilade men nollade senast mot Canes trots många chanser. Bör vilja gå ut hårt mot Garret Sparks vilket är en svag målvakt men samtidigt vet vi alla om Leafs offensiva kvaliteter. Ö6.0 mål känns klart bäst. 

 

Kvällens spel

Preds FT @ 2.10 4/7u (Betsson)

Hawks-Wings Ö6.0 mål @ 1.80 3/7u (Bet365)

Avs ML @ 2.70 2/7u (Bet365)

Avs FT @ 4.05 1/7u (Spelades tidigare idag, finns fortfarande 3.80 hos Bet365)

 

Nattens spel

Panthers FT @ 3.05 2/7u (Betsson)

Rangers-Leafs Ö6.0 mål @ 1.74 3/7u (Bet365)

 

Twitter: @bethockeystick

Spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/hocketstick1819

Lycka till!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här