Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 1/12-2017 (Bethockeystick)

november 30th, 2017

Washington Capitals – Los Angeles Kings

Se spread för spel. Caps i bra form mot ett Kings som inte visat upp bra spel trots att man vann senast. 6 senaste mötena lagen emellan har slutat med hemmasegrar. Tror på ny sådan här.

 

Detroit Red Wings – Montreal Canadiens

Skippar. Wings Ö2.5 mål funkar om Niemi startar. Wings bör lösa 3 mål mot Niemi men startar Price så känns det som en coinflip trots att Habs är B2B. Laget spelar riktigt bra för tillfället. 

 

Nashville Predators – Vancouver Canucks

U5.5 mål. Canucks brukar vara involverad i målrika matcher denna säsong, men med Nilsson i mål tycker jag laget känns tajtare. Möter Preds som är ett välkänt organiserat lag och Rinne bör hålla nere sifforna för Cancucks. Tror på tajt och jämn match som Preds vinner tillslut.

 

Minnesota Wild – Vegas Golden Knights

Skippar. 

 

Chicago Blackhawks – Dallas Stars

Hawks ML/Ö2.5 mål/Ö5.5 mål. Hawks föll senast mot Preds när man var B2B med Forsberg i mål. Crawford tillbaka i natt och hemmais bör ge de fördelen här mot Stars. Dock brukar Stars kunna ge Hawks roliga och sevärda matcher och jag tror båda lagen bjuder upp till dans här. Ö5.5 mål och Hawks ML känns bra.

 

Calgary Flames – Arizona Coyotes

Flames FT/Coyotes U2.5 mål. Tror Flames kontrollerar detta ojämna Coyotes på hemmais. Mike Smith är en rutinerad målvakt mot sitt gamla lag som han kan 100%. Bör veta vart skotten brukar komma och håller Coyotes U2.5 mål?

 

Edmonton Oilers – Toronto Maple Leafs

Leafs ML/Ö5.5 mål. Brossoit i mål pga av Talbot skada gör att Oilers chanser drastisk minskar. Han har helt enkelt inte varit bra i år och mot Leafs otroligt farliga offensiv känns det tufft. Oilers har dock spelat upp sig och jag tror knappast laget går mållöst i natt och därav Ö5.5 mål i dubbel. 

 

Nattens spel

Coyotes U2.5 mål @ 1.884 3/7u

Hawks-Stars Ö5.5 mål @ 1.961 3/7u

Leafs ML @ 1.884 3/7u

Preds-Canucks U5.5 mål @ 1.819 3/7u

Dubbel: Hawks ML + Oilers-Leafs Ö5.5 mål @ 2.969 3/7u

 

Twitter: @bethockeystick

Spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/bethockeystick1718

Lycka till!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här