Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-NATT 11/10-2018

oktober 10th, 2018

Ottawa Senators – Philadelphia Flyers

U6.5 mål. Tror de flesta tänker överspel i denna matchup, då den vanligtvis skriker mål. Dock så kommer Flyers från en match där man släppte in 8 mål i och jag kan lova er att Flyers inte kommer gå in i någon crazy give and go hockey B2B här. Sens kommer få jobba hårt för att få klass 1 chanser och jag litar på att Pickard har en ok dag på jobbet. Detta gör att jag väljer att gå emot strömmen och spelar U6.5 mål här inklusive övertid och straffar. 

 

Washington Capitals – Vegas Golden Knights

Se spread för spel

 

Anaheim Ducks – Arizona Coyotes

Coyotes ML/Ö2.5 mål/FT. Bolagen fortsätter överskatta Ducks och precis som mot Wings (där vi blev rånade) så kommer skadeläget i Ducks sätta problem i nattens match. Coyotes är inget stjärnlag, men exakt denna matchup ställdes mer eller mindre mot varandra under pre season och då vann Coyotes med förödande 7-1. Tror laget har mycket bra chans att lösa minst 3 mål här och då Ducks knappast imponerat spelmässigt så tror jag det finns bra chans att Coyotes skrällvinner här. 

 

Nattens spel

Sens-Flyers U6.5 mål @ 1.925 3/7u

Coyotes Ö2.5 mål @ 2.08 3/7u

Coyotes FT @ 3.25 1/7u

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här