Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 11/12-2013

december 10th, 2013

Inlägget uppdateras senare med mina tankar

Glöm inte att kommentera i tävlingen Be smart, Bet smart i inlägget nedanför detta (om du är anmäld dvs)!

Here we go:

Buffalo Sabres – Ottawa Senators:

Ottawa b2b men jag vågar ändå inte gå emot laget. Laget har spelat bäst på bortaplan denna säsong och Buffalo är inget att hurra över. Däremot vill jag testa U5,5 1,71. Jag tog mig tiden att kolla lite statistik inatt då Ottawa vann 5-4. Jag blev fundersam kring detta med Anderson, för det känns som att nästan alla matcher går Ö5,5 när han står denna säsong. Och mycket riktigt så hittade jag lite intressant fakta: Senaste sex matcher då Anderson startat har matcherna slutat, 4-3 förlust emot wild, 6-4 vinst emot caps, 5-2 förlust emot vancouver, 4-2 vinst emot florida, 4-3 förlust emot toronto och 5-4 vinst emot flyers. Alltså det är intressanta siffror. Vi snackar Ö2,5 för båda lagen + ö5,5 i 4/6 senaste matcherna han stått. Så jag tänkte att nästa gång han står ska jag gå in på Ö5,5. Men inatt står inte Anderson, utan Lehner. Lehner har varit mer stabil i år och det har blivit fler målsnåla matcher med han i mål, även om en hel del matcher gått Ö5,5 när han stått också. Jag tänkte att U5,5 1,71 känns värt ett försök med Lehner vs Miller i mål + att senaste matchen var en målsnål tillställning där matchen slutade 1-0 Ottawa.

Washington Capitals – Tampa Bay Lightning:

Jag gillar Washington här. Washington vaknade senast och vann 4-1 borta emot Rangers. Nu är det nya tag och Tampa är ett lag som går upp och ned. Tampa brukar få problem på bortaplan denna säsong och man är 6-7-1. Washington blandar och ger och jag ska vara ärlig att det inte alltid känns 100% säkert när man sitter på Washington. För ostabilt lag för att man ska känna sig 100% säker. Men man spelar bättre på hemmaplan och man har just nu ett bra flow inom laget. Senast Tampa vann borta emot Washington var 5/1-2011, dvs Washington har fem raka hemmavinster emot Tampa. Washington ML 1,66 testas. Jag väljer även att testa Ö5,5 2,10. De senaste fem matcherna har slutat med resultat som: 6-5, 4-2. 3-4, 6-3 och 4-2. Värt att tillägga är även att 8/10 senaste matcherna har gått på Ö5,5.

Columbus Blue Jackets – New Jersey Devils:

Columbus är b2b men vet ej om det kommer spela så stor roll här. Man spelade bra emot Pittsburgh natten som var men hade lite svårt i att sätta sina chanser. Man fick in ett tröstmål i slutet av tredje men det räckte inte för att ta poäng. Nu kommer man hem och man kommer vara taggade på vinst inatt. Columbus har en tendens denna säsong att gå mycket vinst-förlust-vinst-förlust matcher. Dvs man tar seger i varannan match. Jag gillar Columbus Ö2,5 2,00. Man bör få utdelning på det man gör och emot Brodeur har man bra lägen i att få detta.

Montreal Canadiens – Los Angeles Kings: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Florida Phanters – Detroit Red Wings:

Detroit har gått från att vara ett av NHLs bästa hemmalag till att bli ett av NHLs bästa bortalag… Man har faktiskt bäst bortafacit av alla lag i NHL just nu, med 10-3-1. Man har nu direkt chansen att ta revanch på Florida som vann borta emot Detroit senast. Howard tillbaka i kassen, vilket gör mig lite orolig. Gustavsson stod senast när det blev förlust men tog 34/36 skott och det är inte hans fel att Detroit endast skickar iväg 22 skott på Florida när man spelar på hemmaplan.. Aja har en känsla i att Detroit tar revanch inatt och jag gillar oddset Detroit ML 1,87 och det testas.

New York Rangers – Nashville Predators: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Winnipeg Jets – St. Louis Blues:

Blues lär vara sugna på revanch efter senaste förlusten på 2-5 emot Anaheim. Nu kan det bli så att Winnipeg får ta skiten för det Anaheim gjorde emot Blues. Tycker ändå det känns värt att testa Blues ML till 1,64. Blues bör kunna hålla bra koll på Winnipeg om man spela med 100% fokus och inte släpper in 3-5 mål i första perioden…

Dallas Stars – Chicago Blackhawks: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Colorado Avalanche – Phoenix Coyotes: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Calgary Flames – Boston Bruins: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Edmonton Oilers – Carolina Hurricanes:

Canes blev nollade inatt emot Vancouver. Nu kommer man ha bättre förutsättningar att inte bli nollad och Edmonton brukar ha det lite halvtufft på hemmaplan. Jag tror inte man kommer bli nollade yttligare en match. Jag gillar Carolina när dom spelar på sin högstanivå och då är dom svårslagna. Jag gillar Carolina Ö2,5 1,85 och testar.

San José Sharks – New York Islanders:

Islanders b2b efter tung match borta emot Anaheim natten som var. Man spelade faktiskt riktigt bra och jag tror det är jobbigt för laget, rent psykiskt, att då förlora yttligare en match. Nu ska man ta sig an Sharks som är riktigt sugna på vinst efter tre raka förluster. Islanders kommer få det tufft inatt och Sharks spelade bra senast emot Wild. Man var det lag som förde matchen men man visste inte hur man gjorde mål. Inatt kommer man ha enklare försvar att ta sig igenom + en sämre målvakt. Jag kommer testa en sak jag inte brukar göra, nämligen Sharks -1,5 1,99.


Intressanta spel:

Ottawa U5,5 1,71 (1 unit)
Washington ML 1,66 (4 units)
Washington-Tampa Ö5,5 2,10 (3 units)
Columbus Ö2,5 2,00 (3 units)
Detroit ML 1,87 (2 units)
Blues ML 1,64 (1 unit)
Carolina Ö2,5 1,85 (3 units)
Sharks -1,5 (handicap) 1,99 (1 units)

Nattens All-in singel: Skippar inatt

NHL 2013-14

Mycket spel att jobba in inatt, så låt oss ha turen på vår sida. Jag ser gärna ett 5-2 resultat till Capitals.


Tycker ni jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

6 Kommentarer

 1. cwog skriver:

  vad tycker du om chicago ikv

  och även vad tycker du om att oddsa på att inget/något av lagen gör 3 mål i rad? (bet365)

  mvh, cwog

  • admin skriver:

   Jag tror Chicago kan komma att ta det. Tycker Dallas sett bättre ut på bortaplan i år. Men visst, Dallas var laget som bröt Chicagos win-streak, så jag avstår spel. Men hade jag varit tvungen hade mina pengar gått på Chicago.

   Om oddset är bra tycker jag du kan köra det. Känns som det kan bli mycket hawaii hockey och mål åt båda håll.

 2. hokerey skriver:

  Good game tonight!

  Hy again. Montreal and  under 5.5 in my opinion. good luck tonight.

  • admin skriver:

   Yeah thanks man! So annoying that Pens-Columbus Ö5,5 did not work out.

   I was thinking about Montreal-Kings U5,5 but when i saw Betsson had U5,0 on the game i changed my mind and played some other games instead. But i still think U5,0 may go in, so good luck with U5,5! 🙂

 3. eXcss skriver:

  Hej, 

  en dum fråga, vad betyder ML?

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här