Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-MATCHER 12/1-2019

januari 11th, 2019

Carolina Hurricanes – Buffalo Sabres

Canes FT. Carolina Hurricanes är B2B i natt här, men jag tycker man gjorde en bra match igår mot ligans bästa lag, Tampa Bay Lightning. Man förlorade tillslut emd 3-1 men detta speglade inte matchbilden alls. Canes var det bätte laget över lag, och hade också en 1-0 lednig hela vägen fram till 10 minuter kvar av tredje perioden då Ondrej Palat kvitterade till 1-1. När Tampa sedan fick in 2-1 bara med 3.15 kvar av matchen så var det bara att gambla och tyvärr så var det Tampa som fick in 3-1 i öppen bur för spiken i kistan. Canes spelade dock bra och det tror jag man tar med sig mot ligans bästa lag. I natt möter man Sabres som leds av Jeff Skinner, en spelare som spenderat större delen av sin karriär i Carolina. Detta kan ses på två sätt, men jag tror detta är postivt för Canes då man bör ha koll på vad Skinner är bra på och vad han brukar göra. Eichel verkar vara tillbaka i lineup och sålänge man kan kontrollera Sabres förstalina så har man mycket vunnit här. Sett till var Canes presterade igår så tror jag man har bra chans till vinst här och jag plockar raka 1:an. 

 

Winnipeg Jets – Detroit Red Wings

Ö6.5 mål. Jets föll igår med 3-2 mot Minnesota Wild och spelade egenligen inte alls bra. Nu är man tillbaka på hemmais och alla förväntar sig en helt annan attityd i natt. Man möter defensivt svaga Wings, men som jag tycker på slutet spelat bättre och bättre. Man har många offensiva pjäser tillbaka i lineup som kan ge Wings en boost och jag tror inte man ska räkna bort de helt här, Båda lagen tror jag kan bjuda på en del mål och Ö6.5 mål inklusive OT/SO känns bra då jag ser det som bra chans att båda löser minst 3 mål var här. 

 

Calgary Flames – Florida Panthers

Panthers ML/FT/Ö2.5 mål/Ö6.5 mål. Flames är otroligt bra just nu man ska vara klara favoriter mot B2B Panthers. Dock spelade Panther bra igår och ledde 3-2 ända in till sista sekunderna av matchen mot Oilers när McDavid kvitterade med utplockad målvakt till 3-3. Matchen till OT där Oilers tog extrapoängen. En tung förlust men Panthers var bra. Flames är enorma favoriter enligt bolagen och jag köper inte riktigt att Panthers ska vara dogs till över 4.00. 3.65-3.75 hade varit mer korrekt enligt mig. Hur som helst bör båda lagen kunna visa lite offensiva kvaliteter då jag inte kan frångå Flames på hemmais. Ö6.5 mål plockas (efter FT) och testar även värdet på Panthers ML och FT.

 

Anaheim Ducks – Pittsburgh Penguins

Se spread för spel

 

Nattens spel

Canes FT @ 2.25 3/7u (888Sport)

Jets-Wings Ö6.5 mål (inklusive OT/SO) @ 1.97 3/7u (Betsson)

Flames-Panthers Ö6.5 mål (FT) @ 2.05 3/7u (888Sport)

Panthers ML @ 3.00 2/7u (Bet365)

Panthers FT @ 4.30 1/7u (Betsson)

 

Twitter: @bethockeystick

Spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/hocketstick1819

Lycka till!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här