Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 12/10-2018

oktober 11th, 2018

Har studerat mina spel lite hittills på säsongen, och man kan ju knappast säga att det gått bra. Jag tycker se ett mönster på betyldigt mer målrika matcher, och lagen verkar inte hittat försvarsspelet alls generellt bland alla. Bolagen har snappat upp detta och dödar spel på Ö2.5 målslinorna. Ö3.5 mål för vissa favoriter tycker jag det finns mer värde i raka vinsten och har därför valt att börja testa lite mer raka spel här, då matcher tenderar att springa iväg. Högre odds kan ge bra avkastning, men variansen kan öka. Kommer testa detta nu, men för er som fortfarande gillar moneyline inklusive övertid och straffar funkar det med. 

 

Boston Bruins – Edmonton Oilers

Bruins FT. Bruins ställs mot ett Edmonton som alltså varit i Sverige för Global Series. Det blev klar förlust för Oilers som efter det varit i Boston för att förbereda sig inför nästa match. Oilers har alltså endast spelat en match jämfört med Bruins som är inne i matchtempot och dessutom spelat väldigt bra. Man kommer senast från en 6-3 seger mot Sens och på hemmias är man alltid tunga. Tror Oilers har nackdel att möta Bruins i ett bra flow och tror på ny hemmaseger här. 

 

Buffalo Sabres – Colorado Avalanche

Skippar


Florida Panthers – Columbus Blue Jackets

Panthers ML/FT. Panthers spelade riktigt bra i säsongsöppningen mot Tampa Bay, men föll oförtjänt efter straffar. Detta efter att man ledde matchen hela vägen. Man möter ett Jackets som vann senast på hemmais mot Colorado med 5-2. Dock ligger Jackets styrka i hemmaspelet och Panthers lag denna säsong ser riktigt bra ut. Ett litet orosmoment är att Roberto Luongo skadade sig i matchen mot Tampa. Hade därför velat spela Panthers Ö2.5 mål här före FT, men bolagen totalt dödat oddsen. Värdet ligger på rak seger och det är bara att hoppas att Reimer inte är klappkass. 

 

New Jersey Devils – Washington Capitals

Devils ML/FT. Riktigt fint värde på Devils som underdogs??? mot ett B2B Caps. Man vann igår mot Vegas där jag tycker sifforrna inte speglade hur matchbilden var. En jämn match som kunde slutat hursom. Med Copay bekräftad och B2B är Caps ALDRIG favoriter i mina ögon och jag testar Devils FT @ 2.65 hos Coolbet

 

New York Rangers – San Jose Sharks

Sharks FT. NY Rangers försvar denna säsong kan vara bland det sämsta jag sett och jag tycker rent av sagt synd om Henrik Lundqvist som kommer få kämpa hårt denna säsong för att släppa in mindre än 3 mål varje match. Senast föll Rangers mot Carolina Hurricanes i en av de sjukaste matcher jag sett. Henke vilade då och Greogiev gjorde en patisk insats. Försvaret på det var under all kritik och jag vet verkligen inte hur Rangers ska få ihop detta. San Jose Sharks studsade tillbaka bra efter floppinsatsen mot NY Islanders och körde fullständigt över Flyers för nån dag sen via 8-2 på bortais. Nu är Erik Karlssons mannar igång och jag ser inte hur de ska stoppas av ett bebisförsva som Rangers ställer på isen. 

 

Pittsburgh Penguins – Vegas Golden Knights 

Skippar

 

Montreal Canadiens – Los Angeles Kings

Habs ML/FT. Montreal har sett riktigt bra ut och lagets unga spelare har verkligen tagit för sig samtidigt som veteranera levererar. Kings ser allmänt sega ut i mina ögon och föll senast mot ett Winnipeg Jets som inte ens spelade bra. På hemmais tycker jag Habs känns farliga och vi får ett bra odds på ny hemmaseger här. Price är alltid Price och kan han hålla Kings U2.5 mål ser jag goda chanser till ny seger för det här, kanske lite underskattade Montreal. 

 

Detroit Red Wings – Toronto Maple Leafs

Skippar

 

Tampa Bay Lightning – Vancouver Canucks

Tampa FT. Ska vara ren klasskillnad här och Canucks som inte ens kunde utnyttja ett förvirrar Canes försvarspel kan få svårt att komma igenom ett av ligans bästa backuppsättningr. På hemmais råder det ingen snack utan Tampa ska ta två poäng här. 

 

St Louis Blues – Calgary Flames 

Blues ML/Ö3.5 mål. Se spread för alla spel.

 

Nashville Predators – Winnipeg Jets

Preds ML/FT. Preds blev otroligt nog nollade i hemmapremiären och jag tror man verkligen rycker upp sig i natt. Visseligen så gästas man av ett starkt Winnipeg Jets, men jag tycker inte Jets imponerade trots att man vann senast hemma mot Kings. Preds kommer inte bli nollade igen och jag tror man studsar tillbaka med en vinst här. 

 

Minnesota Wild – Chicago Blackhawks

Wild FT. Hawks har inlett säsongen över förväntat och man har verkligen haft tur att Toews och Kane spelat som man gjorde under storhetstiden för några säsonger sedan. JAG VET att Hawks inte är såpass bra som man framstått som och Wild brukar ha riktigt bra koll på divisionsrivalerna. Ser Wild som klart bättre laget och bör ha bra chans att ta säsongens första seger på hemmais här. 

 

 

Nattens spel

Tampa FT @ 1.671 4/7u

Devils FT @ 2.65 3/7u

Bruins FT @ 2.01 3/7u

Wild FT @ 2.10 3/7u

Sharks FT @ 2.08 3/7u

Habs FT @ 2.38 3/7u

Preds FT @ 2.34 3/7u

Panthers FT @ 2.32 3/7u

 

Twitter: @bethockeystick

Spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/hocketstick1819

Lycka till!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här