Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 12/10-2013

oktober 11th, 2013

Natten var inte långt ifrån succé. Med 6/9 spel som gick in så var det tyvärr så att både Detroit ML och Home goals -2,5 ej gick in. Båda dessa spel hade jag lagt mest units på av alla nio spel.. Så gick ca 3 units minus istället..

Sharks och Colorado fortsätter att övertyga
– Tänkte spela Boston U2,5. Men när jag såg att Varlamov inte startade i kassen så avstod jag spel och SJÄLVKLART så höll Colorado nollan, haha.
– Vad sysslar Rangers med….? Inte acceptabelt.
Detroit påminner mig om förra säsongen som ett av lagen där man förlorar mest pengar. Kändes som given seger och självklart förlorar dom. Frågan är om man vågar röra Detroit mer…?
Buffalo fick sin sista chans av mig. Ett av de sämsta lagen i ligan enligt mig. Oerhört dåligt spel och ineffektiva.

Inatt är det sex svåra matcher enligt mig. Mina tankar:

Uppdaterar senare

Carolina Hurricanes – Los Angeles Kings:

Svår match enligt mig. Helt 50/50. Canes b2b och det är väl där Kings fördel ligger, anser jag. Annars svårt för att få en matchbild här, då det är två lag som inte möts så ofta. Samt att båda lagen blandat och gett såhär långt in i säsongen. Jag avstår spel, uppdaterar senare om jag skulle hitta något intressant.

Philadelphia Flyers – Phoenix Coyotes:

Ännu en svår match. Tycker inte Flyers övertygat tillräckligt för att ML 1,69 ska vågas spelas… Startar Phoenix med Greiss i mål, (vilket det ryktas om) och inte Smith så kan jag få en annan uppfatting om matchen. Inväntar tills Phoenix målvakt bekräftas och kanske lägger ett spel efter det. Uppdaterar här i så fall!

Florida Phanters – Pittsburgh Penguins:

Pittsburgh klara favoriter. Kommer man till matchen med rätt inställning så vinner man detta utan några större problem. Ställer mig ett frågetecken till Pittsburghs målvaktsval i Jeff Zatkoff (första match någonsin i NHL). Gillar att Pens har tre raka vinster och Florida motsatsen. Samt att detta är Floridas första hemmamatch. Får bara en känsla på skrällen i sådana här lägen. Ö5,5 1,91 testas. Samt Florida ML 2,70 testas på en unit. Ser värde i oddset och Pittsburgh kan komma att underskatta Florida.

Winnipeg Jets – Dallas Stars:

Först tänkte jag ''Winnipeg ML'' känns given. Desto mer dagen gått, desto mer har jag börjat tvivla. Varför? Jo, för att jag har ingen aning om hur Dallas är i år. Inte sett en match med Dallas än sålänge, samt att de bara spelat två matcher….. Vill ha en uppfattning om båda lagen om jag ska spela ML med stora insatser. Tycker också oddset på Winnipeg är för lågt för att jag ska våga gå in på det, men ja jag tror fortfarande att Winnipeg tar det här. Kommer däremot att testa Ö5,5 1,82. Tror, och hoppas, att lagen kan gå lös på varandra. Dallas utnyttjar kontringar bra medans Winnipeg för spelet och får en del mål. *Uppdatering!* Läst lite mer om lagen och kommit fram till att jag kommer spela Dallas ML 2,00. 

Chicago Blackhawks – New York Islanders:

Blackhawks lär vara sugna att gå in för en vinst här. Man vill visa hemmafansen att man är farliga även denna säsong efter den svajiga inledningen. Men när jag har gått igenom matchen har all fokus hamnat åt en annat håll. Nämligen målvaktsvalen. Blackhawks ställer Khabibulin i mål, medan Islanders ställer svaga Poulin. Hörde jag Ö5,5? Detta är första matchen för båda målvakterna denna säsong. Poulin har aldrig övertygat på mig. Både Blackhawks och Islanders är två offensiva lag och frågan är inte om det kommer rinna iväg. Om man ser till historien har lagen ett snitt i innbördes möten på 6,8 mål per match. Pga målvaktsvalen och den offensiva kapacitet som finns i lagen kommer jag att spela Ö5,5 1,78.

Calgary Flames – New Jersey Devils:

Flames har visat upp intressant spel på inledningen. Frågan är om man orkar hålla igång detta hela säsongen? Devils stor besvikelse och defensiven är ett enda stort skämt. Vågar inte spela ML på Calgary men kommer spela Ö2,5. Under denna säsong har Calgary gjort minst 3 mål i varje match och Devils har släppt in minst 3 mål i varje match. Så varför inte Ö2,5 Calgary idag igen, emot Devils usla defensiv? Värt ett försök enligt mig iaf. Calgary Ö2,5 1,80 spelas.


Intressanta spel:

Florida-Pittsburgh Ö5,5 1,91
Florida ML 2,70
Dallas ML 2,00
Winnipeg-Dallas Ö5,5 1,82
Chicago-Islanders Ö5,5 1,78
Calgary Ö2,5 1,80

Nattens All-in singel: Skippar inatt

NHL 2013-14

Lycka till inatt så jobbar vi in MYCKET mål!


Gör som jag och spela på Betsson och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på länken här under för att komma till sidan och registrera sig!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här